1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gem. 4,00 van 5)

Ik geil al een tijdje op mijn lekkere zwager. Ik ben 16 jaar, en hij is 32. Soms zie ik zijn blikken wel naar me, en denk ik, kom dan geile beer, pak me!

Hij nam me mee naar de bioscoop, een comedy film, altijd leuk. Het was erg gezellig, we hebben veel gepraat en gelachen. Op de terugweg kwam er een wending aan het gespreksonderwerp. “Hoe eh zit het eigenlijk met je vriendjes?” Vroeg hij, hij weet best dat ik geen verkering had. “Ik hou niet zo van de jongens van mijn leeftijd, die zijn zo kinderachtig, ik wil een echte man, dat begrijp jij toch wel??”
“Mmm” zei hij.

Toen we thuis waren aangekomen, liet ik iets vallen, en pakte ik het sexy en langzaam op. Ik zag hem wel aandachtig naar mij kijken. Hmm ik zou hem zo graag willen doen. We hingen onze jassen etc op en liepen naar de keuken. Opeens stonden we dicht bij elkaar en keken elkaar recht in de ogen aan… “ik eh, vind dat boek wat ik van je leende heel erg mooi”, zei ik.
Hij keek me aan, kwam nog dichterbij en zei: “ik vind je tieten heel erg mooi” en hij begon me vol te zoenen. Hmmm o wat geil, ik voelde zijn tong naar binnen gaan, zijn hand streelde door mijn haar en ging langzaam naar beneden, stopte bij mijn tieten en hij pakte ze vast.” Ooohhh wat ben je toch heerlijk”, zegt hij.
Ik ga met mijn hand naar zijn broek en voel dat er al een behoorlijke bobbel zit. Inmiddels zit zijn hand vlakbij mijn kutje.
Mmm ik ben al best wel nat.
Hij duwt mijn slipje in 1 keer aan de kant en begint mij vol te vingeren “ohh…. mmm…. ahh”.
Opeens duwt hij me weg en zegt: “nee, dit kunnen we echt niet maken!” Ik loop geil naar hem toe en zeg: “jawel, kom schatje”.
En begin hem te tongen, ik pak zijn hand en neem hem mee naar de trap, “kom je schatje? Zal ik je even goed verwennen”.
We liepen naar de slaapkamer van mijn zus en zwager en ik duwde hem op het bed. Ik trok zijn broek uit en begon hem heerlijk te pijpen, hij kon zijn ogen niet geloven. “Ohh meid, je bent zo facking geil!!” Zei hij. Ik likte heerlijk aan zijn grote penis, hmm kon niet wachten tot ik geneukt zou worden…
Hij kreunde heerlijk, “oh, ga door, ohh aahh”. Ik voelde zijn pik opzwellen en liet hem los, dit moest hij bewaren voor straks… hij pakte me vast en begon me geweldig te tongen. Ik voelde zijn vingers langzaam naar beneden gaan, en ze stopten bij mijn kutje. Hij begon me te vingeren, en begon rondjes te draaien rond mijn clitje. Ohh wat voelde dit heerlijk. Hij stopte. Legde me goed op het bed neer en begon keihard m’n kutje te likken ‘ooooohhhh ga door ooohh hmmm’ kreunde ik. Oh wat was ik geil. Hij likte en vingerde mijn clitje. Ging af en toe met zijn tong in mijn kutje oh zo lekker. Hij befte me zo lekker niet normaal.

Hij kwam weer omhoog en vroeg of ik verder wilde, “jaaaa neuk me, geile zwager van me, neuk me aub” hij pakte zijn lul en duwde hem langzaam naar binnen. We kreunden beide enorm. Hij begon heel rustig. Maar hij voerde het tempo op, hij stootte zijn pik diep in mijn kutje. Oh wat was hij hard. Hmmm. Hij neukte me keihard, dit was zo geil! Ik voelde hoe hij met zijn hand naar mijn clitje ging, en begon die behoorlijk te bewerken. Ik voelde mijn orgasme opkomen. En ook zijn pik opzwellen die mij nog steeds hard in mij gestoten werd. “Neuk me, NEUK ME” Hij kreunde luidruchtig. ‘Spuit me vol, ohh geile zwager, spuit me vol’ ‘spuit al je zaad diep in mijn kutje’ dit was de druppel, hij stootte nog 1 keer krachtig en kwam geweldig klaar, ik voelde de stralen sperma heerlijk in mij gespoten worden. Hierdoor kwam ik zeg ook klaar “AAAHH, OEHH”

‘Oh wat ben je toch een geil ding’ zegt hij tegen me. We zijn hierna gaan douchen waar hij me nog een keer goed heeft gepakt.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *