1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gem. 3,14 van 5)

Door Florie, 18 jaar

“Zo, is mijn hondje eindelijk wakker?”

Ik knipperde met mijn ogen en zag een vrouw van een jaar of dertig die over me geen gebogen stond en met haar gezicht beangstigend dicht bij het mijne kwam. Ik had geen idee waar ik was of wat ik daar deed.

“Heeft hondje goed geslapen?”

Ik trok me terug en merkte toen pas de pijn aan mijn achterhoofd. Ik voelde er een flinke buil en ik voelde me vreselijk duizelig.

“Ach heeft hondje zich pijn gedaan? Onhandige puppy toch.” Zei de vrouw kinderlijk. Ze krabde achter mijn oor, alsof ik werkelijk een hond was. Ik besefte dat het geen droom was en raakte in paniek.

“Waar ben ik?! Wie bent u?!” vroeg ik angstig.

“Niet zo luid mopje, straks ga je de buren nog storen.” Fluisterde ze op dezelfde enge, betuttelende manier en ze tikte haar wijsvinger tegen haar lippen die ze stevig op elkaar klemde, om duidelijk te maken dat ik stil moest zijn. Alsof ik een kleuter was… Plots ging de deur van de kamer open en er kwam iemand binnen. Het was Angelo, mijn voetbaltrainer!

“Angelo! Godzijdank, zeg me alsjeblieft waar ik ben!” riep ik uit, blij en opgelucht. Maar Angelo deed alsof hij mij niet gehoord had.

“Is mevrouw blij met haar nieuwe huisdier?” vroeg hij onderdanig. Zo had ik hem nog nooit gezien. Ik kende hem als Angelo, de stoere, gespierde voetbaltrainer, met Italiaanse roots, die iedereen overhoop schreeuwde. Deze jongen droeg een maatpak in plaats van zijn training, had zijn haar achteruit gekamd met gel, in plaats van zijn warrige haardos, hij boog zijn hoofd beleefd, en zei mevrouw tegen de enge dame, die hij blijkbaar kende. Ik begon bijna te huilen.

“Ik ben er heel blij mee knechtje, zeker, zeker! Vertel me eens wat over het ras.” Ze ging in een ouderwetse leunstoel zitten die geïnstalleerd stond voor een brandende haard. Het leek alsof ik honderden jaren terug was gegaan in de tijd, en nu pas besefte ik dat ik werkelijk in een hondenmand zat!

“Nou, komt er nog wat van?” vroeg ze ongeduldig? Ze was blijkbaar zeer geïnteresseerd in mijn ‘ras’.

“Het is een teefje, 18 jaar, roodharig, blauwe ogen, meet 1 meter 63 lang, weegt 65 kilo, sportief type maar ietsje te zwaar. Het geslacht is duidelijk te herkennen aan de inwendige geslachtsdelen, de rondingen van haar uitgesproken billen en haar grote borsten.” Ratelde Angelo, zonder ook maar een krimp te geven toen hij mijn borsten en billen besprak. Niet te geloven! Waar haalde hij het lef vandaan?! Hoe wist hij mijn lengte en gewicht zo precies?! Snel controleerde ik mijn kleren, maar ik had nog dezelfde outfit aan als wanneer ik me het laatst kon herinneren. Mijn voetbaluniformpje. Ik zat zelfs nog onder de modder van de voorbije training. Angelo had gelijk over mijn gewicht. Ik had niet hetzelfde lichaam als mijn jongensachtige en magere teamgenoten, met mooie kleine borstjes en dunne, strakke billen. Daarom had ik de voetbalkleren expres te groot gekocht, zodat niemand mijn vormen zou kunnen zien of mijn wiebelende borsten en billen wanneer ik over het veld liep. Hij moest me dus wel betast hebben, anders kon hij mijn “ronde vormen” niet zo specifiek beschrijven.

De vrouw viel even uit haar rol en mompelde: “Een voetballertje verdoofd en meegenomen?” Angelo knikte en de vreemde vrouw bracht de enge glimlach terug op haar gezicht.

“En haar naam?”

“Florie.” Antwoordde Angelo. De vrouw grijnsde. “Braaf knechtje…” zei ze vertroetelend, en ze streelde Angelo’s haar. “Straks een beloning… Florie dus hé… Maar nu ben je mijn hondje, dus ik wil je een andere naam geven.” Ze kwam op me af en bestuderend wandelde ze rond mijn mand. Ze aaide over mijn rug tot ik er kippenvel van kreeg.

“Ik noem je Likje.” Zei ze quasi fluisterend. Tot dan toe had ik verbijsterd toegekeken en alles aangehoord, maar nu werd ik heel angstig. “Angelo, wat gebeurt er?!”

Hij reageerde weer niet.

“Laat me gaan!” riep ik boos.

“Je hoeft niet zo te keffen.” Berispte de vrouw me, en ik kreeg een tik op mijn neus.

“Raak me niet aan!” Brieste ik woedend.

“Hm, dit hondje is een beetje ongehoorzaam.” Zei ze geacteerd streng. “Knechtje, we zullen dit teefje even trainen. Doe haar kleren uit.” Beval ze. Angelo kwam op me af, nog steeds met die enge pokerface, en wilde me ontdoen van mijn modderig voetbaluniformpje. Ik wilde hem een trap in zijn ballen geven, maar in plaats daarvan stootte ik tegen iets hards. De vrouw grijnsde. “Die lieverdjes zijn goed beschermd tegen stoute hondjes zoals jij.” Zei ze triomfantelijk. Ze wandelde naar Angelo toe en liet haar hand in zijn broek glijden. Met een kleine handbeweging liet ze iets open klikken en begon daarna duidelijk zijn ballen te kneden. Angelo beet op zijn lip en probeerde niet te bewegen.

“Moeilijk hé knechtje? Zijn lekkere pik en grote ballen zitten in een metalen harnasje, dat enkel ik open kan krijgen.” Zei ze met een geile blik naar Angelo, die het duidelijk bijna niet meet uithield.

“Hij heeft mijn hulp zelfs nodig om naar het toilet te gaan. Deze flinke jongen is al voor bijna een jaar niet meer klaargekomen, dat kan ik wel zeker weten, onder mijn streng toezicht.” En terwijl ze dat zei, kreeg Angelo tranen in zijn ogen. Wat een vreselijk mens was dit? Ze stopte abrupt met Angelo te verwennen en klikte het ding weer dicht.

“Nee mevrouw, niet stoppen alsjeblieft! Laat me klaarkomen!” smeekte Angelo, maar hiervoor kreeg hij een harde klap in zijn gezicht.

“Denk je dat jij je lekkere zaad zomaar mag verspillen van mij?!” riep ze kwaad.

“Nee mevrouw.” Zuchtte Angelo.

“Flinke jongen. Ik heb je niet voor niets zelf eentje laten uitkiezen deze keer, dus spaar je lekker, geil zaad maar voor deze kleine teef hier.”

Maar deze kleine teef was niet van plan nog langer te blijven, dus daarom koos ik dan maar voor plan B: wegrennen! Ik zette al mijn spieren in razendsnelle beweging, en alsof ze het had zien aankomen blies de vrouw meteen op een politiefluitje. Toen ik bij de deur was zwaaide die al open voor ik de klink beet had, en drie gorilla’s van venten kwamen naar binnen. Eén van hen greep mijn bovenarmen pijnlijk, stevig beet en gooide me op de grond. Hij hield me in een houdgreep en ik was compleet machteloos.

“Stoute Likkie!” zei de vrouw afkeurend, en ze schudde haar hoofd. “Knechtje, de halsband!”

Angelo overhandigde haar een gele, brede halsband, die ze rond mijn nek deed.

“Laat haar nu maar los.” Zei ze, en ze keek me uitdagend aan. Angelo waagde een nieuwe poging om mij uit te kleden en ik wilde hem slaan, maar nog voor ik een vuist kon maken voelde ik een vreselijke elektroshock.

“Dat gebeurt er vanaf nu als je niet braaf bent.” Giechelde de vrouw en ze toonde me pestend een afstandsbediening, terwijl ik schreeuwend van de pijn op de grond lag. Ik moest dus lijdzaam ondergaan hoe Angelo, mijn lieve voetbaltrainer die ik vertrouwde, de kleren van mijn lijf trok. Hij deed het tergend traag maar toch met een zekere gretigheid. Hij ademde zo luid dat hij bijna kreunde en ik huilde geluidloos maar met veel tranen. Niemand nam er acht aan dat ik stond te wenen, en toen ik daar naakt stond gaf de vrouw weer een goedkeurende aai over Angelo’s hoofd. Ik schaamde me voor mijn naaktheid en probeerde mijn borsten en kutje te bedekken. Goedkeurend gleden de ogen van de walgelijke vrouw over mijn lichaam. Opeens leek ze door stomheid geslagen en trok ze met een flinke ruk mijn arm weg die mijn borsten bedekte. “Jezus, welke cupmaat is dat?!”

Ik keek haar gedegouteerd aan en zweeg koppig.

“Antwoord!” riep ze streng .

“E85” zei Angelo in mijn plaats. Hij had het etiketje in mijn beha gelezen.

“Hmm, wat een lekkere teef ben jij zeg! Maar kun je niet zelf zeggen welke cupmaat je hebt? Knechtje hoeft toch niet alles voor jou te doen!” Ik kreeg weer een schok, maar die deed nog niet half zoveel pijn als de eerste.

“Honden hebben geen cupmaten.” Zei ik opstandig.

“Je hebt gelijk Likje, jij bent gewoon een geile teef met heerlijke prammen.” Zei ze zwoel. “Maar je moet me wel beleefd aanspreken. Vanaf nu noem je me baasje. Begrepen?” Ik zweeg en kreeg een schok die me het deed uitschreeuwen van de pijn. “Ja!”

“Ja wie?!” weer kreeg ik een gelijkaardige schok.

“Ja baasje!” huilde ik.

“Goed zo…” ze inspecteerde me verder.

“Knechtje, dit hondje moet gewassen worden! Doe dat even. Ze is al lekker kaal geschoren, dus dat is geen probleem.” Zei ze met een knipoog. Angelo kwam naar me toe en zei me dat ik op handen en knieën moest gaan zitten. Ik begreep het niet.

“We wassen hier natuurlijk wel op z’n hondjes hé Likje.” Zei de vrouw geil. Ze verkneukelde zich duidelijk in wat komen zou. Opeens voelde ik hoe Angelo mijn kutje begon te likken. Ik begon weer te huilen, uit schaamte dat ik het zo lekker vond. Want lekker was het wel.

“Ohja Likje, geniet er maar van.” Zei baasje, en ze deed haar eigen kleren uit. Ze was groot en slank, en ze had lang, geblondeerd haar. Ze was best een mooie vrouw, maar haar lichaam was duidelijk niet meer zo strak als dat van een tiener. Ze kwam voor me staan, boog door haar knieën en spreidde haar kutlipjes voor me. Ze had een piercing in haar clit.

“Lekker hapje voor Likje…” hijgde ze en ze duwde mijn mond tegen haar kut. Ik begon te likken, en ik werd steeds geiler en geiler. Opeens voelde ik dat er veel heviger aan mijn kut gelikt werd en nog voor ik de kans had om te kreunen kwam ik heerlijk klaar. Het geil spoot uit mijn kutje. Ik draaide me om, en zag dat Angelo zijn taak ongemerkt had laten overnemen door een hond! Een echte!

“Likje, dat is beuker, mijn geile dobermann.”

Grijnsde de vrouw. “Jullie zullen elkaar nog veel beter leren kennen, maar eerst laat ik je een momentje genieten van mijn knechtje. Of tenminste, hij zal genieten van jou.”

Ze verloste Angelo van zijn kleren en het penisharnas en zijn kloppende pik sprong meteen overeind. Hij kwijlde uit zijn mond en besprong me letterlijk. In geen tijd zat zijn gigantische lul in mijn natte kutje. Ik schreeuwde van genot. Hij likte mijn borsten en zoog aan mijn tepeltjes, waarna hij me heerlijk kuste. Hij riep mijn naam en kreunde dat hij nog nooit zo’n lekkere kut had gevoeld. Ik zag dat de vrouw zich aan het vingeren was, waardoor ik door het geile zicht klaarkwam. Mijn kut was gevoelig maar Angelo ramde verder als een gek. Een jaar had hij zaad gespaard voor mijn kutje.

“Ik ga komen! Ik ga KOOOMEN!” schreeuwde hij, en door zijn snelle beweging, en zijn stevige stralen zaad kwam ik meteen ook nog eens klaar, en tijdens dit orgasme kreeg ik van de vrouw een (vreemd genoeg) heerlijke elektrische schok. Het was zo lekker en overweldigend dat ik flauwviel.

Wordt vervolgd!!!

Loading

1 reactie

  1. Wanneer komen de volgende delen.
    Het is echt een leuk verhaal scrijf meer


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *