1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (27 stemmen, gem. 4,11 van 5)

Afgelopen zomer waren mijn zusjes jarig. Ze werden toen 11 en ik werd twee dagen later 16. Dat weekend was ik toevallig ook bij mijn vader(mijn ouders zijn gescheiden en ik woon bij mijn moeder). Het was superlekker weer en midden in de zomer. Om een uur of twee kwamen de eerste mensen. Een uurtje later was bijna iedereen er. Het was alleen supersaai en de meeste mensen die er waren kende ik helemaal niet of niet goed. Er waren ook amper kinderen, alleen een paar kinderen van een jaar of 5/6. Mijn zusjes en ik besloten naar het skatepark te gaan, want behalve de cadeautjes die ze kregen vonden ze het zelf ook nogal saai. Tien minuten later werd Lisa(mijn zusje) gebeld door haar moeder. Er was nog iemand gekomen en we moesten even binnenkomen om gedag te zeggen. De mensen die waren gekomen kende ik niet, maar er waren twee jongens van een jaar of 11 meegekomen. De taart werd aangesneden en er werd gezongen. Na de taart wilden we weer naar buiten gaan en omdat ik zag dat die twee jongens zich verveelden, vroeg ik of ze mee gingen naar het skatepark. Dat wilden ze wel en we hebben daar ongeveer een uurtje gevoetbald en veel gelachen. Een van de jongens, Nigel heette hij, vroeg hoe oud ik was, waarop ik hem zei: Hoe oud denk je?
’13 of 14?’ zei hij. Ik moest lachen en zei hem dat ik bijna 16 was, wat hij niet had verwacht. De twee jongens waren beiden pas twaalf, maar wel superaardig en we zijn de rest van de middag met ze opgetrokken. Na een tijdje kreeg ik het idee dat Nigel een beetje met me aan het flirten was door zich, zoals jongetjes van 12 doen, zich nogal uit te sloven en op te scheppen over van alles en nog wat. Niet dat dat vervelend was, want hij was supergrappig en we hadden superveel gelachen. Het bleek dat we ook superveel gemeen hadden. Nadat we avondeten hadden gegeten wilden mijn zusjes met hun bootje gaan varen. We gingen met zijn vijven varen en op de boot stelde Ruby(mijn andere zusje) voor om doen durf of de waarheid te spelen. Dat vonden de anderen wel een leuk idee en dus gingen we dat spelen. Het duurde trouwens niet lang voordat er vragen als ‘heb je weleens gezoend?’ gesteld werden. Nigel vroeg of ik een vriendje had, waarop ik nee antwoordde. Hij had wel een vriendinnetje alleen die leek hij nogal ‘vergeten’ te zijn. Tijdens het spelletje zat hij de hele tijd oogcontact met mij te zoeken en volgens mij gaf hij me zelfs een knipoog. Mijn zusjes fluisterden steeds in me oor dat hij me leuk vond, waarop ik dan zei: ‘Doe normaal joh, tuurlijk niet.’, maar stiekem had ik dat zelf ook wel door en eigenlijk vond ik zijn aandacht best wel leuk…
Later bleek dat hij me inderdaad heeel leuk vond, maar dat komt straks nog.
Na het varen kwamen de ouders van de twee jongens ons halen om te zeggen dat ze zo weggingen. Ik weet niet meer precies wie het zei, maar iemand zei dat het echt leuk zou zijn als J en Nigel bleven slapen. Nigel zei meteen ‘OMG jaa kom we vragen het’ en terwijl die dat zei voelde ik dat hij met zijn hand zachtjes langs mijn arm wreef. Ik keek hem aan en hij glimlachte naar me. Iedereen vond het slaapfeestje een superleuk idee en toen we thuiskwamen vroegen we alle vijf te gelijk of ze mochten blijven slapen. Van de ouders van de jongens mocht het, alleen mijn stiefmoeder was nogal moe van de verjaardag en zei dat het wel mocht maar liever een andere keer. We waren allemaal een beetje teleurgesteld omdat iedereen gehoopt had dat het mocht. ‘Waarom gaan jullie anders morgen niet met ze allen zwemmen?’, zei de moeder van Nigel. Dat vonden we wel gezellig en de volgende dag hadden we dan ook afgesproken in het buitenzwembad bij me zusjes in de buurt. In het zwembad was het hartstikke gezellig en het duurde niet lang of Nigel was weer met me aan het flirten. Dit keer ging ik er wel een beetje op in, maar meer als een soort grapje. Hij was pas 12 en ik dacht dat hij gewoon een beetje stoer deed omdat ik 16 was enzo. Mijn zusjes hadden natuurlijk wel door dat hij met me zat te flirten en zijn vriend ook. Af en toe betrapte ik ze erop dat ze naar mijn borsten aan het kijken waren. Toen we naar het grasveldje gingen om even wat te eten en om uit te rusten, pakte Lisa een groot kleed en een paar dekens om onder te liggen. Ruby lag eerst naast me, maar toen ze opstond om eten te pakken, had Nigel haar plek ingenomen. Ruby vond dat natuurlijk niet leuk, maar ging uiteindelijk naast J en Lisa zitten. Ik was best moe van het zwemmen en ging onder de dekens liggen op mijn zij. Nigel lag naast mij en ging ook op zijn zij liggen, achter mij maar met afstand ertussen. Na een tijdje voelde ik heel zachtjes dat hij met zijn hand langs mijn rug ging. Hij kwam iets dichterbij liggen en fluisterde dat hij me mooi vond. Weer raakte hij me zachtjes aan, zijn hand over mijn zij naar benden. Ik was bang dat de rest door had wat er onder de dekens gebeurde maar ze waren druk bezig met eten en praten dus volgens mij hadden ze niks door. Nigel kwam nu nog dichterbij en nu lagen we lepeltje lepeltje tegen elkaar aan. Ik was een klein beetje in shock van wat er gebeurde, dit had ik helemaal niet verwacht van een jongen van 12…
Dat wou niet zeggen dat ik het niet leuk vond, want ik werd er eigenlijk wel een beetje opgewonden van… Ik voelde dat ik een beetje nat werd en toen hij zijn hand op me heup legde en zich tegen me aan drukte al helemaal. Hij raakte er ook opgewonden van, want ik voelde iets hards tegen me kontje aan…
Toen rukte Ruby ineens de deken van ons af en zei: ‘Kom we gaan nog ff zwemmen voordat het zwembad dichtgaat’.
Na het zwemmen was het al laat en moesten we onze spullen gaan opruimen omdat het zwembad dichtging. Blijkbaar hadden de ouders van J en Nigel met mijn stiefmoeder afgesproken dat ze de volgende week kwamen slapen. Dat vond iedereen natuurlijk geweldig en toen mijn zusjes en J elkaar een high five gaven, pakte Nigel mijn hand vast en gaf me een knipoog.
De jongens gingen vijf minuutjes later weg en mijn vader bracht me weer terug naar huis om me een week later weer op te halen voor het slaapfeestje, dat heel spannend zou gaan worden…

Wordt vervolgd

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *