1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (13 stemmen, gem. 4,62 van 5)

Voor Jos: Ritthem, z’n behaardste ooit
———————————
Ik ben Daphne, nu een meid van ver 21. Lieve Jos, speciaal voor jou ga ik je vertellen dat ik, terwijl ik iets heb met een lesbienne, gewoon eens zin had om alleen naar Ritthem te fietsen om hopelijk een oudere man dan mij te vinden. Ten 1e om duidelijk bekeken te worden, en dan, tja, hopen dat hij van flink behaarde meisjes als ik houd.

Het was een prachtige dag, deze dag dat ik besloten had om dus alleen naar Ritthem te fietsen om daar een wat oudere man te versieren…
Dat was mijn doel, ik had al erg lang de geile blikken van een man die echt op me geilde gemist. Mn vriendin Rachel wist er van en vond het ok.
Ik zette mijn fiets tegen het schapen hekje op de dijk. Er stonden al vaker best wat fietsen her en der tussen de geheimzinnige bosjes van naaktstrand Ritthem. Ik had thuis al een best kleine bikini aan getrokken, en expres een witte, Rachel had eens gezegd dat als ik deze dus aan zou trekken, ik zeker wel de aandacht zou krijgen. Dat was juist de bedoeling. Met mijn tas liep ik het strandgedeelte op, de bosjes waren voor de homo’s, maar er waren ook mannen die wel op mij vielen…
Op het midden van het strand legde ik mijn grote handdoek neer, en mijn doosje vol goede Speed, het had iets van: “Appeltjes Speed”, ik was dus al aardig opgewonden, ook van mijn fantasie die ik niet uit mijn hoofd kreeg.
Ik besloot eerst enkele lijnen Pep te snuiven on nog geiler te worden.
Ik trok mijn Lambada jurkje uit en liet me quasi nonchalant bekijken. Tot mijn geile hoop zag ik dat er aan de zijkant van het strand, tegen de gay bosjes aan dus ineens een man recht op stond. Net alsof hij niet keek voelde ik zijn interesse branden. Zogenaamd, “zomaar” liep hij ineens in zijn slip langzaam door de korte branding, heel langzaam naar mij toe.
Ik stond op en rende ineens de zee in en dook, sprong en zwom even. Ik liep het strand weer op en ging op mijn rug op het badlaken liggen, ik zag dat de onbekende man al vrij dicht in de buurt
van mij was… Jos, je weet nog wel dat ik dus een meisje met erg veel zwart schaamhaar en okselhaar ben? Nu ik bijna 21 ben noemt mn meisje Rachel mij:” Haar Harige Oerwoud meisje”.
Ik had toch expres een krappe, witte bikini aan getrokken, nu hij helemaal nat was zag ik dat de bikini wel erg doorzichtig was: aan alle kanten van mn slipje sprongen er zwarte kut haren onder de randen van mn slipje uit, ook van boven, ok kon het zelf goed zien, ach eigenlijk was ik dat nu wel gewend, maar mijn aandacht ging naar de langzaam naderende man uit. Als ik hem nou eens zou lokken?? Je wist nooit of hij wel of niet op harige meisjes zou vallen. Ik was door de Speed uber geil en pakte een joint, waarna ik de man wuifde te Komen.
Dat had hij gelijk begrepen! Hij haaste zich bijna naar mijn handdoek. Ik zei:

” Sorry meneer, heeft u misschien een vuurtje? Blowt u? Kom er anders gezellig bij? Lijkt me wel gezellig, toch?
Ik ben Daphne, aangenaam!”

” Eeeehm, ja zeker! Als jij het echt niet erg vindt?? Eehm, ik ben Erik, ok Dan.
Sorry dat ik zo keek, maar zulke mooie meisjes zie je hier zelden, dus….”

“Is ok Erik, ik schaam me echt niet om hier op Ritthem naaktstrand als enige meisje tussen 90% homo’s mijn kut en de rest te laten zien. Ik hoop eerlijk gezegd op een toevallige man hier die hetero is, Erik, eerlijk gezegd kom ik daar speciaal voor hi hi!”

Erik kwam naast me zitten, ik zag dat hij toen hij zag wat voor bikini ik aan had al snel een stijve kreeg, die hij probeerde te verstoppen, hopeloos.
Ik gaf hem de joint en zei dat ik een paar minuutjes de joint in liet werken en ging op mn rug liggen. Door mn wimpers zag ik dat Erik mij helemaal aan het bekijken was, ik vond het heerlijk!! Ik geeuwde hard en rekte mijn armen achter mijn hoofd uit. Ik ben nou zo n 21 jaar ben overal ook behaarder en hariger geworden. En vergeet niet dat mijn bos oksel en schaamhaar git zwart zijn. Erik wist niet wat hij zag!! Ondertussen had ik mn benen aardig uit elkaar gedaan, dat om Erik op te geilen. Dat lukte. Ik zei:
“Wat kijk je naar mij? Erik, zeg eens heel eerlijk, jij bent echt geen homo he? Zeg eens, vind je mij aantrekkelijk? En ja ik weet dat je al gezien hebt dat ik dus een meisje ben dat zich nooit scheert, ooit wel gedaan, lang geleden mee gekapt. Zeg eens Erik??”

“Eerlijk he?? Ik ben inderdaad geen homo, en ik zag je hier naartoe lopen en ik dacht: kon ik haar alleen al bloot zien…En nu vroeg je mij om bij je te komen zitten?? Ik vind het echt super van je…Maar lieve Daphne, je weet toch zelf wel dat ik je grote, behaarde oksels net heb gezien? Je snapt toch dat je bikini, een witte zelfs, nogal doorzichtig is?…Ik…”

“Word je geil van dit harige meisje??”

“Eehm, ECHT wel dus…Ma…”

“Vertel me eens Erik waar je nu al geil van wordt?? Je hebt geluk Erik, ik ga jou eens een middag van je leven geven!”
“Wow, ok dan, Echt??”
Ik stelde hem gerust, en zei dat hij voor mn voeten moest gaan zitten, tussen mn benen, die al ver uit elkaar lagen. Ik deed rustig mn bikini topje af en ging met een arm onder mn hoofd liggen, ik zei wat hij van een meisje als mij vond, wat vond hij dus van mn harige oksel? Erik zei dat hij meisjes met veel okselhaar super geil vond. Erik moest me wat bekennen: altijd al was hij op zoek geweest naar een meisje dat zich net als ik dus nooit ergens scheerde of wat dan ook…
Erik gaf toe dat hij een man van 42 was, en dat hij zijn droomvrouw nooit tegen was gekomen: allemaal kale kutten, erg jammer!.
Dat was de druppel: ik zei tegen Erik dat ik dus zijn eerste behaarde meisje zou worden…Ik zei dat ik mijn show voor hem ging beginnen…

Terwijl ik met mezelf bezig begon te zijn bleef ik hem fluisterend zeggen wat ik deed, en of hij t kon zien, en geil vond. Ik zei tegen hem of hij door de stof van mn slipje iets van mn kut haar kon zien, hij zei dat hij een hele grote, zwarte bush schaamhaar duidelijk door de witte stof kon zien. En er staken meerdere zwarte, door het zeewater gekrulde en rommelige haren uit mn slipje. Erik zei dat dit de 1e keer was dat hij sowieso een zwaar behaard meisje van 21 was tegengekomen, Erik had de moed al een tijdje laten vallen. Ik vroeg Erik:
“ok Erik, ik ga je droom echt uit laten komen… Schrik niet! Je gaat mij zo helemaal naakt zien, ok??”

Ik deed heel langzaam mijn vingers achter de elastieken band van mijn slipje…Slowly gleden mijn vinger met mijn slipje over mijn zwaar behaarde venusheuvel, door de zee was alles nat, en al mn haren op mn “vrouwenbuikje” leken nu nog donkerder en verwilderder dan ooit.
Ik schopte mn slipje weg en wees met mn handen naar mijn naakte, harige meiden lichaam die 21 pas was. Ik zei tegen Erik wat hij er van vond om voor het eerst in zijn leven zijn wens meisje dus echt te zien…naakt. Erik was verbijsterd, hij fluisterde hoe fucking mooi een behaard meisje als ik er in het echt wel niet uitzag…Oooow, Daphne!! Je bent met al je vrouwelijke beharing mooier dan ik ooit gedroomd heb!! M…mag ik aan je zitten…misschien?? Ik zei tegen Erik dat hij ook bloot moest, dat was geen probleem. Ik had in het vorige verhaal toch ook moeten poepen Jos?? Ik denk dat het door de Speed komt, maar ik voelde ineens dat ik eerst echt even ergens stevig moest gaan poepen. Ik zei tegen Erik:
“Lieve Erik, ik ga zo verder, maar ik ga ergens even lekker poepen, wil je meelopen naar de bosjes daar? Dan voel ik me veiliger Erik! Hij vond het ok en liep, net zo naakt als mij mee naar de bosjes. Lieve Jos, uit mn 1e verhaal weet je dat ik het uber geil vind om lekker te poepen terwijl er een man of pot mee kijk…Ja ik ben gestoord… Dus toen we bij de rand van de bosjes waren zei ik tegen Erik of hij mij ook een groot plezier wilde doen, door van dicht bij te kijken hoe ik heerlijk aan het poepen ben, aaah?? Erik zei dat het nieuw voor hem was om daar zelfs maar over te dromen, zeeeker wilde hij dat!! Iedereen kon zo zien dat ik ging kakken…in het openbaar…

Ik zakte een stukje door mn knieen en zette mn benen ver uit elkaar. Erik fluisterde duidelijk onder de indruk dat hij echt niet wist hoe het achterwerk er van een harig meisje als ik er wel niet uitzag. Ik vroeg aan hem hoe t er daar achter uitzag: Erik vertelde dat hij nooit had geweten dat een behaard meisje ook zo harig bij haar billen, en er tussen zou zijn…
Erik zei dat ik dus echt heel veel zwarte, krullende beharing tussen mn billen had…Super opwindend!!
Ik zei dat hij nu goed naar mn achterwerk moest kijken, ik geil er namelijk erg op om, sowieso, bekeken te worden, zeker als ik moet poepen!!
Ik voelde al dat het een hele grote boodschap zou worden, dus ik begon langzaam te persen, ook begin ik te kreunen, bij elke keer persen kreunde ik serieuzer, en meisjesachtiger…
Erik zei dat mijn poepgaatje ook nog eens behaard was, erom heen groeiden donker bruine kontharen die duidelijk verkleurd waren door poep.
Ineens kwam mn grote drol via mijn open gesperde anus langzaam naar buiten. Ik kreunde omdat de drol echt heel groot was, ik bleef persen tot de drol voorzichtig in mn konthaar bleef hangen, om daarna in het zand te vallen. Erik vond het te gek! Nou, ik stond rechtop en wilde terug lopen, Erik snapte het even niet en vroeg of ik mn billen niet moest afvegen?? Toen ik zei dat ik dat vaak thuis ook deed zag ik hem diep nadenken. Erik stelde voor om wat dingen te zoeken om mijn billen schoon te krijgen…Erik stond erop, en hij gaf toe dat het bij zijn wens en droom hoorde: een meisje met veel konthaar dr billen af te vegen als ze op haar rug met dr billen uiteen elkaar lag.

Ik lag al klaar met mijn billen ver uit elkaar, ready om door Erik schoonachtig gemaakt te worden.
Erik kwam terug met een paar achter gelaten oude kranten. Erik deed ook echt zijn best, ik wist dat er toch altijd wat poep resten in mn konthaar achter bleven. Maar ik wachtte tot hij geen papier meer had. Toen deed ik iets wat ik al sins mn puberteit doe, zonder na te denken wat Erik dr van zou vinden ging ik met mn vingers tussen mijn billen en voelde of ik het goed genoeg vond. Niet vermoedend stond ik op en zag Eriks blik: Hij zei dat hij dat nog nooit gezien had, maar het wel geil vond, hij hield wel van een jonge vulgaire meid! Erik zei nog tegen me dat haar achterwerk nog niet echt schoon was…Ik zei dat ik dat altijd al deed, ik schaamde me nergens voor.

” Zo lieve Erik, wil je nu doen wat je me vroeg?? Vergeet me straks niet lekker te vingeren?? Doe maar wat je wilt nu, ok?”

Ik lag naakt op mijn rug, met mijn benen ver uit elkaar, en met mijn onderrug OP een hoop zand; nu zag Erik alles, mijn gehele kut, mn oksels, en mijn andere vrouwelijke beharing.
Erik ging gelijk met zijn vingers door mijn zwarte “Oerwoud”, hij schrok er van dat mijn poes erg nat werd, ik knipoogde naar hem, en hij kroelde lekker door mijn gitzwarte bos schaamhaar. Hij fluisterde dat de lengte van mijn schaamhaar zeker wel 8 a 9 cm was, zoo lang!!!
Hij zei dat hij echt nooit geweten had hoe dus een meisje van 21 er uit zou zien met een bos schaamhaar die puur natuur en onverzorgd was…Hij zei nogmaals dat het een echte openbaring was…Ik vroeg hem of hij me lekker wilde kontvingeren?? Hij keek me even aan en zei dat ik net gepoept had en…
Ik zei dat ik dat heel onwijs lekker zou vinden, en een meisje met veel konthaar heeft nou eenmaal wel eens wat zitten tussen haar billen, toe??
Met mijn ogen dicht voelde ik dat Erik voorzichtig van mijn behaarde venusheuvel, via mijn behaarde labia zo in mijn bos konthaar kwam met zijn vingers. Ik kreunde toen hij door mijn dikke, zwarte aars haren streelde. Erik kon het niet laten om te zeggen dat hij duidelijk voelde dat hij poep aan zijn vingers had…Ik lachtte en zei tegen hem dat hij zich in de zee kon wasson, maar Dan moest hij mij echt gaan beffen!
Ik lag mezelf van te voren al te vingeren, Erik vond dit wel zooo geil zei hij. Eindelijk begint Erik met het beffen van zijn 1e behaarde kut die vol gegroeid was met mijn zwarte schaamhaar. Hij zei dat al mn beharing die op mn kut en ernaast groeide echt wel een flinke bush was, eigenlijk vond hij dat ik een meisje was waar je dr kut niet eens van kon zien…Mijn poes was volgens Erik zo harig dat hij mn clitoris, mn labia, kortom: ik was zoo’ n harige meid dat hij eigenlijk vond dat ik een echt 1 groot Woud van zwart schaamhaar had die mijn vagina geheel overwoekerd had, en echt verwilderd en vol met natte, krullige klitten een groot harig geheel vormden.
Ja! Zijn vinger gleed in mijn poepgaatje, heerlijk…En Erik ging nu tegelijk mijn bush onwijs goed beffen, dat beloofde hij!
Zijn vingers in mijn kontje voelde bij elke beweging goed, maar Erik was blijkbaar niet al te goed in beffen…
Het kroelen in mijn bos vagina haar voelde heus goed, maar als je een meisje echt goed wil beffen zal je toch echt, ook als ze heel behaard is, toch echt met je gezicht in dr bos kut haar duiken. Ik zei dat, en Erik begon gelijk: ik kreunde zachtjes toen ik zijn gezicht in mijn bos haar voelde. Erik kon blijkbaar niet echt overweg met de vagina van een meisje dat een flink Oerwoud over heel dr poes heeft…
Ik liet hem doen, het was best lekker, maar als ik mezelf vinger is het toch echt veel lekkerder…
Ik stelde Erik voor om mij te bekeken als ik me zelf vingerde zoals enkel meisjes dat kunnen.
Erik vroeg of hij zich mocht aftrekken terwijl ik me zou vingeren…Ik zei tegen hem dat hij me nog wel in mn poepgaatje, en tussen al mn zwarte beharing door ook mijn kutje moest nemen…Erik wist het even niet meer, dus ik gaf hem een show die hij voor het eerst zou zien…Ik, het flink harige meisje dat zich voor hem, zeer openbaar ging vingeren. Hij was er klaar voor…
Ik begon met mijn vingers zachtjes door mijn bos kut haar te strelen, dan trok ik aan een zwarte pluk, en kroelde verder. Ik ging met mijn vingers door mijn schaamhaar, maar stopte even om mijn fles olie te pakken. Ik vroeg Erik of hij mijn grote harige Bush met de olie wilde insmeren…dat zou mijn schaamhaar echt verwilderd en lekker
rommelig maken. Na Erik klaar was zag hij wat ik bedoelde: de olie had mijn vrouwelijke beharing bij mijn vagina, echt verwilderd en rommelig gemaakt. Toen Erik met mijn bos vol olie begon te kroelen zei hij dat het er van af een meter afstand echt heel opwindend en vrouwelijk, stoer uit zag.
We hadden niet gemerkt dat er wel drie mannen vlak bij naar ons, eerder naar mij stonden te kijken terwijl ze zich aftrokken…
Ik vroeg wat ze graag wilden dat ik voor hun deed…Het liefst moest ik naakt, met mijn geoliede kut met haar vlak voor hun neus gaan staan, en me aan hun laten zien…
Daar stond ik, ik had Erik een telefoon gegeven om van mijn hairy body foto’s
te maken. De 3 geile kerels bekeken mijn gehele lijf, en speciaal alle delen waar ik mijn vrouwelijke beharing wild
liet groeien. Ik hoefde enkel stil te staan, zij hadden genoeg aan het alleen al bekijken van zo’n speciaal en zeldzaam meisje. Erik en de 3 kerels kwamen al snel klaar, ach, ik was toch zwaar OP de Speed, ok ging nog even door. Ik nam afscheid van Erik en de andere en trok enkel mijn lambada jurkje aan, zonder slipje of bh, ik kick daar op…Ik had nog een plan, dat moest ik alleen doen…En was echt wel niet toegestaan gedrag…

Mijn Oma haar huis stond langs de weg van Ritthem naar Oost Souburg, ze was op vakantie, en mijn ouders en ik pasten op. Vandaag was het mijn beurt..Ik zette mijn fiets weg en liep rechtstreeks naar de grote achtertuin. Enkel de rechter buren waren thuis want hun kinderen van 9 en 10 speelden als zo vaak alleen in de grote achtertuin. Ze kenden me wel en ze vroegen of ik weer lekker ging zonnen? Net als altijd Daphne? JaJa!

Of het nu wel of niet juist was wat ik vaker deed boeide me niks…De 2 kinderen wisten al lang dat ik graag in mijn blootje lekker zonde, naast hun tuin waar ze speelden…
Ik zette de grote ligstoel vlak naast het lege hekje tussen de tuinen, ik trok mijn jurkje uit en stond in een keer helemaal naakt in de tuin. De jongen en het meisje keken zoals altijd gelijk naar mijn blote lijf. Niks bijzonders…

” Daphne?? Mijn zus heeft nu net als jij ook allemaal haar op dr sneetje! Het is ook zwart als bij jou!!”

” Echt waar Sarah? Ik was ook 10 hoor, dus net als jij lieverd! En, Ben je er trots op? Dat was ik ook hoor! Maar aan niemand laten zien hoor!! OK??”

Ik was in slaap gevallen, ja in mijn blote reet. Ik zag nog niet dat de buurman achter een heg duidelijk naar mijn naakte lijf zat te kijken…
Ik speelde wat met mijn natte okselhaar, draaide dreads van mijn zwarte schaamhaar, en krabte echt zwaar ongegeneerd tussen mijn beharing die over mijn poes groeide.
Ineens zag ik de buurman, hij schrok zich ook dood en rende naar binnen.

Ik was nog geil van de Speed, en ik moest nog wat geils doen…iets echt verbodens…Ik wist het…Snel fietste ik naar het Bolwerk van Middelburg en legde mijn deken op het gras, tussen de bomen. Snel trok ik enkel mijn doorkijk bikini aan en ging liggen. Ik keek even naar mijn slipje, en het was als ik wilde..Ik trok met mijn vingers aan mijn harige bos, en zo kreeg ik het voor elkaar dat er aan alle kanten best veel zwarte plukken en haren uit mijn slipje puilden. Mijn armen achter mijn hoofd, zo waren mijn donkere plukken okselhaar goed te zien…
Eindelijk kwam er iemand aan, het was een jongen van 15, 16,, Eerst keek hij naar me, maar toen hij mijn plukken schaamhaar zag uitpuilen van tussen mijn slipje kwam hij gewoon naar me toe, hij was nogal dronken en vroeg waarom ik zo behaard was als meisje? Ik zei dat ik het prettig vond om helemaal behaard en harig bij mijn vagina te zijn, ik zei dat ik nou eenmaal alles puur natuur wilde houden. De dronken gast zei dat ik echt te behaard was…Ik zei dat hij volgens mij nog nooit een echt behaarde kut gezien had?? Eehm, nee.
Ik zei dat hij goed moest kijken, ik wachte even en deed mn slipje in een keer van mn lijf af. Daar lag ik, in een perk in de binnenstad, in mn blote kut die ik aan een dronken gast liet zien.
Hij wist echt niet wat hij zag! Yooo!!
Jij hebt dus echt de harigste kut die ik ooit heb gezien, meisje, geef je er niks om als een jongen je kut te behaard vindt?? Ik zei dat eigenlijk al mijn vriendjes snel gewend waren aan mijn volle bos donker schaamhaar. Ach, ik hoor wel eens wat commentaar, en ook altijd van de jonge, kale kut meisjes… Eigenlijk ben ik niet anders gewend dan dat ik een harige vagina heb, maar, eehm: wil jij me hier beffen?

De jongen wist niet wat hij hoorde, keek rond zich en verontschuldigde zich dat hij eigenlijk nog nooit zo’n vol behaarde poes had gebeft…Ik zei dat hij t toch kon proberen?? Ok dan, hij ging met zijn hoofd zo ongeveer tussen mijn met heel veel zwart schaamhaar beboste gebied tussen mijn benen hangen, hij zei nog dat ik echt mega harig was hoor! Hij vroeg waarom mijn kut zo verwilderd en zo veel schaamhaar had? Hij zei dat ik een erg onverzorgd
Oerwoud had. Bef me!!
De jongen stak zijn hoofd in mijn Bush en vond na wat wroeten en zoeken eindelijk mijn clitoris. Met hulp van mezelf en het feit dat er een paar jongens zich op mijn harige lijf aan het aftrekken waren tussen de bosjes maakte dat ik eindelijk rete hard klaar kwam.
Ik was wel bekend in de scene van mannelijke voyeurs, als ik dus Speed
gebruikt heb geef ik nergens om, ik word ook heel exhibitionistisch..
Ik kan het niet tegen houden.

Zo Jos! Ik had dit verhaal eigenlijk niet willen vertellen, het is best ziek toch wat ik doe?? Lieve Jos, Ben benieuwd of je het wat vond, en ik zweer je dat het waargebeurd is, ik doe Echt zulke shit!
Ik heb nog wel een verhaal voor je!!
Als je interesse hebt in een avontuur dat ik en mijn lesbische vriendin dus laatst meegemaakt hebben?? T is wel weer een verhaal over ik en Rachel, due je kunt wel verwachten dat onze poezen, nee kutten zoals gewoon echt flink behaard zijn… Jos, als je als schrijfster: Daphne21 ziet, dan ben ik het!! Bedankt voor de positieve dingen die je schrijft over mijn behaarde kut!!
Kusjes XXX Daphne 21

Einde

Loading

1 reactie

  1. Hoi Daphne, wat had ik graag ‘die oudere man’ willen zijn!! Ik voel me zeker niet oud, maar met 44 wel een stuk ouder dan jij. Wat jij hier beschrijft, is zo heerlijk! dankjewel voor je geile verhaal!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *