1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (19 stemmen, gem. 2,79 van 5)

Mijn vader is dus gynaecoloog vet gênant dus. Maar laatst had ik dus best wel last van mijn je weet wel daar beneden. Laatst was ik dus met mijn moeder de vaatmachine aan het opruimen en zei ik dus dat ik last had van daar beneden, en mijn vader hoorde het en hij zei ik kijk er zo wel ff naar. En ik van nee nee het hoeft niet want het is vet gênant en hij zegt steeds van jawel het moet. (Zijn praktijk is in de achtertuin) ik lag dus in zijn stoel en ik moest me van onderen uitkleden en dan lig je dus halfnaakt voor je vader op een stoel… Ik lag dus daar en ik moest mijn benen in de beugel doen hij deed zijn handschoenen aan en zei van ik ga heel even aan de buitenkant voelen meissie doet geen pijn. Daarna zei hij ik ga even met een eendenbek in je va je je meisie alsof ik nog klein ben ughhh het kan een beetje koud en pijn doen maar ik doe er wel wat glijmiddel op. Het was mijn eerste x met een eenbek het deeed zooooo ongelofelijk veel pijn echt niet normaal. Ik schreeuwde het uit en dat ding kwam er niet in. Hij zei steeds van mijn meisje gaat het? Eventjes ontspannen adem in en uit. Pappie gaat eventjes goed kijken in je va je je dus eventjes rustig blijven en dan ben je zo weer beter. Uiteindelijk was ik een beetje gerust maar alsnog in paniek daarna ging hij nog even voor de zekerheid in mijn anus kijken. IK BEN GEEN KLEIN KIND MEER!!!!!! Papa gaat nu heel eventjes een spreidertje in je billetje doet een beetje pijn maar papa zorgt ervoor dat er veel glijmiddel erop zit zodat die er in een keer in gaat dus eventjes ontspannen. Papa telt nu tot drie 1 2 3 en dan druk ik hem er gelijk in. Ssst niet huilen het is heel snel klaar ik ga heel eventjes met een stokje erin om wat slijm vlies eruit te halen kan hard aan voelen maar gewoon ontspannen in en uit ademen meisie. Zo mijn meisje is heel braaf echt heel knap niet huilen. Stil maar, ik ga er nu in met mijn vinger ik haal de spreidde er eerst uit dan doe ik lekker veel glijmiddel op mijn vinger en mag jij flink in en uitademen en denk eraan niet huilen dus 1 2 3 hupsakee sssst niet huilen meisje wees een flinke meid het is zo over nog even een rondje draaie en de vinger mag eruit. Zo brave meid vanavond nog even een controle en dan lekekr slapen. Oh voordat ik het nog vergeet nog even blijven liggen ik ga de temperatuur even meten. Oh ih mijn meisje heeft koorts dan moet er even een zetpilletje in. Ga maar even als een hondje zitten. Zo hupsakee klaar is kees hij zit erin kan een beetje aanvoelen alsof je moet poepen maar gaat zo weer weg nou meisje je mag je weer gaan aankleden vanavond nog even een controle en nog een zetpilletje doe we er gelijk een buttplug in voor de zekerheid als die er vanavond eruitgaat en dan lekker slapen.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *