1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gem. 3,86 van 5)

Hey alles wat er gebeurt in het verhaal is gefantaseerd maar de mensen zijn echt en hun namen ook.

Hey ik ben Yordi. Ben 14jr en homo. Ik heb blond bruin haar ben wit weeg 64kg licht gespierd en ben 1m71 hoog mijn penis is 16cm. Mijn pik is geschoren.

Ik vind wel een paar jongens op mijn school leuk, maar vooral HEM het verhaal gaat over mij en Louie op de drie daagse.

Hij, Thibaud, is hetero(maar homo in het verhaal) 14jr 1m75 en weegt ca 50kg. Mager gebouwd.
Hij heeft blond haar mooie blauwe ogen zijn penis is 18cm groot. Zijn pik is getrimd.

Een paar weken is het geleden dat de leerkrachten hadden gezegd dat we op drie daagse gingen. Op de trein onderweg zat Thibaud naast me ik vond hem mooi en had al een tijdje een oogje op hem we waren ook bevriend n iedereen wist dat ik homo ben maar dat maakte hem niks uit gelukkig voor mij dus. We waren ànt kaarten n ànt spreken over waar wij gingen liggen we waren znt afsprejen of wij op de zelfde kamer gingen liggen en gelukkige op het einde van de trein rit was het afgesproken en kregen wij dus een kamer voor twee we waren aan gekomen aan onze kamer R was maar een bed op de kamer. Het was 7uur toen we gingen wassen gelukkige hadden we een douche in onze kamer hij stelde voor om samen te gaan douchen. Ik zei dat we dat konden doen, maar als ik mij ga schamen als ik nu een erectie krijg? Hij zei dat is niet erg dus we gingen douchen. Toen we in de douche stonden zag ik zijn lul voor het eerst en ik zei hardop scheer jij het? En hij zei nee ik trim het ik zei daarop geil ik wou sorry zeggen maar hij zei net voor ik iets kon zeggen ‘dank je bij jouw is die ook mooi geschoren’ ik kreeg door dat antwoord een rood hoofd. We stapte in de douche hij vroeg of het erg was of hij zich afrukte in de douche. Ik zei nee is niet erg alleen als ik mee mag rukken. We schoten in de lag daardoor toen wij aan het rukken waren keek ik vaak naar zijn lul hij zag dat en zei dat ik niet te snel moest komen want dat hij anders onder mijn zaadjes zit en hij zich nog moest wassen en dat hij het anders jammer vindt om het weg te wassen. Gelukkig kwamen we samen klaar, zo te zien had ik wel meer zaad dan hem maar hij had een grotere lul. Beide zeiden we tegen elkaar dat we gingen slapen beide in onderbroek. Ik vroeg of hij het erg vond of ik op zijn borstkas mocht slapen, hij zei is niet erg dus met mijn hoofd op zijn borstkas en een lekker uitzicht op zijn lichte sixpack en V-lijn en zijn bobbel viel ik in slaap. De volgende dag was het sporten in groepen en had ik hem daardoor weinig gezien, alleen tijdens het eten. Jammer maar bij de laatste etensmaal was hij een beetje vuil door het voetbal, maar dat was niet erg, want na het eten gingen wij ons wassen en deden we het zelfde als gisteren, maar deze keer mocht ik niet klaarkomen dat heeft hij gezegd. We gingen naar het bed toe, maar deze keer ging hij naakt. Ik vond dat wel een beetje geil. Hij vroeg of we ff kunnen praten dus daar lagen wij op bed nog voor ik wilde zeggen waarover het ging kuste hij mij op de mond. De eerste seconde wist ik niet wat er gebeurde, maar toen kuste ik mee. Na het kussen zei hij dat hij van me houdt, al een lange tijd. Gelukkig zei ik, ik hou ook van jou en we kuste verder. Daarna ging hij naar mijn lul toe en hij pakte hem vast en ging rustig op en neer met zijn hand, dat deed hij goed, en hij ging sneller en voor ik het door had stak hij hem in zijn mond en was mij aan het pijpen en hij ging sneller. Met zijn handen was hij mijn sterretje aan het vingeren en mijn ballen aan het masseren na een minuut of 25 zei ik dat ik ging klaarkomen. Hij stopte en fluisterde rustig in mijn oor neuk je me? Ik zei direkt ja en hij ging op zijn rug liggen met zijn benen gespreid zo dat ik lekker aan zijn gaatje kon likken. Dat deed ik een paar minuten en toen ging ik al kussend terug naar naar zijn gezicht en kuste hem met volle teugen op zijn lippen. Ondertussen duwde ik rustig met mijn lul tegen zijn sterretje en hij floept er in. Het was zalig en hoe verder ik hem er in duwde hoe lekkerder het voelde. We kreunde hard. Ik ging zacht, maar na een paar minuten ging ik harder en dieper. Hij duwde mij op mijn rug en hij ging op en neer en sneller en we kuste ondertussen en ik kwam klaar. Ik weet niet hoeveel stralen ik heb gespoten maar het waren het er veel. Hij ging van mij af en pijpte mij nog ff en ging daarna mijn sterretje verwennen. Daarna moest ik op handen en knieën zitten en hij nam mij op z’n hondjes. Ik weet hoe hard ik heb gekreund, maar na een tijdje heeft iemand op de deur geklopt om te zeggen dat het wat stiller mocht. Na een half uur kwam ik weer klaar en hij ook, dat was een lekker gevoel. Daarna lagen we terug zoals de vorige nacht en ik zei dat ik nog maagd was en hij mij heeft ontmaagd. Gelukkig voor mij was hij ook maagd en hij vroeg mij om verkering. Ik zei natuurlijk ja en we vielen in slaap na nog een klein babbeltje. Ik was al vroeg wakker en zag dat hij nog sliep ik was vergeten dat wij geen onderbroek aan hadden, dus ik strekte mij uit en voelde aan zijn lul. Hij kwam in erectie en toen ik dat voelde had ik zin om hem te pijpen. Ik deed dat en ondertussen werd hij wakker. Hij kwam snel en zijn zaad proefde lekker hij zei dat is nu echt wel een goeie morgen en we kuste en daarna pakte we alles in en we vertrokken naar huis. We hadden afgesproken om in het volgende weekend hetzelfde te doen.

Einde verhaal ik hoop dat julie het leuk vonden en laat gerust een reactie achter xxxxx Yordi

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *