1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (12 stemmen, gem. 4,42 van 5)

Mijn Pa heeft een eigen ambachtelijke Brood & Banket bakkerij bij ons in het dorp en ben mede door hem naar de Vakopleiding gegaan om het mooie en fijne ambacht ook te leren als zijn zoon en ben in het laatste jaar van mijn opleiding en had eerste jaar enkel paar keer mogen komen kijken en de bak blikken van het brood mogen schoon poetsen.

Ben gewoon een jongen die geen verwende puber knul is. Zo een die maar hoeft te knikken en het kreeg van zijn ouders. Ik moest van mijn ouders maar werken voor mijn dingen en deed dat dan ook erg graag. Ik had zelf mijn zakgeld voor de leuke dingen en ik ging helpen bij m’n vader in de winkel als de winkel nog niet open was of als hij de tijd daar rijp voor vond.

Ben bijna 18 jaar jong en slank en een sportieve knul die totaal nooit in de watten gelegd is. Ik was dit jaar in de laatste klas voor het eind examen. Ik stond er goed voor en was totaal niet de knul die dacht dat is een gelopen race. In tegen deel zelfs en hoorde om mij heen in de klas jij gaat toch wel bij jou pa werken in de Bakkerij.

Tot op de dag dat mijn ouders op school moesten komen voor de evaluatie hoe het ging voor de feestdagen. Het was ergens rond begin november en het was vlak voor de sinterklaas aankomst dit jaar en had altijd alles thuis gedeeld over mijn proefwerken voor school en hoe ik er voor sta met mijn praktijk opleiding. Kon over alles thuis met ze praten was god zij dank niet enig kind, ik had nog een jonger zusje die maar een klein jaar jonger is dan mij.

Deed iets met haar mooie koppie & lekker mooie body. Ze was al een nette jonge meid met alles al aardig op orde voor zo’n mooie jonge meid. Ze deed een vooropleiding tot pedicure en was al een erg mooie zus waar ik maar wat trots op was. Dat ik een jonger zusje had die volle vaart mij steunt in mijn vakopleiding tot brood & banket bakker was ik blij mee. En heb haar ook verteld dat ik nog door wil tot meester banket bakker en chocolatier.

Was meestal thuis als Linda zoals zij heet thuis aan de eetkamer tafel samen met mij huiswerk deed maken. Het was mij wel vaker opgevallen dat ze samen was met haar sport maatje LIZA. Ze is een erg mooie lange meid voor haar leeftijd, ze is nog geen 17 jaar oud en al 1,77 lang bijna een K O P groter dan mijn zusje.

God zij dank wil ik een goeie broer zijn die het juiste voorbeeld wilde geven en vroeg wat de meiden wilde drinken toen zij samen binnen kwamen van school met de fiets uit naast gelegen dorp op de Veluwe waar wij wonen. Doe je zeik natte jas anders even uit en hang ze even in de bij keuken te drogen zij mams die net met de MINI van haar van de winkel thuis was gekomen met een lekker iets voor bij de thee zoals bij ons volgens goed gebruik geldt.

Liza was een erg mooie en heerlijke meid die ik wel eens wilde zien zonder tuniekje dat ze ook deze dag aan had. Weet van mijn zus dat ze een perfect volwassen lichaam had en al een prachtige mooie vrouw was geworden voor haar leeftijd. Keek echt mijn oogjes uit toen zij in haar lingerie in de kamer stond.

Jullie mogen alles van mij zien hoor zij Liza heb niks om mij voor te schamen en ben wel wat gewend van verhalen van je lieve zus weet dat jij zelf ook met niks aan naar de badkamer gaat net zo als ik thuis ook doe. Dat heeft onze band alleen maar beter gemaakt tussen ons als meiden is echt niet lekker om met klets natte jurkje te gaan zitten en ben door en kledder nat door de plens buien.

Doe toch even lekker een BH en string uit en pak even een setje van mijn dochter spreekt haar moeder mij. Hier deze is jouw maat en kijk naar haar heerlijke billen en borsten die pal naast mij geheel spier naakt in mijn gezichtsveld komen, sorry hoor Bas dat ik snoei harde tepels krijg van de kou en mag gewoon alles van mij, heb echt niks om mij voor te hoeven schamen.

Je bent een prachtige meid hoor en een super leuke open griet die totaal niet preuts is en niet te klagen heeft en ik vind je een plaatje van een meid.

Hoor haar vragen of ze nog op zoek zijn naar een leuke en spontane meid voor de winkel van mijn ouders terwijl ze erg lekker spier naakt naar mij staat te kijken en mijn broek met de minuut strakker gaat zitten in mijn sport broekje. Ja zeker wel, zou erg graag eens jou ‘sweekends en koopavonden willen hebben voor de bakkerij en Lunchroom die wij onlangs hebben geopend zegt moeders.

Kijk eens even wat een joekel van een bult zegt mijn jongere zusje. Liza kijkt haar oogjes uit van de flinke dikke bult die volle vaart naar voren staat in mijn blauwe trainingsbroek. Ja dat komt er spontaan van als ik Liza zo voor het eerst in volle vaart zonder iets aan naast mij heb staan. Kan er echt niks aan doen dat ik een harde piemel krijg van haar mooie poesje en haar lekkere rondingen die staan te pronken voor mijn oogjes.

Zien we nog eens een keer jouw flinke dikke LUL broer en ze trekt mijn broek in 1 keer naar beneden en sta met een flinke dikke stijve PIK naast LIZA die haar ogen eens flink de kost geeft en een flinke kleur krijgt van mijn LUL.

OOOO dat gaat nooit daar bij mij naar binnen kunnen zegt ze geheel spontaan. OOOO nee dat weet je maar nooit als jij echt lekker goed opgewonden ben gaat het van zelf zegt Mams.

Liza is door deze woorden zo rood als een BIET geworden en heeft wel eens haar broertje gezien in de douche maar dit is wel een paar flinke maatjes meer zegt zij en geeft aan dat ze nog nooit SEX heeft gehad maar er ook nog niet aan toe is. Pas als de tijd daar rijp voor is. En ze zegt dat ze mij wel een erg leuke jongen vindt.

Jij bent een droom knul voor mij van goeie afkomst en hebt de juiste manieren voor mij. En heb al weken of zeker maanden een oogje op jou. Nu heb je mij ook eens kunnen zien zonder iets aan. Ik vind het normaal dat ik netjes een klein beetje haar daar heb net als jouw zusje die een lekker kaal kutje heeft is maar net waar je van houd als persoon.

Vind jou perfect netjes geschoren boven je flinke jonge heer die een erg groot rond dik koppie heeft en vind het van groot belang dat je netjes op jezelf bent en gewoon met beide benen op de grond bent blijven staan. Ondanks de perfecte mooie eigen zaak van jullie die in het dorp hier een begrip is net als JIJ Bas doet toch gewoon je ding bij je pa in de zaak straks toch.

Hoe het verder gaat tussen Liza en Mij is iets voor deel 2

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *