1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 3,67 van 5)

Het was een zomerse avond toen ik de laatste bus nam terugkerend van de stad. Toen ik opstapte zag ik dat er bijna geen volk was en de buschaufeur lachte me toe zeggend gelukkig dat ik nog een mooie dame als laatste klant heb. Ik betaalde hem mijn kaartje en spontaan ontstond tussen ons beide een gesprek. Hierdoor kwam ik dichter bij hem te staan en werd ons gesprek vertrouwelijker. Telkens als wij bij een stophalte aankwamen keek hij mij langurig aan met een smachtende blik die mij bevallig leek. Wanneer de laatste overblijvende passagier afstapte bleef ik alleen over met de chauffeur die mij zegde ik heb nu toch mijn dienst gedaan en ik wil U wel een drankje aanbieden bij deze halte. Ik stemde toe en weldra stonden wij aan de toog van de bar met een stevige whisky-cola. Ik nam plaats zittend op een barkruk terwijl hij nevens mij bleef rechtstaan. Door mijn omhoog geschoven minirok was het grootste deel van mijn dijen zichtbaar wat hem spontaan deed zeggen dat ik in mijn outfit er verleidelijk sexy uitzag. Ik kon hierbij niet nalaten van hem te zeggen dat als ik hem bekoorde hij mij wel een kus mocht geven. Teder gaf hij mij een zachte kus op de mond en toen hij met het puntje van zijn tong mijn lippen bespeelde opende ik mijn mond en genoten wij van een heerlijk getongkus langdurig en intens. Hij bestelde een tweede whiskycola keek mij diep in de ogen en gleed met een zacht strelende hand tussen mijn dijen hoger en hoger, schoof een vinger onder de rand van mijn tanga en gleed in mijn natgeworden kutje. Overgeleverd aan een ontwakende minnedrift kreunde ik van zijn hemels gespel met mijn poesje. Gulzig tongkussend en grommend van wellust kwam ik klaar trillend over mijn ganse lichaam. Een orgasme zoals ik er nog nooit
had meegemaakt. Hij vroeg mij eens te voelen hoezeer hij verlangend was naar mij en zachtjes gleed ik in zijn gulp en voelde zijn formidabel liefdesmannetje. Ik wilde hem dat wel gunnen en eerlijk gesproken was ik er ook verlangend naar.
Spontaan stelde ik hem voor dat wij naar mijn flat konden gaan. Na de bus in de terminus gezet te hebben reden wij als twee verliefden vrijend in zijn wagen naar mijn flat. Wij beleefden er voor het eerst een onvergetelijks liefdesnacht in supergenot. Hierover in een volgend verhaal uitvoerige uitleg. Ik kan U wel zeggen dat dit het begin is van een relatie van mij een vijftigjarige weduwe met een dertigjarige jonge viriele ongehuwde man die mijn fantastische minnaar is zoals ik nooit heb kunnen dromen.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *