1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (32 stemmen, gem. 4,75 van 5)

Die keer zat ik met Paul, de buurjongen, op een ochtend wat te kletsen bij hem thuis aan de keukentafel. Het gesprek ging over onze respectieve scholen, etters van leerkrachten waarmee we te maken hadden enz..Meisjes en jongens kwamen ook aan bod alsook onze masturbeerervaringen en sexervaringen in het algemeen.
Paul vertelde mij dat zijn zus hem eens betrapt had bij het aftrekken van zijn lul in de badkamer waarbij ze in giechelen was uitgebarsten maar toch even gevoeld had aan zijn stijve leuter en daar was het bij gebleven. Het was voor hem een genante ervaring geweest, vertelde hij nog. En hij zei dat hij nu wel elke keer, als hij ging masturberen, de deur op slot deed. Aangezien ik geen broers of zussen had kon mij dat niet gebeuren, het vooruitzicht om sex te hebben met je zus of broer trok mij helemaal niet aan, in ieder geval, ik mocht er niet aan denken.
Zo verder pratend zei Paul mij dat hij gehoord had van een vriend van zijn zus die bij mij op school zat dat ik vaak ging masturberen op de toiletten van school en dat hij ook al eens gehoord had dat ik het wel met jongens deed, en of dat plezierig was? Ik vertelde hem gewoon dat het wel eens voorkwam en dat ik het wel erg leuk vond om te doen. Ik wist niet hoeveel Paul ervan wist, dus ging ik hem zeker niet vertellen dat ik ook vaak oudere mannen pijpte bij het meer, op zaterdag, zondag en woensdagmiddagen en ik dat nog leuker vond dan met een of andere jongen op school wat te staan trekken op de toiletten.
Paul zei: “Ik wilde dat ik dat ook zou durven, het lijkt mij wel heet om eens samen te masturberen met een jongen, ik heb al eens een boekje gezien met allemaal blote mannen en hun naakte stijve penissen en moest daarna gaan trekken en ben lekker klaar gekomen ook nog.”
Plots kwam zijn zus de trap af. “Heeej trekbeest!” Begroette ze mij. Ik zei:”Heeeej Katrien”.
De keuken was plots erg gevuld, want Paul zijn zus was heel erg op gewicht en had me nogal een omvang. Ze had donker-bruin haar, bruine kijkers, aardig mollig gezicht, kleine borsten boven een dikke buik, onder haar sweater, een aardig gevulde kont stak achteruit en dijen en benen van heel dik naar smaller, in rode joggingbroek, aan de in witte sokken gestopte, brede voeten.
Paul en ik zaten recht tegenover mekaar en zijn zus liet zich neerploffen op de stoel naast hem, van enige elegantie was geen sprake, dat was duidelijk!
Ik had eigenlijk nooit met Katrien gesproken, ik zag haar af en toe wel en een hand naar mekaar opsteken en een keer “hoi” zeggen tegen elkaar, dat wel, maar meer ook niet.  “Wat zijn de jongens aan het bespreken?” vroeg ze in het algemeen. Perplexe stilte, langs onze kant! “Of mogen meisjes het weer niet weten misschien?” vroeg ze galmend. Katrien dacht zeker dat ze op de markt stond en hard moest praten om erboven uit te komen;

Paul zei dat het haar zaken niet waren en vroeg haar of ze boven niets te doen had, zodat wij verder konden praten.
Ik zei tegen Paul dat het niet erg was en ze evengoed kon meepraten met ons.
“We waren net bezig over sex en dat jij hebt horen zeggen dat ik het met jongens doe.” zei ik.
“Jaaaah, dat vertelde een vriend mij die bij jou op school zit toch, klopt het dan niet?” Vroeg Katrien.
Ik vertelde haar dat dat wel eens gebeurd was en zij zei dat ze dat wel geil vond om twee jongens met mekaar te zien spelen. Paul zat wat onwennig te schuiven op zijn stoel en ietwat angstig afwachttend wat zijn zus er nog zou uitflappen.
Plots zie ze “Heb je het al met mijn broer gedaan, misschien?” Ik antwoordde dat zulks niet het geval was. “Hij heeft nochthans een mooie stijve piemel hoor, dat heb ik laatst wel gezien en ik heb hem eventjes mogen aanraken ook. “Paul wist niet meer waar hij het had, hij had wel door, dat hij zeker geen geheimen aan zijn zus kon toevertrouwen.
Plots voelde ik een voet op mijn tenen trappen en tenen die langzaam langs mijn been omhoog kropen tot op mijn knie.
Een hete golf schoot door mij heen en ik kreeg een stijve van jewelste. Ik keek die twee eens aan om te zien of ik kon ontdekken wie er voetje wou vrijen.
Paul zat wat gegeneerd rond te kijken en zijn zus keek mij strak in de ogen en tuitte haar lippen ietsjes in een zoen en likte met haar tong langs haar rode lippen.
Ik stak mijn hand onder tafel en begon de voet op mijn knie wat te strelen, haar tenen kwamen mij wat tegemoet om ook gestreeld te worden.
Ik trok onder tafel haar sok uit, nam haar voet verder tussen mijn benen, naar mijn stijve jongeheer toe waardoor ze wat moest onderuitschuiven op haar stoel. Haar blote tenen tikten tegen mijn jongeheer achter mijn gulp en ik zag een hand van haar in een tepel knijpen.
Paul zat eigenlijk met een rood hoofd te kijken of hij water zag branden, stak een hand langs boven in zijn joggingbroek en begon ook met zijn lul te spelen, ondertussen waren we alle drie behoorlijk geil geworden.
Onder tafel ging haar spelletje verder, haar voet drukte harder en harder tegen mijn gulp.
Ik schoof mijn stoel ietwat achteruit, deed mijn rits open en en haalde mijn stijve piemel uit mijn broek, met mijn eikel wreef ik over haar voetzool tot de onderkant van haar hiel en voelde de ribbeltjes van haar zool en hiel over mijn blote eikel gaan, wat mij nog meer opwond!!!!
Ik stak mijn stijve paal tussen haar blote tenen en liet haar zo met haar tenen mijn eikel knijpen en aftrekken! Jongens, wie had dat gedacht dat het nog zo fijn zou worden vandaag. Paul had ondertussen zijn stijve lul bovengehaald en zat eraan te sjorren dat het een lieve lust was, Katrien zat mij af te trekken met haar tenen, onderwijl over haar kutje wrijvend in haar broek.
Ik liet haar voet eventjes los, deed mijn schoenen en sokken uit en schoof zover mogelijk onder tafel, mijn linkervoet zocht haar kutje en mijn rechter vond zijn lul welke hij gelijk tussen mijn tenen stak zodat ik hem kon aftrekken.
Mijn linker grote teen wreef over haar klit of toch over haar broek, duwde in haar klitje of ze geneukt werd door een lul. Ze greep mijn blote voet vast en ging er nog harder over haar kutje mee wrijven, jongens, jongens was me dat een hete bedoening daar, het is nu zelfs nog niet te beschrijven wat er allemaal tegelijk gebeurde aan die tafel. Ik weet wel nog dat het alsmaar harder en heviger werd en dat ik plots aan twee voeten nattigheid voelde en dat mijn lul tussen Katrien haar tenen zowat explodeerde in enkele stralen heet sperma, die op de pijpen van haar rode joggingbroek terecht kwamen.
Lekker klaar gekomen wastten we in de badkamer onze vlekken wat weg, kleedden ons fatsoenlijk weer aan en gingen we aan tafel zitten en spraken af dat we dat nog eens moesten doen, maar niet onmiddellijk want ze verwachtten hun moeder nu gauw thuis en moesten die natte kleren nog droog zien te krijgen in de droogtrommel.
Katrien stond op, kwam naar mij en gaf mij een kus op mijn wang en zei fluisterend: “ik hou van jou en van mijn vriendje tussen jouw benen;” Ze bukte zich, deed mijn rits open en mijn alweer stijfwordende lul sprong naar boven, toen drukte ze een kus op mijn eikel, zoog er eventjes op, ging met haar tong rond mijn eikel, smakte met haar lippen en gaf mij nog een naar mijn sperma smakende zoen op mijn mond en ging weer de trap op.  Ik zag een grote natte vlek op haar rode broek ter hoogte van haar genotsspleetje.
Onnodig te zeggen dat we daarna nog vaak sex hadden, soms met ons drie, soms met twee, maar lekker geil was het altijd!!!

Loading

2 reacties

  1. Wow zo lekker geil zou hier wel meer van willen lezen hoop dat je meer schrijft.

  2. Elmotje, ik schrijf vanuit mijn eigen belevenissen en ervaringen. Er komt vast een vervolg op dit verhaal want het was uiteraard niet voorbij met sex na die eerste maal met Katrien en Paul.
    Ik schrijf naargelang de “mood”, maar een vervolg komt er zeker.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *