1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Stem op dit sexverhaal)

Zelf marteling en hoe jezelf in een lastig parket brengt.

November 2021 (waar gebeurd verhaal)

Mijn Meesteres zei dat ze even wegging en dat ze niet lang zou wegblijven. Ik besloot mezelf te gaan martelen. Toen ze weg was pakte ik allerlei spullen en zette een hoge trap neer. Ik legde alles op de bovenste plank en begon mijn het afbinden van mijn tieten. Ik hing het touw met de haak aan het oog in het plafond. Ik ging op de tweede trede staan en bond mijn benen tegen elkaar bij de enkels en knieën. Het touw daar over was van mijn tiet bondage maakte ik strak vast aan de haak aan het plafond. Ik propte een grote lap in mijn mond en tapte die vast rond mijn hoofd. Toen pakte ik de stalen dildo en duwde die in mijn kut. Aan die dildo zat een leren harnas die rond mijn middel ging om de dildo op zijn plaats te houden. Ik zette een metalen klem op mijn klit en sloot de draden aan op de dildo en de klem.

Ik pakte een vishaak en drukte die door mijn linker tepel en deed hetzelfde met de rechter tepel. Toen waren de skewers aan de beurt. Ik drukte de twee skewers dwars door mijn beide tieten. Ik zette klemmen op de beide skewers en op de vishaken, sloot er draden op aan en verbond alle 6 draden met een elektro tens apparaat. Ik zette het apparaat aan en direct op een hoge stand. Trillend van de martelende pijn in mijn kut, klit, tieten en tepels legde ik twee watten schijfjes op mijn ogen en terwijl ik mijn hoofd naar achteren hield tapte ik die vast rond mijn hoofd. Op de tast vond ik de leren hood en deed die over mijn hoofd. Ik sloot de riem heel strak rond mijn keel waardoor ademhalen moeilijk werd en knoopte de veter achter de hood strak vast. Ik pompte de hood nog even flink op waardoor de druk op mijn hoofd groot werd. Als laatste de hand boeien. Ik klungelde net zo lang tot mijn handen achter mijn rug gebonden waren en trapte de trap omver. Ik klapte naar beneden en even voelde het alsof mijn tieten eraf scheurden maar ik hing. Met mijn volle gewicht aan mijn tieten en nu geen enkele mogelijkheid meer mezelf hieruit te bevrijden. Nu was het wachten tot Meesteres thuis kam om mij te bevrijden. Ik kreunde van de pijn. En het duurde heel lang.

Volgens mij vele uren later was Meesteres er nog steeds niet en het werd nu echt vervelend. De stroom was vreselijk nu en ik trilde en schokte van de vreselijke pijn waardoor er steeds rukjes kwamen aan mijn tieten. Eindelijk hoorde ik stemmen. Die van mijn Meesteres en van een man. “oooh kijk nou eens. Ahhahahaha, wat heb je jezelf aangedaan vieze slet?” giegelde mijn Meesteres. “Perfecte houding om haar benen en kont met de cane te bewerken zou ik zeggen” Zei de mannen stem. Oh nee, dacht ik bij mezelf. Dat si niet de bedoeling, maak me los! Maar ik kon niets zeggen, hooguit ter protest harder kreunen. Maar het hielp niets Even later regende het cane slagen op mijn benen. Aan de voorkant op mijn bovenbenen en de achterkant op mijn billen tot aan mijn enkels. Er kwamen nu geluiden uit mijn keel die niet menselijk waren. Mijn hele wereld was pijn! En ik kon er niets tegen doen! Intussen hoorde ik mijn Meesteres en de man gemeen lachen. Plotseling stopte de regen van slagen. “Kom, laat die hoer nog maar even hangen, wij gaan even lekker sexen” Zei mijn Meesteres en ze liepen de trap op. En daar namen ze de tijd voor terwijl ik daar hing, machteloos en vreselijke pijn op mijn tepels, tieten en kut.

Na een, wat leek uren, lange tijd werd de stroom afgezet en werd ik uit mijn benarde positie bevrijd. Mijn tieten hadden een diep paarse kleur en er druppelde bloed uit de gaten waar de skewers en vishaken gezet hadden. “Je hebt 5 uur gehangen aan je tieten. Dat is lang, maar je hebt het jezelf aangedaan.” Zei mijn Meesteres zonder enige mededogen. “En dit komt niet in de plaats voor je straf van vanavond! Die ga je gewoon krijgen! Dus ga nu maar eten voor mij koken!” Nog half buiten adem en stijf van de bondage waggelde ik naar de keuken.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *