1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 2,33 van 5)

Hee mensen,
Ik ben het weer van het vorige verhaal.
Het was dinsdag avond, de avond daarop zou ik weer naar Manon gaan. Mijn pik werd al stijf bij de gedachte, ik wilde me net gaan aftrekken toen ik een appje kreeg van Charlot, de knappe vriendin van Manon. Het appje luidde: mag ik morgenavond mee ‘film kijken’. Nadat ik een paar keer met haar geappt had, bleek dat ze supergeil was en graag genomen wilde worden, en dat ze dat morgenavond wilde samen met Manon. Mijn pik werd ontzettend stijf bij de gedachte van Manon en Charlot samen, maar ik besloot mezelf niet af te gaan trekken, om wat te bewaren voor morgen.

De volgende avond kwam ik bij Manon’s huis, ze deed de deur open en ze had alleen een hemdje aan met bh, en dan een slipje met korte broek. Mijn pik begon te pompen en hij was al bijna helemaal stijf.
Manon keek verlangend naar de bobbel in mijn broek, en Charlot kwam aanlopen, in een supersexy jurk.
Toen we eenmaal binnen waren, gingen we naar Manon’s kamer, want die had een tweepersoonsbed. Charlot en Manon kleedde zich beide helemaal uit, en ik deed mijn onderbroek uit en mijn penis werd weer superstijf. Ik ging tussen ze in liggen en toen kwam eigenlijk het probleem, niemand van ons wist hoe een trio eigenlijk moest. We besloten dat ik ze om de beurt zou nemen.

Ik begon met Manon, die had de kleinste kont. Ik draaide haar op haar buik en stopte mijn lul in haar kont, ze kreunde heel hard en Charlot legde haar tieten zo op de rug van Manon, zodat ik er zicht op had. Wat vreselijk geil was dat, ik nam Manon op z’n hondjes, masseerde haar tieten, en keek uit op de tieten van Charlot. Ik kwam veel klaar en toen kwam ik op dreef, het kontje van Charlot was nog iets groter en Charlot kreunde net iets geiler. Weer kwam ik vol klaar en toen moest ik wel even uitrusten.

Toen kwam het beste gedeelte
Manon en Charlot lagen beide voor me, en ik stopte mijn lul in de vagina van Charlot, want Manon had iets grotere tieten. En die liet ze zien ook, ze ging op Charlot zitten (tussen haar tieten en hoofd) en wreef supergeil over haar tieten. Ik spoot Charlot helemaal vol, en wat kreunde ze.
Hetzelfde deed ik bij Manon en ook zei kreunde zo hard dat de buren het misschien konden horen.

Het was inmiddels 10 uur en Charlot moest naar huis. We zwaaiden haar uit en manon en ik keken elkaar aan, nog een ronde? Vroeg manon geil. Ik pakte haar vast, en fluisterde ja in haar oor. We gingen samen op bed liggen want we waren toch wel een beetje moe. Ik wreef door haar haar en knuffelde innig met haar. Tot haar kutje over mijn penis schuurde, (we hadden wel ondergoed aangedaan) en we zoenden, Manon vroeg mij verkering en ik zei ja.

Ze deed haar beha uit en ik begon me weer heerlijk af te trekken, terwijl Manon haar tieten geil masseerde. Toen ik zei dat ik ging komen duwde Manon mijn hand van mijn pik af. Toen hield ze mijn pik even vast, en masseerde hem zacht en snel.
Toen ik bijna kwam liet ze hem los en nam hem in haar mond en begon te zuigen, mijn pik werd bijna paars hij kon het bijna niet meer aan, maar vlak voordat ik kwam haalde ze hem er weer uit. Ik keek Manon wanhopig aan, mijn pik deed pijn van geil en stijfheid. Tot overmaat van ramp moest ik Manon in doggystyle nemen, en hem weer net voor het hoogtepunt eruit halen.
Mijn pik was nu half paars en deed best veel pijn, ik voelde de sperma zitten.
Eindelijk zei Manon, eindelijk is het zover.
Ik kreeg geen tijd om me af te vragen wat ze bedoelde, toen ze mijn hand naar mijn pik bracht en ze me begon af te trekken, oh het voelde echt heel erg fucking goed. Manon wreef weer over haar tieten en ik zat op haar. Toen voelde ik dat ik ging komen en trok zo snel dat Manon bijna helemaal onder zat, er zat op haar lippen en op haar navel, heel dat veld was bedekt. Mijn pik hing slap in mijn broek en Manon was heel tevreden.

We gingen even douchen en toen hadden we weer gewone kleren aan. Ik hield van haar, en zij van mij. Ik verliet het huis en verheugde me nu al op de volgende ontmoeting.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *