1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (53 stemmen, gem. 4,58 van 5)

De dag na mijn opgeil spelletje met de oudere man in het café vroeg de baas mij om met de stootkar vijf kapotte ijzeren bedden naar Karel, de lasser in het dorp, te brengen en erop te wachten en eventueel wat mee te helpen hier of daar.
Ik laadde de vijf bedden op, zulke zware krengen die waarschijnlijk nog gebruikt waren in de oorlog in de hospitalen..
Nu goed, op slippers en korte broek op weg naar die beste man om die bedden te laten repareren.
Ik belde aan bij een ijzeren poort op de plaats waar ik moest wezen. Ik hoorde wat gestommel en het duurde even voor de alleenstaande man open deed. plots zwaaide de poort toch open en ik zag een kort dik mannetje voor mij met geniepige varkensoogjes, hij had een blauw werkpak aan maar boven zijn kruis met de mouwen rond zijn buik geknoopt en verder een hemdje zonder mouwen. Hij was ook al over pensioengerechtigde leeftijd dacht ik.
Hij zei: “Rij maar binnen, daar in de werkplaats, ik kom.”
Ik die kar in zijn werkplaats gereden en keek eens rond in het rommelige atelier.
Op een tafeltje stond een koffiekop en een thermoskan, en er lagen verder nog wat papieren een natte vod met precies schietvlekken in, en boekjes. Sexboekjes nog al wel en dan nog met blote piemels erin. Ha meneer zag ook graag piemels en waarschijnlijk had hij hier daarnet staan rukken te oordelen naar die natte vod., die gedachte geilde mij danig op.
Mijn interesse was onmiddellijk gewekt, ik nam een boekje en begon er in te kijken en bij het zicht van al die stijve piemels kreeg ik natuurlijk ook een stijve.
Het tweede boekje wat ik bekeek was nog veel geiler, daar stonden ook alleen mannen in, half naakt in lederen uniformen, die mekaar van de zweep gaven op de kont of hun stijve lullen bewerkten met de zweep en met kaarswax, er was zelfs een foto van een naakte man op een bed, met aan zijn voetzolen twee brandende kaarsen waarvan de vlammen duidelijk zijn voetzolen raakten. Er was zelfs een man te zien, helemaal in het zwart met alleen zijn gezicht vrij en een gat in zijn kruis waar een grote stijve, naar boven gekromde lul uitstak waaraan een riem gebonden gewicht aanhing. Heerlijk!!! Dat moest ik ook eens proberen.
Sinds enige tijd was ik ook aan het experimenteren geslagen met die dingen, en had veel betere orgasmes met meer sperma door die SM speeltjes en SM praktijken en voelde mij nu niet meer zo abnormaal. Het bestond nog, er waren nog mannen die ervan hielden.
Ik was zo geil en had echt zo’n stijve piemel en een heet, geil kruis van sexverlangen, dat ik overwoog om mij af te trekken met die boekjes
Helaas was daar de tijd niet meer voor, ik hoorde de man op me af komen, legde gauw de boekjes terug en met een stijf naar voor priemende lul in mijn broek en een rood hoofd deed ik snel wat stappen naar achter, ondertussen proberend mijn erectie te verbergen, wat maar deels lukte.
Doordat de man uit het felle zonlicht, de donkere schuur binnen kwam kon hij de eerste paar tellen niet veel zien en tegen dat hij het wel kon, was mijn stijve bult al geslonken.
Hij liep recht op het tafeltje af om zijn bril te nemen en vroeg mij gelijk of ik het mooie boekjes had gevonden. Ik had ze haastig moeten terugleggen en daardoor lagen ze niet op dezelfde plaats als tevoren.
Ik vertelde hem, naar waarheid, van wel waarop hij zei: “ha, kijk dan verder he.. Hier neem maar en bekijk ze maar, je kan er nog wat van leren, denk ik” en gooide de boekjes mijn richting uit en ik ving ze op en begon er zo nonchalant mogelijk weer in te kijken. Ik stond met mijn kont tegen een werkbank geleund en bekeek de foto’s of het dagelijkse kost was voor mij. Intussen ontstond er hevige beroering in mijn kruis en voelde mijn piemel snel zwellen, ook mijn tepels werden keihard. Ik was werkelijk in een achtbaan van geile gevoelens terecht gekomen, ik verlangde naar tanden die in mijn tepels, lul en tenen beten. Ik wou schrapende tanden voelen over de schacht van mijn piemel en aan mijn op springen staande eikel, ik wilde zweepslagen, vlammen die aan mijn voeten en stijve staaf likten en het mooiste was, ik zou het krijgen.
Karel stond mij te bekijken en zag natuurlijk die bult in mijn broek en mijn hand die er verwoed in kneep en mijn rode hoofd.
Hij zei: “trek je gerust af, ik zie dat graag en als je wil doen we het samen”; Hij draaide zich om en gooide de openslaande deuren dicht en op slot.
Om wat licht te hebben, toverde hij ergens een kaars vandaan en ontstak ze. Ik was wel erg op mijn hoede maar meer ook niet, daarvoor was ik te geil en te heet al.
Karel trok zijn mouwloze hemd uit en liet zo zijn behaarde borst en buik zien, ik deed hetzelfde, als in een roes, bij mezelf. Hij schopte zijn sandalen uit en stond nu op blote voeten op de vuile vloer, ik gooide mijn slippers ook uit en stond ook op mijn blote voeten waardoor mijn erectie en geilheid nog meer toenam, Karel trok de rest van zijn kleren uit en in het schaarse kaarslicht zag ik dat hij een korte dikke en besneden, stijve penis had, die fier naar voor priemde. Ik liep op hem af en nam zijn stijve lul in mijn hand en kneep er hard in, het ding werd nog harder, groter en, ik bukte mij en nam zijn penis in mijn mond, proefde gelijk nog restanten van zijn vorige spuitbeurt, rolde met mijn tong over zijn eikel, beet er zachtjes in, schoof de rest van zijn stijve binnen en haalde licht schrapend met mijn tanden zijn neuker een paar maal over en weer in mijn mond waarbij Karel licht kreunde. Hij had ondertussen zijn hand in mijn broek gestoken en gelijk een natte vinger in mijn kont geduwd en stond mijn vochtige neukhol te vingeren, aan het gesop te horen was ik behoorlijk nat. Plots stopte hij, trok in een ruk mijn broek uit en greep mijn stijve leuter beet, kneep er hard in, trok hard mijn voorhuid naar achteren en weer naar voren, wat een heerlijk pijngevoel!
Ik had zijn worst uit mijn mond gehaald, stapte uit mijn broek en beiden stonden we daar naakt, rechtover mekaar met onze glimmende eikels van het voorvocht, tegen mekaar te duwen.
Plots nam hij de brandende kaars en hield de vlam ervan tegen zijn opwippende penis, ik nam zijn hand met de kaars en hield de vlam onder mijn schacht en daarna onder mijn eikel waardoor mijn keiharde lul opwipte bij iedere hete aanraking van de vlam tegen mijn eikel.
We hadden het beiden niet meer van geilheid, ik hoopte dat ik mijn orgasme nog wat zou kunnen tegenhouden, want het borrelde en bruiste al hevig in mijn ballen. Zo te zien had Karel ook problemen. Beurtelings hielden we de hete vlam bij mekaar onder onze blote, paars-rode, dikke eikels. Een mooi zicht, die twee opspringende, stijve lullen.
Ik deed een stap achteruit tot aan mijn kar met de nog onaangeroerde bedden, ging op het bovenste bed zitten en gaf karel zijn stijve een paar tikken van mijn blote voeten en vroeg hem om die ook te bewerken met de vlam wat hij prompt deed en met veel overgave, onder mijn voetzolen, tussen mijn tenen, hij liet op de bovenkant van iedere teen wat hete was druppelen wat lekkere geile, opwindende pijnprikken gaf.
Ik was ondertussen achterover gaan liggen op de metalen bedden, het koude metaal maakte mij nog heter. Mijn stijve priemde recht in de lucht, ik voelde hoe de voorhuid ruw achter mijn eikel getrokken werd en voelde de hete prikken van kaars was op mijn eikel druipen, ik had het niet meer en lag te genieten, bijna bewusteloos van het heerlijke geile spel.
Plots hoorde ik een kletsend geluid en een opwindende pijn aan mijn voeten, Karel bewerkte mijn voeten met zweepslagen, ik voelde mijn stijve braadworst over en weer slingeren, nam hem beet, trok er keihard aan, kneep mijn nagels diep in mijn schacht, gaf hem een paar tikken van mijn hand tegen mijn eikel aan en voelde de zweepslagen almaar harder worden op mijn benen en voeten. Ik lag te kreunen onder zoveel genot en plots kwam de climax. Mijn stijve jongeheer joeg enkele stralen heet sperma recht de lucht in. Karel stond zijn stijve eikel tegen mijn voetzolen aan te wrijven, ik kneep nog met mijn tenen hard in zijn eikel, hij nam mijn voeten in beide handen, stak zijn lekkere ding ertussen en neukte mijn voeten keihard tussen mijn hielen. Ik gaf zoveel mogelijk druk met mijn hielen tegen zijn aftrekker en ja hoor, ik voelde zijn penis zwellen tussen mijn voeten en even later kwam Karel ook schokkend in meerdere stralen klaar. Ik voelde zijn sperma op mijn buik kletteren, zoveel kracht zat er achter zijn orgasme.
Loom en vermoeid stonden we beiden op. Aan de wastafel waste we ons sperma wat weg, ik pulkte het gestolde kaarsvet van mijn slapper wordende lul en van mijn voeten, waste ik de roetstrepen zo goed als het ging weg en stapte terug in mijn kleren.
We laadden de bedden nog van de kar met zijn beiden en Karel zei: “zeg maar tegen je baas dat ze morgen klaar zullen zijn en dat jij ze zelf moet komen halen” en gaf mij een vette knipoog van een varkensoogje. Poort open en met pijnlijke voeten en lul ging ik terug naar het kamp en ik keek eigenlijk al uit naar morgen, meer zou er komen dat was zeker, maar dat is voor het volgende deel.

Loading

1 reactie


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *