1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (19 stemmen, gem. 4,95 van 5)

Die avond kroop ik om 10 uur in bed. Rienke en Lies lagen in hun kamers waarschijnlijk al te slapen en ik hoorde iemand uit de badkamer de gang oplopen. Dat zou Dries wel zijn. Nu was het wachten tot mijn ouders gingen slapen. Zij hebben een master bedroom met een eigen badkamer. Eens zij op hun kamer zijn, komen ze ook niet meer naar buiten tot de volgende ochtend. Papa moet er altijd vroeg uit, dus gaan zij ook altijd voor 11 uur naar bed. Ik kon dus met een gerust hart wachten op Dries. Ik was er zeker van dat hij zou komen, de belofte dat hij mijn kutje mocht zien, zou hem zeker over de streep trekken. Terwijl ik me zachtjes streelde, vroeg ik me af of Dries al zou gevrijd hebben. Ik dacht van niet, hij is altijd met sport bezig, altijd met jongens op stap. Misschien is het wel voor de eerste keer dat hij een kutje ziet, dacht ik en ik werd er zowaar nat van tussen mijn benen. Ik vingerde rustig verder tot ik een klein orgasme kreeg. Daarna ging ik naar de badkamer om mijn kutje op te frissen.
Ik lag nog maar pas terug in bed of de deur van de kamer ging langzaam open. Op de gang brandde het nachtlampje, ik zag de gestalte van Dries donker afsteken tegen het zwakke licht in de deuropening. Hij sloot de deur, ik knipte het lampje op mijn nachtkastje aan en ging rechtop in bed zitten. Dries stond voor me. ‘Durf je?’ vroeg hij. ‘Natuurlijk, broertje, beloofd is beloofd.’
Ik ging weer liggen en stroopte mijn pyjamabroek naar beneden. Ik had een wit katoenen slipje aangehouden, dat trok ik ook langzaam naar onderen. ‘Blijf gewoon staan, broer,’ zei ik. ‘Kijken mag, aanraken niet.’ ‘Ik mag toch wel wat van dichterbij kijken?’ vroeg hij beteuterd. ‘OkĆ©,’ antwoordde ik.
Omdat het zwakke licht van het lampje op mijn nachtkastje mijn onderbuik niet helemaal belichtte, durfde ik mijn benen spreiden. Ik bedacht dat hij uiteindelijk toch alleen mijn rosse bos haar zou zien en niet mijn smachtende spleetje. Want oh, wat zou ik nu willen dat hij zich naast me in bed zou leggen en me zou vingeren, likken, ja, in mij komen…
Maar ik deed iets heel anders. ‘Blijf staan, Dries,’ fluisterde ik, ‘haal die lul uit je boxershort en speel je af boven mij. Spuit maar op mijn buik.’
Dries twijfelde zelfs geen moment. Hij liet zijn boxer zakken en begon zich af te trekken alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. De nachtlamp scheen pal op de gezwollen eikel, een prachtig gezicht! Het had heel lang mogen duren, maar helaas was hij zo opgewonden dat hij al na een minuut klaarkwam in drie machtige stralen die warm op mijn onderbuik en mijn kuthaartjes spatten.
‘Nu ga ik mezelf nog even vingeren,’ zei ik. ‘Je mag alleen maar kijken.’ Al snel kwam ik klaar. Dries stond daar nog steeds in dezelfde houding, met zijn boxershort op zijn voeten en een lul die al terug stijf geworden was.
‘Dat was het, broertje,’ zei ik. ‘Vond je het leuk?’
‘Wat ben jij een plaaggeest, Martien,’ zei hij. ‘Nu heb jij alles van mij gezien en ik heb alleen je haar gezien. Je had me beloofd dat ik je kutje mocht zien.’
‘Too bad, bro,’ zei ik plagend, ‘misschien een volgende keer. ‘Ga nu maar slapen en droom lekker.’

Loading

2 reacties

  1. šŸ¤¤ weer zo’n lekker vervolg graag nog een vervolg

    • Dank voor de appreciatie! Het zou auteurs van de verhalen op deze site plezier doen om reacties te lezen. Dat gebeurt mijns inziens veel te weinig.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *