1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (22 stemmen, gem. 3,77 van 5)

Ik weet het nog heel goed, paaszaterdag 2016 iets na 7 uur belde mijn moeder mij op, kermend van de pijn.
Ze was gevallen, uitgegleden op één van die stomme tapijtjes die naast haar bed lagen. Ze klaagde over pijn in de haar pols en haar linkervoet en ze kon niet opstaan. Gelukkig had ik ook een sleutel van haar appartement. Toen ik daar aankwam lag mijn moeder nog steeds in haar slaapkleed naast haar bed op de grond. Mijn moeder is nu niet meteen een lichtgewicht, met veel trek en sleurwerk en met het bijbehorende gejammer slaagde ik er toch in om mijn moeder tot op de rand van haar bed te hijsen. Door al dat gedoe moest ze even op adem komen, ze lag op de rand van haar bed, met één been op bed, met haar andere voet steunde ze nog op de grond. Ze trok haar slaapkleed wat naar beneden om haar intieme delen te verbergen maar dat lukte niet zo best. En al vond ik het zelf niet het moment om mijn moeder te begluren toch kon ik het niet laten om tussen haar benen te kijken. Ik had nog nooit mijn moeder zo bloot gezien. Ik zou liegen toen ik nog thuis woonde en mijn vader was er niet, durfde ik wel door het sleutelgat van de badkamer mijn moeder te bespieden, veel kreeg ik niet te zien, een koppel blote tetten, een behaarde driehoek, of haar blote kont. Nu was het wel anders, ik keek recht op haar welgevormde dikke venusheuvel die bedekt was met licht grijzend schaamhaar maar mijn aandacht ging vooral naar die onderliggende spleet die deels openstond. Mensen toch wat een geil zicht was dat, mijn ex vrouw had ook wel een ferme kut maar dat was niet te vergelijken met wat ik nu te zien kreeg. Haar kut had meer weg van een ontplofte megaoester, haar kutlellen hingen ver uit haar schaamlippen zelfs het topje van haar clitoris stak een klein stukje uit haar gleuf. Je zou voor minder een stijve krijgen. Ik had inmiddels gebeld naar de dokter van wacht, die wist te vertellen dat het al bij al nog wel zou meevallen, veel rusten, wat pijnstillers nemen en een zalfje aansmeren tegen de pijn en om te ontzwellen. Mijn moeder zei dat er nog een tube zalf in één van de laden in de badkamer lag.

Loading

1 reactie


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *