1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gem. 4,33 van 5)

Uitgeput gingen we nog even in de jacuzzi zitten. Speelden nog een beetje met elkaar en besloten toen maar om naar bed te gaan. Om 3:00 uur snachts werd ik wakker en julie lag niet meer naast me, ik dacht dat ze even naar het toilet was. Vijftien minuten later was ze er nog niet. Ik liep muisstil de slaapkamer uit en zag niks. Ik deed de gordijn open en zag dat er in de sauna licht aan was. Langzaam deed ik de deur open en hoorde slikkende geluiden, vreemd dacht ik. Ik kwam aan bij de raam van de sauna en ja hoor. Julie zat op haar knieën met de harde lul van Kevin in haar mond. Gulzig pijpte ze hem. Kevin hees Julie omhoog en zette haar in doggy positie met haar kutje richting het raam neer op de bank. Hij ging achter haar staan en zag hoe hij z’n pik langzaam in haar kutje duwde. Een gil kwam uit julie en Kevin begon langzaam te pompen in mijn vriendin haar kutje. Langzaam en weer hard. Julie kneep haar kutje dicht en na zo’n tien minuten kwam Kevin klaar en spoot zijn zaad diep in de baarmoeder van julie. Ze ging op het bankje liggen en zei dat Kevin nog niet klaar was. Ze duwde hem met z’n hoofd naar der clitje en hij begon haar te likken en vingeren. Zo ging het nog wel even door maar ik had genoeg gezien.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *