1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (22 stemmen, gem. 4,14 van 5)

Hoi svs weer, (jongen van 15)

Dit keer is er een nog geiler verhaal.
Het was een dag in september in het weekend. Mijn zus(12) had een vriendinnetje uitgenodigd om te blijven slapen. Ik was die dag dan ook nog gaan sporten, dus kwam ik bezweet thuis. Ik was vast beraden een douche te nemen. Op dat moment kwam mijn zus terug naar binnen. (Zij en haar vriendin waren naar buiten geweest). Ik stond in de douche en hoorde iemand naar boven komen. Ik dacht dat het mijn zus was dus riep ik haar en vroeg ik of ze een handdoek kon geven. Ze kwam de badkamer binnen en gaf me de handdoek. Ik stapte de douche uit. Maar tot mijn verbazing was het mijn zus niet die daar stond. Ik schrok me te pletter, en deed vlug m’n handdoek rond. Mooi lijf kreeg ik te horen van Hanne, de vriendin van mijn zus. Bedankt zei ik terug diep schamend. Mag ik je mooie pikkie nog eens zien. Wat?

Of ik dat lekkere ding van je nog eens mag zien. Euh… Maar jij bent de vriendin van mijn zus en ook nog minderjarig! Ja en maakt dat uit ik wil het toch zelf? Nou ja dan, zeker. Ik liet mijn handdoek los, en daar stond ik dan, naakt recht tegenover haar. WoW wat een groot lekker geschut. Mag ik er aan komen? Zonder op het antwoord te wachten pakte ze mijn pik vast. Ze likte hem. Maar toen hoorden we mijn zus aan komen. Vlug liet ze los en ging weg. Ik, nog steeds bijkomend van wat er gebeurde, vroeg me af waarom ze dit wou en deed. Ik werd er anders wel heel geil van.

Die avond, (nacht) kwam ze plots mijn kamer binnen. Ik keek haar verbaasd aan. Maar ze deed het teken om stil te zijn. Ze kwam naast me liggen en deed haar kleren uit. Ze zei, “ik mocht jou daarstraks zien nu jij. Maar ik likte jou, wil jij mij dan ook likken? Ik werd helemaal geil, ik deed razend snel mijn boxer uit en ging met mijn hoofd tussen haar benen. En begon haar lekker te beffen. Ze kreunde, en duwde mijn hoofd steeds tegen haar vagina. Heerlijk was dit. Plots rilde ze en proefde ik haar kut sappen. Heerlijk. Nu riep ze, “ik wil je penis in me voelen en je sperma in me. Je bent toch aan de pil hè? Ja hoor. Ik zette mijn pik tegen haar opening en duwde zacht. Hij Floepte er in. Ik ging in en uit haar super geile natte vagina, op een lekker neuk tempo.
Terwijl we zo een tijdje door gingen tongde we ook nog lekker. Tot ik voelde dat ik ging klaar komen. Zeker dat ik in je mag… Ja natuurlijk, ze greep mijn ballen en deed zo geil, dat ik zo lekker klaar kwam dat er wel meer dan 6 lekkere zaad stralen uit kwamen. Zo lekker was ik nog nooit klaar gekomen.
Toen we klaar waren likte ik alles schoon en kwam zij nog eens klaar. Toen kroop ze terug in bed.

De volgende morgen, stond ze weer in mijn kamer, het was leuk gisteren, bedank voor je geilheid en lekkere lijf met me te delen. Is niets hoor ik was zo geil. Ik zou het zo nog eens willen. Nou dan doen we dat toch gewoon, zei ze. Maar mijn ouders kunnen dit horen. Nee joh, weet je dan niet dat die van morgen heel vroeg zijn vertrokken? Ow ja juist.
Oké dan.

Eerst nam ik haar in mijn bed en begon ik haar te vingeren. Ze kreunde. En ze kwam toen op me zitten. WTF, ZIJN JULLIE AAN HET DOEN! Shit, dacht ik. Daar stond mijn zus helemaal geschrokken. Hanne zei, goeiemorgen, Elise niks aan de hand hoor we waren wat aan het spelen. Toen waren we maar snel gestopt.

Moet ik nog meer verhalen opschrijven?
Wat vond je van dit verhaal?
Heb je nog iets te zeggen/ melden, laat dit allemaal weten hieronder.

Tot de volgende.

Loading

7 reacties

  1. Geil graag meer van dit soort dingen

  2. Bedankt voor je leuke reactie Dennie 🤤

  3. Hey svs heb je meer van dit soort ervaringen? En misschien ook wel met je zusje? Ik houdt hier zo van

    • Hoe oud ben jij, als ik vragen mag? Ik ben 12 en 29 september word ik 13.

  4. Heerlijk om te lezen hoe pubers op seksuele ontdekkingstocht gaan met elkaar. En waarom ook niet? Die geiligheid moet er gewoon uit. Dan maakt het niet zoveel uit met wie je dat doet.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *