1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 4,00 van 5)

Oke.. k ben een meid van net 20 en ik ga al 2 jaar met mijn vriend. We hebben alles al gehad qua seks, maar nog geen anaal! Ik heb altijd gezegd dat ik nooit in mn kontje geneukte zou willen worden, totdat ik er zelf over ging dromen.. Ik praatte er met m’n vriend over en we zouden het rustig aan doen, want ja.. De eerste keer doet zeer zeggen ze toch?

Afijn, wij proberen en ’t deed erg veel pijn, na slag en stoot, en extra veel glijmiddel icm spuug toch gelukt zijn lekkere staaf er in te krijgen.

Mijn vriend vroeg of ik het lekker vond en ik kreunde het uit van genot, hij ging steeds sneller en harder ! Mijn kutvocht liep langs mijn benen zo naar beneden! Oh gosh.. wat lekker. Na een tijdje begon hij me erbij te vingeren, begon bij m’n klitje en ging zo door me natte poesje heen. Hij kwam klaar en liet het tot zich bedaren dat ik mezelf heb overtroffen en me grenzen heb opgezocht.

Nadat we even een peukie hadden gerookt, gedoucht, en wat hadden gedronken gingen we weer naar boven.

We bleven allebei zo geil als boter, en hij besloot me nog een keertje keihard te verwennen.

Hij zoende me, van me nek naar me mondje, en dan door over me buik richting mn poesje.. en ja.. ook ik werd weer lekker nat. Hij begon me heerlijk te likken, de ene keer over mn klitje en dan me gaatje in, ik kwam schreeuwend klaar.. Hij likte alles op!!!

Hij ging liggen, pakte ruw me haren vast en zei dat ik hem moest pijpen, langzaam en diep zo me geile mondje in, ik keek hem aan en zag dat hij genoot. Hij pakte me haar nog steviger vast en begon mijn hoofd op en neer te bewegen.

Hij ging staan en ik moest op me knieën in doggystyle gaan zitten, met zijn lekkere lul ging hij mijn drijfnatte kut in. Ik dacht bij mezelf oh… Ja schatje neuk me harder ! Laat me schreeuwen, laat me komen dan! Opeens haalde hij zijn keiharde staaf eruit en stopte die in mijn kleine sterretje. Hij neukte me zo hard en zo diep dat ik het uitschreeuwde dat hij nog harder moest. (Dit is pas de 2e x anaal) na ongeveer een halfuur haalde hij die lekkere pik van hem eruit en kwam over mijn gezicht klaar! Ik had mn mondje open dus het schoot ook zo mijn mond in..

Ik speelde een beetje met zijn nog warme zaad en slikte het daarna door.

Hij bedankte me voor dit heerlijke avontuur en zei dat hij trots op mij was van wat ik heb gedaan…

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *