1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 4,00 van 5)

Nu de regels weer versoepeld waren wilde mijn vrouw er weer even tussen uit, op internet gezocht en zij vond een wellness hotel in Overijsel dat besproken voor vier personen en een bevriend stel gevraagd of zij mee gingen, op vrijdagmorgen er naar toe gereden war twee uur rijden was en ons eerst aangemeld aan de balie waar wij al meteen te horen kregen dat de accommodatie vrij was en je in het zwembad alleen maar naakt mocht zwemmen, dat was voor ons geen probleem omdat wij ook vaak naar het naaktstrand en naturistencampings gingen, de eerste dag gingen wij de omgeving verkennen en de avond brachten wij met z’n vieren door op de kamer en zowel mijn vrouw Linda als de vrouw Minke die met ons mee was liepen al snel naakt op de kamer, minke had haar hand al vrij snel op mijn lul liggen en toen mijn lul recht overeind stond kwam zij er met haar hete natte kutje bovenop zitten, Linda had de lul van Henk ook al vrij snel in haar kutje en zo deden wij de eerste avond al aan partnerruil, de vrouwen spraken al af om zich de volgende dag naar de sauna te gaan en Henk zag dat ook wel zitten en ik zag het zwembad wel zitten, de volgende morgen na het ontbijt liep ik al naar het zwembad en bij de ingang stond al een mooie jonge vrouw van rond de 30 die vertelde dat er alleen naakt toegang was tot het zwembad, ik liep weer naar de kleedkamer en trok er mijn boxer zwembroek uit en liep weer naakt naar de ingang van het zwembad en zag haar al naar mijn slappe maar behoorlijke lul kijken en zag dat er een paar flinke bultjes bij haar op haar werkjasje verschenen, zij had een kort wit jasje aan en had er maar een paar knoopjes van dicht en ik kon zien dat zij er niets onder aan had, zij liet mij binnen en ik liep naar het zwembad en sprong er in en zag haar nog even naar mijn kruis kijken toen ik op mijn rug ging zwemmen, had jij ook een massage besproken vroeg zij toen ik naast haar af zwom, ja ik geloof het wel zei ik, je kunt nu gemasseerd worden als je wil zei ze en liep al naar een klein kamertje, ik ging uit het zwembad en liep ook naar dat kamertje en zag dat zij haar jasje al uit getrokken had, zij legt een handdoek op de massagetafel en wees dat ik er op mocht gaan liggen en zij kwam naast mij staan en wreef met haar hand al over mijn al zeker 15 cm lange maar nog half slappe lul, dat ziet er goed uit fluisterde zij en legt haar hand om mijn lul en ging er over op en neer en al snel stond mijn 20 cm lange lul recht overeind, zij masseerde mijn lul nog een poos en kwam ook op de tafel zitten en zet haar benen naast mijn benen en richt mijn lul al tussen haar schaamlippen, zij kreunde hard toen zij zich over mijn lange en dikke lul liet zakken, ik leg mijn handen om haar volle en stevige borsten en voelde haar tepels harder worden toen ik er over heen wreef, zij wipte omhoog en liet zich weer diep over mijn lul zakken en zij pakte een handdoek toen zij voelde dat ik al bijna kwam, zij boog voorover en ik nam haar harde tepel in mijn mond en leg mijn hand op haar billen en wreef met mijn vingers over haar strak gaatje, zij kreunde toen ik een vinger in haar sterretje duwde en ik voelde haar kutje nog natter worden, zij zakte weer diep over mijn lul en ik stoot mijn lul omhoog nog dieper in haar kutje en zij pakte snel de handdoek en drukte die tegen haar kutje toen zij mijn lul dikker voelde worden en pakte mijn spuitende lul vast, zij kneep de laatste druppel nog uit mijn lul en veegde die nog aan de handdoek af en schoof naar achteren en zet haar lippen om mijn nog keiharde lul, zij kwam weer op mij zitten en liet mijn nog harde lul weer in haar kutje schuiven en vroeg kreunend of ik nog een keer kon spuiten, wij draaiden ons om en ik leg haar op haar rug en kroop tussen haar benen en drukte mijn eikel diep in haar kutje, ik leg haar voeten op mijn schouders en mijn lul schoof nog dieper in haar kutje en ik voelde dat zij haar kutspieren aan spande en na tien minuten spoot ik weer zes stralen maar nu diep in haar kutje, zij ging van de tafel en pakte wat massageolie en gaf mij nog een massage en vooral mijn lul kreeg nog een goede massage, zij nam mij mee naar de douche en ging mee onder de douche en waste mijn lul en ballen en gaf mij nog een blowjob en slikte de laatste druppels nog door, die week heb ik haar nog vier keer geneukt en heb ik iedere dag een heerlijke massage gehad, en ’s avonds in de kamer had ik nog genoeg om Linda en Minke nog vol te spuiten, toen de week om was hebben mijn vrouw en ik weer een lang weekend geboekt en weer met massage en het zwembad….

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *