1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (17 stemmen, gem. 3,71 van 5)

Hallo, ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Sarah en ik ben 14 jaar. Mijn vader en moeder zijn gescheiden en ik woon al mijn hele leven bij mijn moeder. Na een lange disscussie gehad te hebben met mijn moeder is het eindelijk zover… Ik mag mijn vader weer zien. Ik kon hem altijd Skypen maar ik mocht nooit naar hem in het echt toe en daar baalde ik erg van. Maar ik ben nu bij mijn vader aangekomen en ik zit naast hem op de bank. “Wil je wat drinken voor me pakken” vraagt papa “Ja hoor!” En ik loop naar de keuken toe. Tijdens het glazen pakken stoot ik per ongeluk de afwas om en ik hoor het kletteren op de grond. “Godverdomme Sarah!” Schreeuwt mijn vader uit de kamer en hij komt in de benen, vervolgens grijpt hij me bij mijn haar en sleurt hij me naar de bank daar legt hij mij over de knie en trekt mijn broek en onderbroek uit. PATSS PATSS klinkt er door de kamer heen. “Zo dat is je verdie…” Mijn vader stopt ineens en ziet dat mijn vagina vochtig is. “Dus jongedame, deze straf vind jij wel leuk? Dan moeten we maar een andere straf bedenken…” ik ga zitten op de bank en voel mijn billen nog gloeien. “Ik weet al wat! Laat mij die mooie borstjes van je eens bekijken” zegt mijn vader “Nee!” Schreeuw ik terwijl ik mijn topje strak omlaag hou. “Jij gaat godverdomme luisteren!” Patss “AU!” Schreeuw ik. “Dan gaan we maar een stapje verder he…” mijn vader trekt zijn broek uit en ik zie dat hij een stijve heeft, stiekem vond ik dit heel erg opwindend. “Schatje ik ken je, en ik zie en weet dat je dit lekker vindt.” Ik voel zijn vinger langzaam naar mijn vagina gaan en ik word al lekker nat. “Aah lekker papa… sorry dat ik tegenstribbelde”, zei ik terwijl ik ondertussen drijf nat werd. In één keer voel ik zijn tong langs mijn schaamlippen zachtjes naar binnen glippen en vervolgens cirkelt zijn tong om mijn clitoris. Ik krijg schokken en kom klaar, ik sluit mijn ogen en voel in een keer zijn eikel zachtjes tegen mijn schaamlippen. Ik ben drijfnat en voor ik het weet zit zijn harde penis tussen mijn schaamlippen. Ik masseer zijn ballen en hij slaat me op mijn bil. Ik voel nu duidelijk zijn penis lekker diep in mij en hij begint klaar te komen ik schreeuw “stop!” Maar het zaad loopt al lekker naar binnen. Ik begin hard te kreunen en te schreeuwen en mijn vader geeft mij een klap “SCHREEUW HARDER, klein geil sletje van me EN NOEM ME DADDY” “o-oke daddy…” Vervolgens haalt hij zijn lekkere stijve penis eruit en komt hij klaar over mijn tieten. Ik pijp hem daarna en cirkel met mijn tong om zijn eikel. Daarna loopt mijn vader weg en zegt hij dat ik dit absoluut niet tegen mama mag zeggen. Ik vond dit heel geil en papa heeft een hele mooie penis en ik speel er elke dag mee. En hij neukt me sinds kort ook in mijn kont, maar dat doet heel veel pijn.

DIT IS NIET WAARGEBEURD

Loading

2 reacties

  1. Jij hebt wel geile fantasieën over je vader hoor. Ik werd wel lekker nat toen ik het verhaal las. En ik ging ook lekker met mezelf spelen. Ben heerlijk klaargekomen. Kusjes xxx

  2. Fantasie of niet, ik wou dat ik zo’n geile dochter had. Bedankt voor het verhaaltje


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *