1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 4,50 van 5)

De gedachte dat mijn moeder samen met enkele andere dames iedere dinsdag (marktdag) de bloemetjes buiten zetten in dat bruin cafeetje en als mogelijke kers op de taart een vluggertje beleefden in één van de toiletten, liet mij niet los. Ik begon te twijfelen aan wat ik dacht te hebben gezien vorige week toen ze op bed lag min of meer haar roes uit te slapen en ik van de gelegenheid misbruik had gemaakt om een glimp op te vangen van haar blote kont en kut. Ik vroeg mij steeds opnieuw af zat er echt nog sperma in haar neukspleet of was het gewoon kutvocht?
Nee dat kon niet waar zijn, mijn moeder zou zoiets niet doen, vijf minuten nadien begon ik toch te twijfelen misschien was ze wel een hete teef en liet ze haar toch een beurt geven door één van die dekhengsten die daar iedere dinsdagvoormiddag op jacht waren, mannen die stuk voor stuk toch 15 à 20 jaar jonger waren en die de oma’s maar al te graag een beurt gaven. Ik besloot dan ook om zelf wat op onderzoek uit te gaan, ik ging af en toe daar een pint drinken, heel veel kwam ik niet te weten, de uitbater ging er wel prat op dat er de dinsdag altijd wel ambiance was en dat er steeds dames aanwezig waren om plezier mee te maken, lachen, zeveren, een dansje placeren, wat er achter de schermen gebeurde daar repte hij met geen woord over. Toen ik naar de wc ging en daar wat rond keek ontdekte ik dat er op het einde van de gang een kleine zaaltje was, soort vergaderzaal en nog twee toiletten, dat viel echt niet op en de doorsnee klant zal daar ook geen gebruik van gemaakt hebben. Mijn brein begon te werken en ik dacht zo misschien gebeurt er hier wel één en ander dat het daglicht niet mag zien.
Maar ik was er vet mee, ik kon moeilijk zelf op verkenning gaan de dinsdag (als mijn moeder daar ook was).
Rudy een collega op het werk was een toffe gast en zeker geen heilige en hij nam het ook niet zo nauw met de echtelijk trouw. Ik kon hem dan ook gemakkelijk overtuigen om eens te gaan kijken op een dinsdag. Ik had hem alles uitgelegd wat er daar te beleven viel en ik had hem zelfs een foto bezorgd van mijn moeder. Hij beloofde mij dat hij mij via sms en telefoon op de hoogte zou houden van de situatie ter plaatse, ikzelf ging in een ander café paar huizen verder post vatten. Wachten duurt lang, zeker als er weinig of geen nieuws te rapen valt. Hij smste dat hij met enkele vrouwen waaronder mijn moeder aan de praat was geraakt maar ook niet meer dan dat. Twee uur zat ik daar al zonder veel nieuws. En dan liet hij weten dat hij al enkele slows had gedanst en dat het de plezant was. Ja dat zal wel dacht ik bij mezelf. En dan ineens ze is naar de wc smste hij, ga haar achterna schreef ik terug. Ok antwoordde hij. Ik was op van de zenuwen en besloot om zelf te gaan kijken.
Ik bestelde snel een pintje en ging meteen naar de wc. Onderweg kruiste mij een vrouw met zo een grijns op haar gezicht, en ze keek even om en glimlachte. De toiletten waren allemaal vrij, dus stapte ik verder, ik hoorde Rudy zijn stem maar kon niet verstaan wat hij zei. Even later hoorde ik het slot van een deur klikken.
Het kon niet anders of de Rudy was met mijn moeder in de wc gekropen. Ik riskeerde mij om even om de hoek te kijken, Rudy stond buiten aan de deur en deed mij teken dat mijn moeder moest plassen. Ik besloot mij te verstoppen in één van de andere toiletten en daar af te wachten. Ik hoorde haar doorspoelen en even later klik deur open, en enkele seconden later terug klik. Ik bleef luisteren maar hoorde niets, dat was goed teken en besloot even te gaan kijken. Ik hoorde geritsel van kledij, ge zijt een bandiet hoorde ik moeder zeggen, kom draai je om antwoordde Rudy ik zal het je eens goed geven. Amaai zo een dikke klet dat gaat er nooit in kunnen zei moeder. Jawel zei Rudy kom draai je om. Oh mijn god dat is dik, kom kom zei Rudy gij kunt daar tegen. Ik hoorde niets meer, en dan ja kom heten bok geef het mij, dat is toch wat je wil mij kapot maken, schiet mij vol kom schiet mij vol en hoorde Rudy kreunend zeggen ja het is daar. Snel ging ik terug naar het café en nam plaats aan de toog. Paar minuten later kwam mijn moeder terug in café, ze ging recht naar de kapstok nam haar jas en vertrok meteen. Ik wist niet wat ik moest denken, was ik nu blij dat ik mijn moeder betrapt had of was ik ontgoochelt en vond ik de Rudy een geile bok die mijn moeder hare kop had zot gemaakt.
Maar ze had haar wel laten doen zoals één van de andere brave huismoeders die ook zogezegd naar de “markt” gingen. In ieder geval kreeg ik er wel een stijve van als ik terug dacht aan de geile praat die moeder uitkraamde terwijl die Rudy in haar kut zat te boren.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *