1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gem. 3,50 van 5)

Ik liep weer zachtjes naar binnen en in plaats van naar mijn kamer te gaan liep ik naar Lian. Ze lag er geil bij met haar tieten bloot en alleen een stringetje aan. Ik bewoog haar een beetje maar ze lag in een diepe slaap. Ik trok haar stringetje uit en kroop boven op haar. Eerst vingerde ik haar een beetje waar ze lekker nat van werd en toen ze nat genoeg was duwde ik in een keer mijn dikke lul in haar kutje. Ze schrok wakker maar was meteen geil. Harder zegt ze. Neuk me. Je lul is veel groter dan die van Kevin. Ze kreunde zo hard dat Kevin en julie dit gehoord moeten hebben. Ik neukte haar zo diep dat ze snel klaar kwam. Ze spoot mijn lul vol met haar kutvocht en ik hield het niet meer. Diep in haar kwam ik met schokken klaar en zag mijn sperma uit haar kutje druipen. Ik zakte van haar af en keek achter me. Julie en Kevin stonden met open mond van geilheid te kijken naar ons en dachten dat ik hun niet gezien had. We konden er gelukkig allemaal om lachen en gingen slapen. We besloten om niet bij de eigen partner te slapen maar bij de ander z’n partner. Die nacht is er nog flink wat gevingerd en afgetrokken en geneukt.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *