1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (13 stemmen, gem. 4,54 van 5)

Op een stikdonkere parkeerplaats bij Doornik had ik de vrachtwagen neergezet, ik was onder het rijden al helemaal geil geworden bij het idee van sex op deze parkeerplaats.
Vorige keren had ik het daar goed naar mijn zin gehad en meerdere mannen mij laten betasten en meer…
Ik was gestopt en had mij uitgekleed en met een blotemannenboekje op de bijrijdersstoel gaan zitten in het diffuse rode cabinelicht, spelend met mijn eigen piemel erg verlangend naar sex met mannen. Het was al nacht en uurtje of twee, ik was er zeker van, ik zou nog wel sex hebben vannacht!!
Nog maar een sigaretje opgestoken en achteroverliggend in de stoel liet ik het gloeiende eind van mijn sigaret langs mijn stijve en bij iedere pijnprikkel opwippende piemel glijden.
Op mijn voetzool drukte ik mijn sigaret uit en dacht terug aan die eerste keer in een homokroeg.
Jongens was dat een orgie geweest daar!

Ik had me eigenlijk al op jonge leeftijd laten betasten door wie maar wilde.
Ik was achttien geweest toen ik mij de eerste keer liet bevoelen en bespelen in een homokroeg, niet ver van de school die ik net voorgoed verlaten had.
Ik had nog eventjes afscheid genomen van het toilet waarop ik de afgelopen vier jaar met schoolgenoten sex had genoten, herinneringen waren boven gekomen en ik had mij nog een laatste keer opgesloten in het mij zo vertrouwde hokje en had mij weer als altijd uitgekleed en in mijn nakie mij zitten masturberen.
Het was anders geweest, ik was bijna de enige van mijn klas die een her-examen had en nu eind augustus eindelijk een diploma had behaald. Het was een lege, stille school nu, heel anders dan anders.
Nou, daar spoot mijn afscheidskwak de lucht in!!!
Kleren weer aan, schoenen en die lamme sokken in mijn tas, gele teenslippers aan mijn blote voeten onder mijn blue-jeans, wat ik overigens altijd een geil gezicht vond en klepperend op mijn slippers over het verlaten schoolplein had ik de school verlaten!
Ik had strakjes gezien dat er een nieuw kroegje zat op de weg naar het station, het was nu middag en ik zou daar eens wat gaan drinken, de kroeg van gewoonlijk was dicht wegens vakantie.
Het zag er een aardig kroegje uit en op de deur stond de mededeling:
“Welkom iedere dag vanaf 12.00h tot…”
Nou dat was wel wat raar, die andere kroeg ging al open om 10.00h ´s ochtends, nou ja, het was nu al ruim over twaalven.
Ik moest toch ergens mijn diploma wat vieren.
Binnen liep ik naar de toog van het blauw-rood verlichte kroegje en dacht nog dat het wel gezellig leek zo, ook al was er bijna niemand aanwezig op enkele oudere mannen na die mij nogal nieuwsgierig opnamen van kop tot teen, ik kreeg er zowaar een opgewonden gevoel van, vooral in mijn kruis en al helemaal toen ik achter de bar een muurschildering ontwaarde met Adam en Adam in plaats van Adam en Eva.
De Adammen waren helemaal naakt afgebeeld, beiden met baard en stevige stijve penissen.
Gelijk schoot het bloed naar mijn hoofd en steeds geiler wordend bestelde ik koffie, betaalde en ging aan een tafel zitten op een luxueuze muurbank.
Tjonge, goh, dat kon toch niet waar zijn dat ik er nu net een mannenkroeg had uitgepikt!
Nou ja, ik genoot ervan, ik had het er al naar mijn zin en tussen mijn benen, die roerde zich ook bij de gedachte.
Net twee slokjes had ik van mijn hete, zwarte koffie genomen, toen een van de klanten, een zestiger schatte ik, met rood hoofd van de drank of misschien wel van heet verlangen aan mijn tafeltje kwam staan, zijn rechterhand had een drankje vast waarvan hij zenuwachtig nipte terwijl zijn linkerhand in zijn broekzak speelde met kleingeld, ik bekeek hem en hij vroeg; “zin?”
Ik dacht wel te weten wat hij bedoelde en antwoordde gespannen en hees: “nou nee, ik heb al koffie, kijk maar”.
Hij weer fluisterend en naar me toe gebogen: “misschien lust je wel wat slagroom erin, die kan ik zo voor je maken joh, weet je?”
Ik keek rond maar niemand lette op ons gewauwel.
“Nou neen, bedankt hoor maar ik ben geen fan van zoete koffie!”:zei ik hem.
Gegniffel: “nog jong hee, hoe oud als ik het weten mag?”
“Nou achttien al hoor”: zei ik haastig, heet, geil, de sexspanning was volop te snijden, mijn lul klopte hard in mijn broek, mijn blote voeten brandden in mijn slippers.
Zijn linkerhand kwam uit zijn broekzak, een vinger streelde over mijn kin en tikte tegen zijn kruis en ik liet gewillig begaan, voor hem natuurlijk het veiligsein!
“wil je mijn materiaal eens zien, daar maak ik altijd slagroom mee, zien?”: vroeg hij
“nou”: verder kwam ik niet.
Zijn linkerhand had zijn rits al opengeschoven en ter hoogte van mijn gezicht sprong zijn onbesneden, dikbeaderde lul verlangend zwiepend uit zijn broek, als een duvel uit een doosje.
Gebiologeerd, gefascineerd bekeek ik zijn mooie dikke piemel, dat ene oogje glinsterde en knipoogde naar mij, leek het wel.
“Handje kusje?”: bedelde hij en als vanzelf nam ik zijn dikke leuter beet en begon hem zachtjes af te trekken, even later gaf ik een kusje op zijn vochtige pisspleetje terwijl mijn tong zijn voorvocht oplikte.
“Kom joh, ga mee naar achter, daar is een knus hoekje, hier kan men ons nog zien, ik wist wel dat je er eentje van onze soort was, kom op.”: zei hij dringend en heel opgewonden maar toch nog fluisterend.”
Met mijn kopje koffie in de hand volgde ik de man klepperend, heet onderlijf, stijve lul achter mijn rits, manman!
We passeerden nog drie mannen die ons zaten aan te kijken en eentje riep:”hou nog wat voor mij hoor, die ouwe krijgt al genoeg worst en pap!”
Nou, nou, dat beloofde.
In het rustige, donkere hoekje gekomen, dirigeerde hij mij naar een tafel met vier stoelen rond, ging zitten en gebaarde mij dat ik naast hem mocht zitten.
Naast hem zittend bekeek hij mij en vroeg: “ben jij ook zo heet nu, je hebt wel mooie rode wangen jongen, het was fijn daarnet joh, ik denk dat jij al aardig wat geoefend hebt, zo je weet wel, je doet het lekker joh, ik ben trouwens Pierre en jij?”
“Jan”: antwoordde ik.
“nou Jan, toen ik je binnen zag komen werd ik op slag geil joh, weet je dat? Ik zag jouw blote voeten in die slippers, nou ik had het niet meer, mooi man, mooi, doe je daar wat mee of heb jij dat niet?”: vroeg hij maar verder.
Door al zijn gepraat was ik over de top van geilheid, het liefst had ik hem gelijk besprongen maar in plaats daarvan antwoordde ik hem met trillende schorre stem:” ja ik heb er al enkele malen mannen mee afgetrokken en laten op spuiten en daarna likten ze ze nog schoon ook en dat vind ik wel fijn!”
“Doe je het al lang met mannen?”: vroeg hij verder.
“nou een jaar of acht toch al nu.”: antwoordde ik hem.
“nou en je bent nu pas achttien, zo hee, dan was je er toch erg vroeg bij en met mannen van mijn leeftijd ook dan nog zeg je, tjonge, das wat!”
“Antoin, nog tweemaal hetzelfde graag”, riep hij naar de bar.
“kijk er nog eens naar, Jan en mag ik de jouwe ook zien?”: smeekte hij bijna. Hoe vaak had ik die vraag al niet gekregen, honderden keren volgens mij.
“Laat maar zien joh, kan Antoin hem ook zien, hij houdt wel van kijken, die geile snor!!”
“Rook je ook of pijp je alleen maar?”: ging hij verder.
Zijn hand tastte naar mijn gezwollen, harde piemel, ik schoof wat onderuit zodat hij er beter bij kon, eindelijk had hij mijn rits open en met wat moeite haalde hij mijn stijve rukstaaf tevoorschijn, bukte zich en snoof de geuren op, likte mijn harde en roodpaarse eikel, trok mij wat af en hees vroeg hij: “hard genoeg zo?”
“Neen joh, duizend keer harder, ik wil het wel goed voelen!”: kon ik nog net uitbrengen en gelijk sloot zijn vuist zich keihard rond mijn dikke schacht, mijn eikel puilde uit mijn voorhuid, godver wat was dat lekker!!!
“Tweemaal hetzelfde jongens!” Met deze woorden plofte de kroegbaas de bestelling voor ons neer, de koffie werd aardig gemorst maar er zat nog genoeg in voor mijn hete spelletje!
Pierre liet los en de baas bekeek de mijne van alle kanten, onder gemompel vertrok hij weer.
Heet dat ik geworden was, heet, mens toch, niet om uit te houden, zo geil!!!!!!
Ik ging rechtop staan, knoopte mijn broek los, deed ze wat naar onder, nam mijn kopje koffie, proefde ervan, ja was nog heet genoeg, Pierre zijn hand had hem alweer vast en trok mijn voorhuid een paar maal keihard over en weer, ik had het niet meer, ik wilde komen, spuiten!!!!
“Nu Pierre, in mijn kopje ermee, toe Pierre!!” : smeekte ik.
“Zo?”: vroeg hij en hield mijn blote eikel net boven de hete koffie.
Zaaaalig, de hitte van mijn koffie maakte mijn piemel nog harder en dikker.
“Helemaal erin Pierre, toe doe nu maar,
Slagroom joh, slagroom erin!!!”: hijgde ik.
Intussen stonden er al een stuk of wat mannen, al dan niet met blote stijve kanonnen in hun handen, te trekken en ongelovig toe te kijken!
“Kom Pierre, doe het of ik doe het zelf hoor!”:kreette ik.
“Nou komt ie dan godver, daar!!” En meteen douwde hij mijn hete eikel in de hete koffie tot op de bodem.
“Jah, jah, jaaaaah, dieper, harder, oooooh lekkere pijn, ik ga spuiten”:schreeuwde ik haast en voelde mijn sperma rond draaien in mijn ballen, voelde de straal opstijgen en hoorde het geile, hete sperma borrelende geluiden maken in mijn koffie toen ik eindelijk kon klaarkomen en mijn sperma straal na straal in mijn koffie spoot, wat een hete ontlading, wat een zaligheid!!!!
Pierre liet los en ik haalde mijn nog steeds harde lul uit het kopje koffie, druppels koffie vermengd met sperma lekten op tafel, pierre was dichter gekomen en zoog mijn hele zaakje in zijn mond tot achter in zijn keel, de pijn zinderde nog wat na, mijn ballen maakten al een nieuwe lading klaar, als vanzelf beet Pierre hard in mijn schacht kneedde stevig mijn ballen en ja hoor, schokkend kwam ik klaar in zijn mond met weer meer dan 1 straal en die Pierre maar verwoed wegslikken.
Ietwat uitgeteld, liet ik mij op mijn stoel zakken, wilde net van mijn koffie drinken, toen ik zag dat er een van de mannen masturberend zijn lading bij in mijn kopje spoot, daarna nog twee die hun zaad in mijn kopje plensden en als laatste spoot Pierre zijn sperma er ook nog in! Mijn kopje was half geweest maar nu aardig vol, zonder verpinken zette ik het kopje aan mijn mond en goot de lauwe spermakoffie in een keertje naar binnen!!!
En nog zat ik met een stijve leuter!!!
“Nog een heet kopje koffie voor jou Jan? Wij zorgen voor de room hoor!
Iedereen lachte, ieder had het naar zijn zin. Ik ook, ik was omringd van penissen, al dan niet stijf.
“Sigaret Jan?”: vroeg Pierre en hij stak een net opgestoken sigaret tussen mijn lippen.
Ik zoog gulzig de rook naar binnen en bedacht of ik het hen toch maar zou tonen, Zou Pierre durven?? Afwachten
Mijn stijve snikkel stond te springen van verlangen, mijn blote voeten verlangden er ook naar, pijn, sex, monden, lullen!
“Ja, doe nog maar een kopje, maar goed heet, heter dan daarnet, Antoin, maar wacht nog effe, ik heb nog wat voor durvers!!!: zei ik, nam nog een laatste trek van mijn sigaret en ik duwde ze pardoes op mijn voorhuid uit, heet die pijn en geil!!
Ik stond recht naast de tafel, deed mijn broek en slip helemaal uit, nou dan maar alles ook!!! Naakt stond ik daar met zwiepende stijve piemel tussen al die mannen die aardig opgezweept raakten, mekaars kanon aftrokken of pijpten, nounou, ik nam een willekeurige sigarettenaansteker van tafel, stak de vlam op, draaide ze goed hoog en liet de vlam mijn eikel likken, lekkere pijn, hete pijn, elke keer als de vlam mijn lul ergens raakte maakte mijn lul een sprongetje van geilheid, ik moest stoppen of ik kwam weer klaar.
Rond mij allemaal verbaasde en verhitte, geile gezichten, zoals ik op school ook al vaak had meegemaakt, ik was niet de enige naakte meer hier, zag ik.
Ik ging een eindje van tafel zitten, stak een voet uit naar Pierre, gaf hem de aansteker en zei durf je Pierre met die vlam, doe het dan want ik sta op exploderen
Mijn stijve lul had intussen al in enkele handen gezeten, ieder had zijn gereedschap wel nat laten zuigen of laten bespelen door de anderen, ik denk dat dat een orgie nabij was!
“Ja maar Jan, ik doe het hoor!!”:sprak hij weifelend.
Een ander: geef mij die andere maar, dan doe ik die wel, ik heb nog een aansteker met een grotere vlam!!
Ik ging helemaal achterover liggen, ze hadden een stoel bijgeschoven daartoe, mijn stijve braadworst stond kloppend en zwiepend overeind, verlangend naar meer, afwachtend, plots voelde ik aan beide voeten hete prikken, snijdende pijn onder mijn voetzolen, tussen mijn tenen, ik kon het niet zien maar ik voelde de hete vlammen mijn voeten likken, een pijn en deugd als nooit. tevoren, ik miste alleen nog wat zweepslagen!!!
Zo heet hadden ze mij nog nooit gemaakt in ieder geval!!!
Handen mepten op mijn oncontroleerbaar, wild zwiepende braadworst
“Nog jongens, nog heter, nog harder, toe, toe ik ga kooooomeeeen, jahaaaaa, jajaja! En plots voelde ik mijn ontlading, zo moest het bij een vulkaanuitbarsting ook wel gaan, dacht ik nog, van waar bleef dat sperma komen toch????
Het spoot zowat overal in het ronde!
Voor de laatste straal spoot had iemand hem in zijn mond en pijpte mijn sperma weg!
Sex met pijn aan mijn lul en voeten daarmee kon ik blijven doorgaan en nog enkele keren klaar komen!
15 keer na mekaar kon dan eigenlijk makkelijk op enkele uren dat had ik enkele jaren terug al uitgeprobeerd toen ik samen met een oom van een klasgenoot was bij hem thuis, de jongen had zijn oom verteld wat hij mij had zien doen op de toiletten van school en oom had gelijk gereageerd en laten vragen om dat ook eens te zien waarop ik op een woensdagmiddag mee gereden was naar ooms huis, mij in de woonkamer had laten uitkleden en hem getoond had wat neef bedoelde, met het resultaat dat ik gesext werd dat horen en zien je vergingen de zaterdag daarop bij hem thuis maar das voor een volgend verhaal!
In de homokroeg ging het ook nog verder maar dat is voor deel twee!

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *