1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 2,50 van 5)

Hallo, mijn naam is Jonathan ik ben 15 jaar en mijn vriendin heet Jura en is 14. Ik heb een grappig verhaal te vertellen wat natuurlijk uitloopt in een lekker sexverhaal. Mijn vriendin was bij mij thuis (het huis van mijn ouders) en we waren op mijn bed aan het klieren en af en toe gaven we elkaar natuurlijk een lekkere zoen tussen het lachen door. Ik moet plassen, zeg ik tegen haar op een gegeven moment. Oke, kom je snel weer terug? Vroeg ze. Ja, natuurlijk, zo terug! Dus ik hang m’n leuter uit mijn broek en ontlaad mezelf van mijn volle blaas. Opgelucht loop ik terug naar mijn kamer met mijn hoofd een beetje gebogen richting de grond. Toen ik de deur opendeed en mijn kamer binnenliep richtte ik mijn hoofd omhoog en daar lag ze. Haar broek had ze uitgedaan. Ze lag op het bed met haar benen wagenwijd en precies op de plek van haar kut zat een WK hamster! Ik begon hard te lachen, wat een grappige vriendin heb ik toch. De plakkant van de hamster op d’r spleetje geplakt. Zelf moest ze ook hard lachen. Ik ging naast haar op het bed liggen, tegen haar aan, en gaf er wat kusjes. Doordat ze de hamster voor haar kut had geplakt kon ik haar kutje niet zien, maar haar mooie benen wel. Ondanks dat ik haar lekkere kale vagina al eerder heb gezien, leek het toch op een soort verassingspakketje, doordat haar kutje nog bedekt was. Ik zoen haar op haar mond en met mijn hand glijd ik over haar shirt naar beneden. Beneden aangekomen wrijf ik over de hamster en begint ze te giechelen. Ga je hem er nog afhalen? Vroeg ze. Haha ja is goed, schat. Ik pakte de bovenkant vast en begin er lichtjes aan te trekken. Meer en meer van de hamster kwam los van haar spleet. Halverwege zag ik dat haar beide lippen vastgeplakt zaten aan de plakstrip en door het trekken trok ik haar lipjes naar buiten. Toen de hamster volledig losliet, zag ik dat ze kippenvel kreeg. Op haar kale lipjes weerkaatste het licht van buiten en had ik mooi uitzicht op een prachtige strakke kut met kippenvel.

Zow, dat was gebeurd. De doorgang is weer vrij haha. En wat wil je nu schatje? Vroeg ik. Ze beantwoorde mijn vraag door zich om te rollen waardoor ze bovenop me kwam te liggen. Met haar borsten en buik tegen de mijne en haar kale kutje op de inmiddels dikke bobbel in mijn spijkerbroek fluisterde ze in mijn oor; “sex”. Ze likt mijn oor, waardoor ze mij nog meer opgewonden maakte dan ik al was. Mijn penis kon niet meer harder worden dan hij al was en zat pijnlijk hard te kloppen in mijn broek. Ik liet het een stapje sneller en trok mijn spijkerbroek uit terwijl ze op me lag. Dat merkte ze natuurlijk en zij nam het direct over en klemde haar handen onder de bovenrand van mijn boxer om vervolgens plagend langzaam mijn lul te ontbloten. Voor een 15-jarige heb ik een vrij grote eikel moet ik zeggen vergeleken met mijn klasgenoten die ik wel eens met gym onder de douche zie. Nadat ze mn boxer volledig uittrok, boog ze zich voorover om vervolgens haar tong op m’n balzak te leggen. Ze likte langzaam verder omhoog en likte de hele pik van beneden naar boven, totdat ze bij mijn eikel aankwam. Vervolgens ging ze rondjes om mijn dikke eikel met haar tong. Mijn grote dop in haar mond nemen wilt ze wel, maar haar mond is te klein en mijn eikel te groot, daarom verwend ze mij vaker met heerlijk likken met haar hete natte tong. Ze draaide zich om en bukte voorover zodat ik uitzicht kreeg op haar billen en haar natte roze spleet die eronder te zien was. Ze ga me een soort lapdance en ging dicht langs mijn gezicht met haar goddelijke lichaam. Terwijl ze nog andersom zat pakte ze met haar hand mijn lul vast om hem naar haar poes te begeleiden. Ze bracht mijn dop naar haar openingetje en drukte lichtjes naar beneden. Hmm, je eikel is zoo lekker dik zegt Jura. Hij komt er nog niet in ondanks dat ze al wat meer kracht zet. Ze zegt, wacht. Gaat met haar mond richting me eikel en neemt het puntje van mijn eikel in d’r mond en maakt m’n lul goed nat met haar geile mondje. Ze probeert het nog een keer en gaat weer zitten. Ze laat haar volledige gewicht zakken en ik voel de kracht op mijn eikel. Dan, geleidelijk aan voel ik mijn eikel naar binnengaan. Jaa hij gaat dieper. HMM kreunde ze. En mijn dikke eikel schoof langs de binnenwand van haar kut dieper en dieper en elke ribbel binnenin haar gaf me een gevoel van genot. Ja neuk me. Neuk me hard, alsjeblieft! Riep ik naar haar. Ik zag haar billen op een neer gaan terwijl m’n lul wonderbaarlijk naar binnen gleed in haar natte genotsgrotje. Ze ging sneller en sneller en HARDER en harder, ze hijgde geil en ik zag haar genieten van mijn lul met mijn eikel in haar. De lekkere schuifbewegingen in haar strakke 14 jarige vagina gaven me alle prikkelingen die ik nodig had om spectaculair klaar te komen. JAAAA ik ga komen, riep ik nog. Dat winde haar nog meer op en daardoor stootte ze nog harder met haar heupen. Ze ging iets te ver omhoog, want mijn penis sloeg uit haar kut op mijn buik neer precies terwijl ik ging komen. Mijn ballen trokken samen en mijn zaad vloog eruit recht in mijn gezicht en de tweede straal volgde ook, ook precies in mijn gezicht en op mijn oog. Mijn oog kon ik net op tijd dicht doen. Mijn hele gezicht onder mijn eigen zaad door mijn geile en vooral grappige chick. Ze pakte de tissues gauw erbij voordat het in mijn oog liep. Dankjewel schat, je bent me toch een geile hamster, zei ik. En we lachten allebei.

Loading

1 reactie


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *