1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (21 stemmen, gem. 4,00 van 5)

Hallo allemaal.
Ik zal me eventjes voorstellen. Ik ben een 45 jarige man met een mooi gespierd lichaam. Onlangs heb ik een vrouw ontmoet via een datingsite. Zij is 5 jaar ouder dan mij en is een alleenstaande moeder en zij heeft een dochter van 15 jaar. We kennen elkaar ondertussen zo een 3 tal maanden. Zij heeft voor haar leeftijd een mooi lichaam en heeft een prachtige gevulde D-cup en kale kut. Zij heet Karen en is steeds super geil. Na onze derde date nodigde zij mij uit bij haar thuis om ook kennis te maken met haar dochter. Haar dochter is 15 jaar, haar naam is Ilse en ze is een prachtige verschijning: 1m65, slank en mooi lang blond haar. Ilse heeft een guitig gezicht en lacht vaak. Het klikte meteen en Karen was blij dat ook Ilse mij goed vond. Ik had helemaal geen idee wat er allemaal nog zou volgen.
Tijdens de komende weken werd duidelijk dat zowel Karen als Ilse beide geile meiden zijn. Karen vertelde dat Ilse regelmatig een striptease act opvoert voor haar, als ze alleen zijn. Ik reageerde een beetje onwennig en Ilse maakte met haar tong geile cirkeltjes rond haar lippen. Karen en Ilse lachten en ik lachte gemaakt mee.
Na een tijdje besloten we om samen op vakantie te gaan. We boekten een last minute all in reis naar Kroatië. Dat het een All in reis was, werd mij al snel duidelijk.
We sliepen alle drie op één kamer. Karen en ik in het masterbed en Ilse naast ons in een apart bed.
Tijdens onze eerste nacht pijpte Karen mij en ik fluisterde zachtjes om dit nu niet te doen omdat Ilse ook op de kamer sliep. Karen negeerde mij en pijpte me verder. Ik concentreerde mij om geen geluid te maken en te proberen te genieten. Om zo ontspannen mogelijk te zijn spreidde ik mijn armen en met mijn linkerhand raakte ik het gezicht van Ilse aan. Ik wou me verontschuldigen, maar voelde opeens Ilse haar tong mijn vingers likken. Verdomme dat was geil en Karen voelde dat mijn lul stijver werd. Terwijl Karen mijn lul likte en pijpte, likte Ilse aan mijn vingers. Ze nam mijn pink in haar mond en begon eraan te zuigen. Na een tijdje nam ze mijn hand en leidde mijn hand naar haar borsten. Ik voelde dat haar tepels stijf stonden en dat ze mooi gevormde tietjes had. Ik streelde haar borsten en kneed er zachtjes in. Karen bleef me ondertussen verder pijpen. Ik fluisterde tegen Karen dat ik als ik klaarkom wel ga kreunen. Ze zei al fluisterend dat dat niet erg was.
Karen likte aan mijn eikel en ballen en maakte aftrekkende bewegingen met haar hand. Ondertussen streelde ik Ilse haar borsten. Met mijn rechterhand ging ik langzaam naar het kutje van Karen. Ik begon haar te strelen en langzaam stak ik een vinger in haar ondertussen kletsnatte kut. Ze kreunde eventjes en ging verder met me te pijpen. Ik probeerde mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Ik vond dit zo geil dat ik met mijn linkerhand naar het kutje van Ilse ging. Ik dacht dat Ilse me zou tegenhouden maar minder was waar. Ze had haar benen al open en ook haar kutje was nat. Ik streelde over haar lipjes en ze kneep zachtjes in mijn arm. Ik ging vervolgens met mijn middelvinger zachtjes in haar kutje. Ik begon haar te vingeren, terwijl ik bij Karen een tweede vinger in haar kut stak. Ik vingerde moeder en dochter tegelijkertijd. Zalig.
Karen pijpte me zalig (ze is echt een pijphoer) en het interesseerde me niet meer als ik kreunde. Karen was verbaasd maar ik bleef kreunen. Ze stopte met me te pijpen en vroeg om stil te zijn. Opeens begon ook Ilse te kreunen en Karen deed het licht aan. Ze zag Ilse met haar tietjes en kutje bloot, terwijl ik haar vingerde. Ik dacht dat Karen nu kwaad zou worden, maar integendeel. Ze zei tegen Ilse: ‘Kom eens zien meid hoe je het best een man kan pijpen!’. Ilse stond op en mijn vinger ging uit haar kut. Ik likte de vinger af en proefde haar kutvocht. Lekker geil. Karen begon me verder te pijpen en Ilse keek aandachtig toe. Ik kon niet meer en ik spoot diep in Karen haar mond. Mijn zaad liep langs haar mondhoeken naar buiten maar Karen slikte alles naar binnen. Mijn stijve was vochtig van Karen haar speeksel en van zaaddruppels. Ilse nam mijn stijve in haar hand en begon hem te strelen. Ze zei dat het plakkerig aanvoelde en Karen begon mijn stijve schoon te likken.
Ik nam het hoofd van Ilse en tongzoende haar innig.
Ik was voldaan en ik voelde me geweldig dat ik zowel moeder als dochter mocht verwennen.
Ilse vroeg of ze mij ook eens mocht pijpen. Karen en ik zeiden dat de vakantie nog lang genoeg zou duren en dat er voldoende gelegenheid hiervoor zou komen. Wees maar zeker dat we met ons drietjes tijdens de vakantie nog veel gedaan hebben.
Maar dat vertel ik tijdens het vervolgverhaal als jullie dat willen.
Dit verhaal is waargebeurd, enkel de namen zijn aangepast.

Groetjes

Loading

5 reacties

  1. top-verhaal. Dat vraagt om meer !!

  2. Heerlijk zeg!. Ik heb mn stiefdochter geneukt… Heerlijke geile tiete

  3. Het mag dan misschien strafbaar zijn om seksuele handelingen te doen met een 15 jarig meisje, maar geil is het wel. Ik denk dat elke man met een lekkere puber stiefdochter er over fantaseert om haar eens te verwennen.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *