1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 4,00 van 5)

Hoi! Mijn naam is Tanja en ik ben 21 jaar. Voor het werk zit ik hele dagen op een kantoor in Amsterdam. Super saai maar super geil. Ik werk op de ICT-afdeling en daar werken allemaal lekkere mannen. Iedere keer als ik naar werk ga word ik spontaan nat. Onder het werk vinger ik mezelf dan ook regelmatig en voel ik wel eens een tong in mijn kutje. Iedere keer kan ik niet zien wie het is. Ook vandaag. Het was weer hetzelfde riedeltje.
Ik stond op en deed een lekkere string aan met zwart en rood kant waardoor je mijn geschoren kutje kon zien. Ik had naakt geslapen en ik had mezelf 3 keer gevingerd vannacht. Mijn buurman van onder kwam klagen over de geluidsoverlast en daarna heb ik hem een geile pijpbeurt gegeven. Na het aankleden bekeek ik mezelf in de spiegel. Ik deed mijn rokje iets verder omhoog en raakte mijn kutje aan. Oh die was al zo nat. Ik liep de deur uit naar het kantoor waar ik al die lekkere mannen zag. Ik liep snel door naar de wc waar ik mijn meeneembare vibrator ik mijn kut stak. Ik kreunde iets en liep daarna de wc uit. Ik zag Marcel naar me kijken maar ging daarna aan het werk. Onder het werk kreeg ik een propje naar me toegegooid.

“Wc, 12 uur.” stond erop. maar ik keek in het rond en zag niemand die het gegooid kon hebben.

Stipt 12 uur stond ik bij de wc’s. Marcel kwam aanlopen en zoende me ruw. Marcel is een nerdige vent met een grote lul wat ik hoorde van de receptioniste, die net zoals mij een echte slet is. Ik zei tegen Marcel dat hij mee moest komen. We liepen de berging in en Marcel trok zijn broek naar beneden waar je zijn stijve grote lul al in kon zien. Ik zakte naar beneden en deed mijn benen wijd. Ik trok zijn onderbroek naar beneden en begon hem te pijpen. Aan zijn onderbroek te zien had hij al gerukt en ik likte daarvan zijn sperma op. Daarna pijpte ik verder tot hij klaarkwam en spoot hij in mijn gezicht. Ik was al klaargekomen van zijn lekkere sperma. Hij tilde me op de lage kast en haalde mijn vibrator eruit die ondertussen al voor vele klaarkomingen hadden gezorgd. Daarna begon hij mijn kutje te likken. Het was zo lekker. Eerst likte hij mijn clitje en ging hij verder naar mijn neukgaatje. Daar stopte hij zijn tong heel diep in en ik kreunde super hard. “OH MARCEL SNELLER” riep ik. En hij begon sneller en harder te likken. Ik kwam spuitend klaar en daarna duwde hij zijn pik in mijn neukgaatje. We kreunde allebei super hard en ik kwam 3 keer klaar. Aan het einde likte Marcel mij schoon en ik hem en liepen we terug naar onze werkplekken. Ik verheug me op de volgende neukbeurt.

Loading

5 reacties

  1. Heerlijk verhaal.

    Als je nog zin heb na je werk wil ik je wel helpen hoor;)

  2. Super geil verhaal. Heb mezelf afgerukt en ben heerlijk klaargekomen

  3. Ik zo’n collega, ik heb alleen mannelijke collega’s.
    Mijn vrouw wil al negen jaar geen sex meer. Geile buurvrouwen heb ik ook niet.
    Lekker opwindend verhaal

  4. kan je dat niet een keer met mij doen Tanja? Ik wil wel een neukbeurt met jou namelijk.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *