1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (72 stemmen, gem. 4,90 van 5)

Sinds ik een jaartje geleden toen ik in de turnles hangend aan de dikke stijve klimtouwen mijn eerste stijve piemel en droog orgasme kreeg en ik dit zoooo heerlijk gevonden had dat ik dagelijks met mijn stijve ding op de toiletten van school of thuis in mijn bed lag of zat te spelen tot weer het fijne orgasme gevoel kwam, verlangde ik altijd weer naar een turnles met touwgeklim.
Ik zag bij iedere les L.O. wel de touwen hangen, maar spijtig genoeg werden ze niet vaak gebruikt!

Die dag dus wel, ik kreeg al een kriebelend gevoel op voorhand terwijl de turnmeester de touwen uit mekaar trok.
Ik was een van de laatste 7 tienjarigen die aan beurt kwamen en met al een stijver wordend worstje, nam ik het touw tussen mijn benen, zette mijn voeten in het touw en begon langzaam naar boven te klimmen;
Halverwege het touw was het gekriebel in mijn staafje zo erg dat ik niet meer verder kon klimmen en mij stevig moest vasthouden terwijl ik daarboven een orgasme kreeg, ik voelde het kleverig sperma uit mijn stijve penis schieten, recht in mijn broek natuurlijk!
Eindeloos lang, leek het, duurde het orgasme, en bleef ik daar hangen, toen het wat weggeëbd was liet ik mij met mijn laatste krachten naar de grond zakken.
Eens beneden was de natte vlek redelijk goed te zien in mijn kruis en vroeg ik aan de turnmeester of ik naar het toilet mocht. Dat mocht. Hij bekeek mij wel raar maar liet mij toch gaan.
Ik passeerde een paar jongens, die de vlek natuurlijk opgemerkt hadden en die smalend en lachend riepen “die heeft in zijn broek gepist van schrik”;
Op het toilet gauw mijn nog kleverige piemeltje gewassen en droog gemaakt en met wc-papier geprobeerd om mijn slip en turnbroek droog te krijgen maar dat lukte niet goed.
Toen ik terug in de turnles kwam werd er nog meer gelachen, gelukkig konden we ons spoedig omkleden en ebden de genante opmerkingen wat weg. Na dit orgasme was ik bijna niet meer weg te slaan uit het toilethokje en iedere speelpauze zat ik toch met mijn ding te spelen.
Eerst, gauw, gauw, piemel uit mijn gulp en als bezeten mijn ding melken en klaarkomen.

Later kleedde ik mij helemaal uit en ging ik naakt op het toilet mijn piemel aftrekken.
Het was bij zo een gelegenheid dat ik betrapt werd door een soort klusjesman.

Ik had onder de les godsdienst toestemming gevraagd om naar het wc te mogen, welke die brave man altijd zonder problemen gaf.
Ik kwam de toiletruimte binnen met gezwollen piemel in mijn broek van verlangen en zag plots dat die man daar bezig was met nieuwe papierhouders te plaatsen in de toilethokjes.
Het eerste hokje was al afgewerkt, dus nog zeven te doen voor hem. Mijn vaste trekhokje was altijd al het zesde geweest, waarom weet ik niet, maar het was toch gewoon zo.
Ik overwoog om maar niet te gaan masturberen doordat die man daar was maar, heet is heet en besloot toch maar om mij af te trekken, ik zou het wel zo stil mogelijk doen.
Ik deed zo voorzichtig en stil mogelijk mijn schoenen en sokken uit en dan de rest van mijn kleren en die hing ik aan het haakje aan de muur.

Ik ging op het toilet zitten, strekte mijn blote benen en voeten vooruit er wel voor zorgend dat mijn voeten niet zichtbaar waren van buitenaf.
Met twee handen begon ik dan mijn rechtopstaande onbesneden penis af te melken, eerst zacht en stil maar gaandeweg van geilheid vlugger en met luid kletsend geluid, al trekkend was ik ook verder onderuitgezakt en staken mijn blote voeten al tot hun enkels onder de spleet van de deur, door mijn handbewegingen aan mijn stijve lul bewogen ook mijn voeten, op en neer, tegen de onderkant van de deur, klets tegen de vloer, geruisloos was het niet bepaald. Ik was al zover dat ik niets meer hoorde of zag, dat het mij ook niet meer kon schelen zelfs!!

Plots voelde ik een hand aan mijn rechtervoet en vingers die mijn blote tenen streelden en vingers die tussen mijn tenen wreven, goh ik had het niet meer van geilheid, wat was dat toch heerlijk. De man had zijn gezicht tegen de vloer gedrukt om te kunnen kijken naar mijn spel, plots voelde ik weer een hand aan mijn rechtervoet en nattige warmte aan mijn grote teen, de klusjesman was zowaar mijn teen aan het pijpen, ik hield het niet meer, mijn sperma spoot uit mijn keiharde, dikke, korte penis, recht op mijn voeten en op de man zijn gezicht ook uiteraard.
Hij probeerde zoveel als mogelijk mijn sperma van mijn voeten te likken en begon mijn tenen één voor één te likken en te zuigen.

Jongens wat was dit heerlijk, mijn piemel dacht er zelfs niet aan om slapper te worden en weer ging ik aan de slag met mijn handen aan mijn stijve staafje.
Plots voelde ik aan mijn tenen een hard vlezig ding en toen zag ik dat de man acrobatentoeren deed om zijn grote stijve leuter onder de 30cm hoge spleet van de deur tegen de bovenkant van mijn voeten af te trekken, ik werkte mee zoveel ik kon en probeerde zijn dikke purperen eikel te bewerken met mijn voeten wat aardig goed lukte. Ik voelde mijn geile en stijve trekstangetje nog dikker en stijver worden en mijn tweede kwak sperma schoot in het rond, op de deur op mijn benen en voeten en plots voelde ik nog een straal warm kleverig spul op mijn voeten schieten. De klusjesman had zijn stralen sperma op mijn voeten gelost met een gekreun van jewelste.

Nog nahijgend en genietend zag ik dat de man van voor de spleet verdween, even later wat geruis en een toilet dat doorgespoeld werd.
Ik begon aan mijn eigen schoonmaak, wreef en likte mijn en zijn sperma, het eerste sperma van een echte man, van mijn voeten, probeerde alles proper te krijgen met wc-papier, kleedde mij weer aan, ging het hokje buiten en zag mijn schietpartner bezig in het volgend hokje de wc- houder vervangen.
Zwijgend liep ik hem voorbij, aan niets, met uitzondering van de bult in zijn broek,was er iets te merken van ons sexpartijtje.
Een jaar later pas, zou ik de tweede maal sex hebben met hem.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *