1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gem. 4,63 van 5)

Ik ben Meester Alex en ik ben geruime tijd actief als Meester via Snapchat. Via deze app heb ik contact met verschillende mensen die mij via mijn verhalen toevoegen. Veel voegen mij toe omdat ze nieuwsgierig zijn naar de wondere wereld van dominantie, BDSM en straffen. Ook voegen mensen mij toe die op zoek zijn naar een vorm van genot zonder fysiek met iemand in contact te komen tijdens deze gekke tijden .
Graag wil ik jullie in dit verhaal voorstellen aan mijn zusjes en hoe onze situatie thuis eeuuhm een soort van eeeuuhm spannend is geworden!
Veel plezier en laat even weten wat je er van vond! Liefs, Alex

Inleiding
Graag wil ik je voorstellen aan mijn zusjes: De oudste; Jill is 20, lang, slank, brunette, donkerbruine ogen, heel lang en steil haar. Ze heeft mooie middelgrote maar puntige tieten en grote gezwollen tepels. Ze heeft een tatoeage op haar rug en een rond haar navel. Ze is misschien geen supermodel, maar al mijn vrienden vinden haar het lekkerste meisje van de stad. Ze hebben waarschijnlijk gelijk. Ze is slim, studeert en heeft een serieuze relatie met een andere studente. De jongste van de familie; Jenna is 17, kort donkerblond haar, blauwe ogen, klein en tenger, met kleine, ronde tietjes en een absoluut perfect kontje. Ze is een echt strak plaatje en een echte herrieschopper die van feesten houdt.
Hoe weet ik dit allemaal over de lichamen van mijn zussen? Lees verder…

Zusje(s) en slapende broer
Afgelopen zomer, kwam mijn zus Jill terug naar huis tijdens de voorjaarsvakantie van haar school. Ze deelde de slaapkamer met Jenna en was er gewoon weer thuis ingetrokken voor een maand. We feestten die eerste paar dagen alle drie samen; ik was net jarig geweest en kon nu eindelijk weer met mijn oude zus in kroegjes bij ons thuis drinken met mijn oudste zusje. We kwamen samen met een stel vrienden en gingen barhoppen tot in de kleine uurtjes. Jammer genoeg was Jen nog niet oud genoeg om met ons de stad in te gaan. We kwamen thuis na het sluiten van de laatste club net voor zonsopgang en ik ging meteen slapen. Jill zat op de universiteit en had een grotere alcohol tolerantie dan ik; ik probeerde haar bij te houden maar faalde meestal jammerlijk.
Op een ochtend na een van deze lange nachten van drinken, werd ik wakker met het vreemdste gevoel. Ik probeerde terug te denken aan de details van de vorige nacht om iets te vinden dat het kon verklaren. Mijn herinneringen aan de laatste uren van dat soort nachten leken onbestaand; ik had wat Jill ‘black-outs’ noemde, waarbij ik me het laatste uur voor het slapen gaan gewoon niet meer kon herinneren. Ze zei me dat het een symptoom was van te veel doen en dat ik moest oppassen.
Hoe dan ook, dit was een beetje vreemd. Ik kon mijn vinger er niet helemaal op leggen. Het leek erop dat mijn pik een beetje pijnlijk was; had ik gisteravond geneukt? Ik zou moeten wachten tot ik Jill later zag; Als er iets dergelijks gebeurde zou ze het me zeker vertellen. Daarnaast zou ik boos zijn op mijzelf dat ik het me niet kon herinneren!! Waarschijnlijker is dat ik me afgetrokken had voor ik in slaap viel.
Ik zag Jill net na de lunch die dag. Ik vroeg haar of ze de avond ervoor een leuke avond had gehad; vissend naar informatie. Ze keek me verbaasd aan en zei toen: ‘O, weer een black-out, hè? Maak je geen zorgen, je hebt jezelf of mij niet voor schut gezet of zo. Je lieve zus heeft goed voor je gezorgd en toen we thuiskwamen was je weer helemaal de oude. Je moet echt wat rustiger aan doen, Alex! Je maakt me ongerust met die black-outs. Soms denk ik dat een atoombom je niet wakker krijgt als je zo slaapt.’
Ik denk dat ik niet geneukt heb, dacht ik. Ik moet wel afgetrokken hebben met mijn dronken toestand… Ach ja.
De volgende grote uitgaansavond was een huisfeest een paar straten verderop. Mijn jongste zusje Jenna was daar en ja, ze veroorzaakte problemen; het soort problemen dat een echt heet jong meisje kan veroorzaken op een feest vol geile jongens. Vriendinnen waren boos op haar, boos op hun vriendjes; jongens vochten om wie haar mee naar huis mocht nemen. Uiteindelijk deed niemand het. Jenna kreeg een kick van dit soort taferelen, maar ze was niet makkelijk. Jill werd ook versierd, net als ik, maar we waren er niet om iemand aan de haak te slaan, alleen voor het sociale gebeuren, de gezelligheid, bijpraten met vrienden en zo. Die nacht, tijdens mijn diepe slaap, droomde ik van seks. Een pijpbeurt, om precies te zijn. Toen ik wakker werd, had ik weer dat vreemde gevoel; en de voorkant van mijn boxershort was wat plakkerig van opdrogend sperma… Ik probeerde het me te herinneren en ja, ik herinnerde me dat ik een seksdroom had gehad, maar… nou, ik had nog nooit een natte droom gehad… Misschien heb ik me in mijn slaap afgetrokken. Dit begon me behoorlijk vreemd te worden.
Dat weekend ging ik niet uit met Jill of Jenna; in plaats daarvan ging ik uit met de jongens om een verjaardag van een van de gasten te vieren. We gingen naar een lokale stripclub waar de biertjes twee keer zoveel kosten als ergens anders. De jarige had beloofd alles te betalen en wij onze portemonnees thuis moesten laten. Klaarblijkelijk had hij de prijzen iets onderschat, dus ging ik bijna nuchter naar huis.
Ik was echter super laat thuis en ben meteen naar bed gegaan. Ik was net in slaap gevallen toen iets me wakker maakte. Ik opende mijn ogen in mijn verduisterde kamer en dacht te zien dat een van mijn zussen in de deuropening staat, in silhouet door het licht in de hal. Net voordat ik mijn mond opendeed om te vragen wat er aan de hand was, deed ze een stap naar voren. Toen stopte ze weer. Ze leek haar best te doen om me niet wakker te maken. Dit was net vreemd genoeg voor mij om het te laten gaan en te zien wat ze van plan was.
Ze bereikte de rand van mijn bed en ging er heel langzaam op zitten. Op dit moment kon ik zien dat het mijn oudste zusje Jill was. Ze keek aandachtig naar mijn gezicht, maar ze kon in het donker duidelijk niet zien dat ik één oog een klein beetje open had. Ik kon nauwelijks zien dat ze niets anders droeg dan een nachthemd en een slipje. Wat was ze in godsnaam van plan? Ze reikte naar de bovenkant van mijn deken en trok die langzaam, geluidloos, naar beneden bij de hoek, zodat het grootste deel van mijn lichaam bloot kwam te liggen, alleen gekleed in een boxer. Ik lette goed op dat mijn ademhaling niet veranderde; ik moest haar laten denken dat ik sliep, zodat ik kon zien waar dit heen ging. Mijn zus reikte toen met beide handen recht naar mijn kruis en maakte voorzichtig het knoopje aan de voorkant los. Toen werd mijn hele wereld op zijn kop gezet: Jill greep in mijn boxershort en trok voorzichtig mijn slappe penis eruit.
Hier niet op reageren was misschien wel het moeilijkste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Eerst schaamde ik me ervoor dat mijn zus mijn pik zou zien; toen hield ze mijn pik in haar hand! Plotseling wist ik het: dit was de bron van mijn ochtendmysterie. Jill kwam ’s nachts in mijn kamer en speelde met mijn pik terwijl ik sliep! Ze moet gedacht hebben dat ik vannacht ook een black-out had! Voordat ik verder kon denken, liet ze haar hoofd naar mijn lies zakken en stootte mijn zachte lul in haar warme, vochtige mond. Lieve God in de hemel!!! Ik dacht eraan om er een eind aan te maken, maar even snel overviel me dat heerlijke ‘pijp’-gevoel. Tot mijn lichte schaamte begon mijn pik stijf te worden in haar mond, maar ik kon zien dat dit precies was wat ze wilde. Terwijl haar hoofd zachtjes op en neer bewoog en een flink deel van mijn 23 centimeter lul opslokte, bleef ze naar me opkijken om te zien of ik wakker werd. Jill gaf me zachtjes, rustig, liefdevol haar mond; mijn hoofd tolde terwijl ik probeerde te begrijpen wat dit allemaal betekende. Ze smeerde haar warme speeksel over mijn grote lul en trok haar hoofd even weg terwijl ze hem zachtjes streelde met haar hand. Ze keek voor de zekerheid even naar me op en leunde toen weer voorover om verder te gaan met haar slow-motion zuigpartij. Tot mijn verbazing zag ik dat Jill met een hand onder haar nachthemd reikte en haar borsten begon te strelen terwijl ze haar lippen over mijn nu volledig stijve lul bewoog. Ze trok en kneep aan de gezwollen tepels die tegen de binnenkant van haar nachthemd begonnen te prikken. Haar zuigen werd toen een beetje dringender.
Toekijken hoe mijn zus met haar tieten speelde was mij te veel; al snel voelde ik het sperma naar mijn pik stijgen. Maar ze stopte niet. Snel dacht ik: nou, ik ben nog nooit wakker geworden, dus kan ik nu maar beter niet ‘wakker worden’! Mijn heupen bewogen onwillekeurig; Jill stopte niet dus dit moest wel normaal zijn. Toen ik Jill’s hand snel naar de voorkant van haar slipje zag gaan en over haar kruis zag wrijven, kon ik het niet meer uithouden. Ik kwam klaar in de mond van mijn zus, terwijl ik probeerde niet te hard te stoten. Ik maakte een klein geluidje, in de hoop dat het goed was en bleef maar klaarkomen. Ik zag hoe Jill elke druppel sperma in twee of drie flinke slokken doorslikte zonder mijn lul uit haar mond los te laten; ik verwonderde me toen ze de rest van het sperma uit mijn lul zoog (en ik bedoel hard zoog). Ze maakte mijn lul schoon met haar tong, keek nog even of ik wakker was en, tevreden dat ze er weer mee weg was gekomen, stond ze langzaam op en schuifelde over de vloer en mijn kamer uit. Mijn deur ging met een klik dicht. Daar heb ik een uur gelegen, proberend te verwerken wat er net gebeurd was. God het was goed! Maar was het oké? Had ik haar tegen moeten houden? Had ze door dat ik wakker was? Ik wist niet wat ik moest denken. Ik wist alleen dat ik de volgende dag, als ik wakker werd, precies zou weten wat dat ‘vreemde gevoel’ had veroorzaakt.
De volgende dagen thuis waren op zijn zachtst gezegd vreemd. Ik deed alsof ik geen idee had wat er die nacht gebeurd was en Jill ook niet, maar ik merkte dat ik op een heel andere manier naar mijn zusje keek. Ze had me gepijpt! Ik realiseerde me volledig, wanneer onze paden zich kruisten in het huis, wat een prachtige babe ze werkelijk was. Ik verlangde naar nog zo’n nacht als de vorige… één waar misschien meer dan alleen een pijpbeurt zou plaatsvinden… maar ik was in de war. Als zij mij mocht pijpen terwijl ik sliep, mocht dat dan ook met andere dingen? En als we allebei wakker waren? Ik besloot om het op mijn gevoel te spelen. En om het weer te laten gebeuren, natuurlijk. Dus de volgende donderdagavond gingen we weer uit. Ik probeerde het te laten lijken alsof ik aan het zuipen was; ik heb die avond veel bier en geld verspild, maar ik hoopte dat het de moeite waard zou zijn. Nadat we het voor gezien hielden (hoewel het echt vroeg in de ochtend was), gingen we naar huis, in de taxi. Ik dacht hé, wat maakt het uit, dacht ik, en deed alsof ik flauwviel achterin de auto. Zeker genoeg, na 5 of 6 keer mijn naam geroepen te hebben en een paar niet zo zachte porren in mijn ribben gegeven te hebben, was haar hand bij mijn kruis. Ze masseerde mijn lul door mijn spijkerbroek met één hand. Ik hield mijn ogen de hele rit gesloten, zonder een blik te riskeren. Toen mijn lul helemaal stijf was, voelde ik haar even aan mijn rits morrelen, maar ze moet besloten hebben dat de taxichauffeur ook een binnenspiegel heeft en het met rust gelaten hebben. Ik wilde echter meer. Ze had me weer hard gekregen en ik bad dat mijn zus me weer zou pijpen als we thuis waren.
Ze hielp me de taxi uit en het huis in; ik voerde een hele show op door ’te dronken’ te zijn om alleen uit de auto te komen en ’te dronken’ om de trap op te lopen. Toen we bij de voordeur aankwamen, kwam Jenna ons tegemoet en hielp Jill me naar binnen te brengen. Jill fluisterde ‘Ik zei toch – kijk hem nou! Hij is er kapot van! Hij zal zich niets meer herinneren!’
Ik ging helemaal uit mijn dak, zei veel te hard ‘Hoi, Jen!’ en strompelde naar de bank.
‘Oh, nee, grote jongen, jij gaat naar je kamer. Recht naar bed! Je hebt een beetje te veel op vanavond; Ik zei nog dat je beter moest uitkijken!’: zei Jenna. Ze sloeg haar armen om me heen en leidde me door de hal naar mijn kamer. Jen stond alleen maar te staren. Ik mompelde welterusten tegen beiden, deed alsof ik dronken was en hoopte dat Jill me zou versieren zodra we in mijn kamer waren.
Maar dat deed ze niet. Ze legde me neer op mijn bed en ik deed meteen alsof ik bewusteloos was. Toen deed Jill het licht uit en vertrok. Dat was het dan. Hmm…Misschien wachtte ze tot Jenna ging slapen? Misschien trapte ze niet in mijn act. Om je de waarheid te zeggen, ik was ook wel een beetje dronken (ik moest wat drinken die nacht om het uit te houden) en nadat ze mij had achtergelaten in mijn slaapkamer viel ik in slaap. En werd kort daarna weer wakker…
Mijn kamer was donker. Mijn spijkerbroek werd uitgetrokken, daarna mijn boxershort. Ik lag daar, helemaal bloot, voor…wie? Gekleed in alleen mijn shirt, wachtte ik op de mond van mijn zus op mijn pik. Maar in plaats daarvan hoorde ik haar zeggen: ‘Ga maar zitten! Maak je geen zorgen, hij is uit, geloof me.’ Er was ook nog iemand in de kamer; ik hoorde Jenna’s stem, maar ik kon niet horen wat ze zei terwijl ze fluisterde. Jill vervolgde. ‘Wees stil en kijk, ik zal het je laten zien.’ Toen, eindelijk, voelde ik Jill’s hand op mijn lul. Ze streelde mijn ballen met de andere hand en al snel masseerde ze me tot een volle erectie. Ik hoorde Jenna zeggen: ‘Schuif een beetje op, ik kan het niet zien!’ Ik voelde Jill op het bed bewegen terwijl ze doorging met het strelen van mijn schacht. Mijn ogen pasten zich aan aan het licht van de gang en ik kon Jenna zien zitten in de stoel bij mijn bureau, met een grijs katoenen pyjamasetje aan bestaande uit een korte broek en een topje. Dat droeg ze niet toen ze ons bij de deur ontmoette…Jill droeg een wit nachthemd dat net boven de knieën eindigde. Jenna staarde naar mijn pik.
‘Wow…ik heb er wel een paar gezien, maar niet zo…’
‘Zoals wat?’ fluisterde Jill.
‘Zo…groot…Je zet er echt je mond op en hij wordt niet wakker?’
‘Ja! Moet je dit zien…’ En daarmee ging mijn zus verder met mij de op één na lekkerste pijpbeurt van mijn leven te geven. Ze zorgde ervoor Jenna het zicht op de actie niet te ontnemen; ze trok haar haar uit de weg als het in haar gezichtsveld viel. Jenna keek verbaasd toe hoe haar grote zus de pik van haar broer aflikte en hard afzoog.
‘Denk je dat hij het kan voelen?’ Vroeg ze.
Jill schoof haar hoofd op en van mijn lul. ‘O, ja – hij beweegt en kreunt veel, vooral voordat hij klaarkomt. Soms doet hij zelfs zijn ogen open. Maar hij wordt nooit wakker. En hij herinnert zich er nooit iets van, omdat hij van die black-outs krijgt als hij zo dronken is.
‘En wat doe je met zijn…sperma?’
Jill trok haar wenkbrauw op en keek haar gewoon aan met een blik van ‘wat denk je?’ en ging verder met zuigen.
“Heb je hem ooit geneukt? Vroeg Jenna abrupt.
Jill wierp haar een blik toe toen mijn lul uit haar mond stootte. ‘Echt niet! Dat zou vreemdgaan met Mark zijn!’
‘En dit is dat niet?’
‘SHSHSH!!! Nee! Het is gewoon orale seks! En trouwens, het is niet alsof dit een andere jongen is; hij is mijn broer! En hij weet het niet eens. Komaan! Wees stil en laat me uitpraten. Ik zei dat je alleen mocht kijken als je stil was.
Jenna’s vragen stopten. Jill concentreerde zich op mijn lid en pijpte me net als de avond ervoor. De warme mond van mijn zus voelde fenomenaal aan. Ik begon te kreunen en te kronkelen; Jill stopte niet en Jenna leunde voorover om me beter te bekijken. Ze leunde voorover in de stoel met een hand in haar kruis geduwd. ‘Ohhh, ja, hij vindt het lekker,’ fluisterde Jenna. “‘Zuig eraan, Jill. Ja, zuig Alex pik.’ De hand in Jenna’s schoot begon te bewegen. Ze begon haar 17 jarige kutje door haar pyjama heen te masturberen. ‘Zuig die grote lul.’
Jenna’s hete praatjes leken de boel voor ons beiden op te warmen. Jill zoog me harder en dieper en ik voelde de sperma opkomen. Ik keek onder een ooglid vandaan en zag hoe Jenna het kruis van haar pyjamabroekje opzij trok, waardoor haar kutje bloot kwam te liggen. Het licht van de hal scheen door mijn open deur en viel over de stoel waarin ze zat te kronkelen, en verlichtte haar mooie roze poesje. Ik kreeg echter niet veel te zien, want haar andere hand begon snel over het blootgestelde heuveltje van haar kut te wrijven. ‘Zuig zijn grote harde lul, Jill. Zuig hem voor me.’ Een dierlijke blik trok over haar gezicht terwijl ze met zichzelf speelde en toekeek hoe Jill mijn lange, dikke pik inhaleerde…Ik zag hoe Jenna een vinger in haar kutje schoof en zichzelf vingerde…
Dit was gewoon te veel voor me. Het sperma was klaar om te spuiten en Jill wist dat het elk moment kon komen. Ze liet een reeks kreunen horen terwijl mijn heupen haar gezicht neukten, ‘mmm, Mmm, MMM!’ en ik liet nog een keel vol dikke, hete sperma vloeien. Jenna keek toe, kronkelend in de stoel, haar hand kloppend tegen haar natte heuveltje terwijl Jill hongerig mijn hele lading doorslikte. Ik zag Jen op haar lip bijten en trillen van het orgasme, terwijl ze haar vinger diep in haar poesje drukte. Ik liet een luide “Ohhh!” horen en ze verstijfden even; maar ik glimlachte en rolde me om.
Ik kon ze geen van beiden meer zien, maar ik hoorde Jill zeggen: ‘Zie je wel? Dat is de vierde keer dat ik hem pijp en hij heeft geen idee! Het is geweldig! Ik kan klaarkomen terwijl ik hier ben en het is alsof… het geen kwaad kan!’ Jen ging achterover in de stoel liggen, hijgend. Jill keek neer op de nog steeds blootliggende kut van haar kleine zusje. ‘Wow. Daar kick je echt op…’ zei Jill, terwijl Jen langzaam haar pyjama rechttrok.
Ik neem aan dat Jenna bevestigend met haar hoofd knikte. ‘Maar hoe kom je klaar? Alleen door hem te pijpen?’ vroeg ze.
‘Nee, soms speel ik met mezelf terwijl ik hem pijp; soms erna als ik op mijn kamer ben.’ antwoordde Jill terwijl ze langzaam van het bed opstond.
‘Nou, ik vraag me af…Als het goed is om met je broer te doen dan zou het ook goed zijn met je zus, toch?’ Zei Jenna terwijl ze een stap in de richting van Jill zette. Ze knoopte haar topje los terwijl ze sprak.
“Wat zou oké zijn? vroeg Jill, echter verbaasd. Ze keek gebiologeerd toe hoe haar zusje haar topje opende en haar mooie, puntige borsten blootlegde. ‘Ik ben zo verdomd meisjesachtig, Jilly. Ik wed dat jij dat ook bent. Laat me met je spelen. Je speelt toch niet vals?’ Jenna stond nu recht voor Jill, pakte de handen van haar grote zus en bracht ze naar haar tieten. Jill bood geen weerstand. Jenna kwam nog dichterbij en fluisterde in Jill’s oor. Ik kon elk woord van hun uitwisseling horen. Mijn lul was al weer hard. Was ik gestorven en naar de hemel gegaan? ‘Laat me je poesje likken’, ademde ze in Jill’s oor.
Jill slaakte een ademloze zucht toen ze de borsten van Jenna voelde. Jen legde haar handen op Jill’s kont en begon haar wangen te kneden, reikte rond en onder haar lichaam en voelde door haar slipje heen naar haar nu natte vagina. Jill antwoordde nooit, gaf nooit toestemming, maar het was duidelijk dat ze wilde dat Jen haar zou likken. Jen leidde haar grote zus de paar stappen naar de stoel en gleed langzaam haar slipje van onder haar nachthemd naar beneden, terwijl ze Jill’s lange slanke benen helemaal naar beneden lagen. Jill begon een zin; ‘Jen…’, maar ze maakte het niet af. Ze waren zich op dit punt totaal niet bewust van mij; ik hield elke beweging van hen in de gaten. Jenna zette Jill neer op de rand van de stoel en spreidde haar benen, een over elke arm van de pluchen stoel. Jill’s prachtige kutje was volledig blootgesteld aan mij. Het was het meest perfecte poesje dat ik ooit had gezien: Netjes en strak getrimd strookje zacht bruin haar, grotendeels blootgelegde vlezige roze lippen, pruilend gedeeltelijk open, licht glinsterend van haar vocht. Toen ontnam Jenna’s hoofd mij het zicht op het moment dat ze met lange halen Jill’s kutje op en neer begon te likken. Jill gooide haar hoofd in extase achterover toen haar zusje haar vagina likte, zoog en kuste. Al snel hijgde ze; ik denk dat Jen er een vinger in stak; misschien twee, maar dat kon ik niet zien. Jill trok haar nachthemd uit in een verbazingwekkende beweging, het was over haar hoofd en op de vloer in een fractie van een seconde.
En daar waren ze, Jill’s mooie tieten. Niet ‘groot’, maar lang… ze staken recht boven haar lichaam uit en aan de uiteinden zaten grote gezwollen roze tepels. Ze kneep en kneep er in terwijl Jenna haar kutje likte; ze probeerde weer te spreken en faalde. ‘Jen… Ohhhhh, ohhhhh’
Jenna waar ik me al sinds ik een kind was over verwonderd had. Mijn twee prachtige zussen waren aan het vrijen en ik zat op de eerste rij. God, ik wou dat ik ze kon neuken. Jill schudde in de stoel toen ze klaarkwam en duwde Jenna’s hoofd met een grom tegen haar poes. Haar tepels zagen er bruin en hard uit; Jenna reikte omhoog om ermee te spelen terwijl ze haar zus klaar likte. Toen ze klaarkwam, trok haar gezicht een kromming die op pijn leek. Maar ik wist wel beter. Even dacht ik dat ze zou schreeuwen, maar in plaats daarvan hield ze haar adem in. Rood aangelopen, viel ze helemaal slap in de stoel. Jenna leunde voorover om haar te kussen en zei iets wat ik niet kon verstaan. Jill bukte, nam Jen’s gezicht in haar handen en kuste haar.
De zon zou spoedig opkomen. Jen vertrok eerst; Jill volgde enkele ogenblikken later. Ik viel in slaap en vroeg me af of deze hele week een droom was geweest.
De volgende twee dagen waren nog moeilijker; er was een warrig web van geheimen ontstaan en het was niet gemakkelijk om op een natuurlijke manier met elkaar om te gaan. Terwijl Jill en ik vrij goed met elkaar om konden gaan en elkaar nooit lieten merken dat er iets aan de hand was, was Jenna daar niet zo goed in. Ik betrapte haar erop dat ze regelmatig naar mijn kruis keek; ze stotterde als ze tegen me sprak en vermeed oogcontact; en ze vroeg zo’n 5 keer per dag wat Jill’s plannen voor de avond waren. Jill gaf haar zo nu en dan een kalm aan’-blik, maar arme Jenna kon het niet helpen. Ze was geobsedeerd door wat er die nacht gebeurd was. Jill wilde niet dat Jenna iets goeds zou verpesten, zeker, maar ze wist ook dat ze van onze ouders klappen zouden krijgen als ze ooit wisten wat er tussen ons gaande was.
Zaterdagavond wilde Jill even afkoelen en ging ze uit met wat oude vrienden uit de buurt. In plaats van zelf plannen te maken, besloot ik binnen te blijven en een film te kijken. Mijn ouders gingen altijd rond 10 uur naar bed en Jenna was vast en zeker op pad om ‘problemen’ te veroorzaken; ik zou de hele benedenverdieping voor mezelf hebben. Maar mijn veronderstelling over Jen bleek onjuist; toen ze erachter kwam dat ik van plan was om binnen te blijven, was ze dolblij.
‘Welke film ga je kijken?’ vroeg ze opgewonden. “‘Ik weet het niet…waarom?’ intrigeerde ik door haar enthousiasme.
‘Nou, ik heb ook geen zin om uit te gaan. Misschien kunnen we een paar biertjes pakken en een film kijken? Jen probeerde me altijd zover te krijgen dat ik bier voor haar en haar vrienden kocht; ze was nog een jaar verwijderd van de wettelijke drinkleeftijd. Dit, echter, werd interessanter… Nogmaals, ik besloot mijn instinct te volgen. Die waren tot nu toe goed voor me geweest…
‘Oké’, zei ik, ‘ik neem wat snacks mee en iets te drinken. Rustig aan, oké? Mam en Pap mogen er niet achter komen dat ik bier voor jou gekocht heb. Ze zouden me op straat zetten. Oké?’
Jenna ging akkoord en we kozen een paar films. Een uurtje later kwam ik terug met een kratje bier en wat snacks. Ik bracht de spullen naar beneden in de tv-kamer; in wezen een afgewerkte kelder waar de grote tv, stereo-installatie, grote banken enzovoorts staat. Jen wachtte daar op me. We keken naar de eerste film; Jenna en ik dronken elk ongeveer 4 biertjes. Ik was zeer aangenaam dronken maar Jenna was op weg naar dronken. Ze had dezelfde fout gemaakt als ik: proberen een meer ervaren drinker bij te houden. Hoe meer ze dronken werd, hoe meer ik haar betrapte op blikken naar mijn kruis. Ze had een vreemde, afstandelijke blik op haar gezicht toen ze naar de voorkant van mijn afgeknipte short staarde. “Wil je nog een biertje?” leek ze om de paar minuten te vragen. Al snel voelde ik aan waar Jenna naar toe wilde en gelukkig besloot ik het haar wat gemakkelijker te maken. De volgende keer dat ze opstond om te plassen, gooide ik 2 biertjes in de gootsteen van de natte bar en legde de lege biertjes bij de stapel biertjes die ik had gedronken, zodat ze zou denken dat ik meer had gedronken dan in werkelijkheid het geval was. Toen ze uit de badkamer kwam, zei ik, ‘Oh, man Jen; Ik denk niet dat ik die andere film kan kijken. Ik ben behoorlijk dronken. Geen biertjes meer voor mij.’
‘Aawh! Onzin, Alex! Je zei dat we binnen zouden blijven en feesten, dus dat is wat je gaat doen! Er is nog genoeg bier en het is nog vroeg! Kom op.’
‘Oké, oké, ik neem er nog één, maar ik ben echt kapot. Terwijl ik mijn biertje leegdronk en van de bank opstond om een ander te pakken, strompelde ik een beetje. Ik probeerde de indruk te wekken dat ik dronken was. Jen lachte. ‘Wow, je bent echt dronken!’
‘Ik zei het je toch! Nu nemen we er nog eentje en dan moet ik het voor gezien houden. Ik heb het gevoel dat ik in slaap ga vallen. We kletsten over van alles en nog wat; ik maakte er een potje van met mijn slordige dronken routine. Ze hield me de hele tijd in de gaten, op zoek naar een teken. Ik gaf haar er een. Midden in een zin deed ik alsof ik in slaap viel.
Jenna riep mijn naam. Ze herhaalde het keer op keer, steeds dringender. Tevreden dat ik out was, legde ze me op de bank en trok mijn gympen uit. Ze controleerde of ik reageerde en riep mijn naam nog een paar keer. Ik begon luider te ademen. Ze leek een paar minuten voor zich uit te staren, onzeker over wat ze nu moest doen. Toen liep ze naar de koelkast en pakte nog een biertje. Toen liep ze de trap op en liet me achter. Wacht, dacht ik. Gewoon blijven zitten en wachten. Ik wachtte mijn tijd af door te fantaseren over hoe de mond van mijn 17 jarige zus zou voelen op mijn lul. Ik was gezegend met de twee mooiste zussen ter wereld en ze pijpten me allebei! ten minste, dat is wat ik dacht dat Jen van plan was… Ik begon het me af te vragen toen ik alleen op de bank lag in de tv kamer.
Gelukkig, kwam ze terug. Ze droeg dezelfde pyjama als de vorige nacht. Ze deed het licht uit en liep naar de bank. Om het extra veilig te spelen, riep ze mijn naam nog een paar keer. Ik negeerde haar. Toen ze bij de bank neerknielde, opende ik net een oog (daar was ik de laatste 2 weken erg goed in geworden…) om Jenna’s kleine ronde tietjes op een paar centimeter van mijn gezicht te zien. Haar tepels waren hard en priemden in haar zachte pyjama. Ze reikte naar me toe en knoopte mijn korte broek los; toen ritste ze mijn gulp open. Al snel werden mijn short en boxers langzaam tot op mijn knieën naar beneden getrokken. Ze moet doodsbang geweest zijn dat ik wakker zou worden! Mijn pik en ballen waren volledig blootgesteld aan mijn jongere zusje. Ze knielde daar een hele minuut en keek ernaar terwijl hij pulseerde met de slag van mijn hart. Haar ademhaling werd steeds dringender toen ze hem in haar gevoelige hand vastpakte. Ze trok me niet af, maar streelde hem met haar vingertoppen zoals ze een kat zou aaien. Ze streek met haar vingers langs de aderen van mijn pik en over mijn ballen. Terwijl ze toekeek hoe mijn pik groeide, gestimuleerd door haar vederlichte aanraking, werd ik overmand door het verlangen om haar mond op mij te voelen. Ging ze hem pijpen, zoals Jill had gedaan? De spanning was moordend.
Mijn 23 centimeter lul was nu volledig stijf. Jenna was weer eens onder de indruk. Ze kon haar vingers er nauwelijks helemaal omheen krijgen; ze liet hem los en ademde: ‘Whoah.’ Toen voelde ik plotseling haar lippen op de kop. Ze waren warm en ongelooflijk zacht. Ze kuste de kop van mijn pik herhaaldelijk, zachtjes. Daarna begon ze hem op en neer te likken, en pauzeerde om mijn ballen te zoenen met lange, natte, zuigende kussen. Het voelde verrukkelijk aan. ten slotte tilde ze de eikel weg van mijn buik en stopte hem in haar mond. Ze was niet zo goed als Jill in het zuigen van pikken (ze moest oefenen met haar tanden) maar het was nog steeds fantastisch. Ik was zo groot en haar mond zo klein dat ze heel luidruchtig pijpte. Slurpende en zuigende geluiden vulden de tv-kamer. Ze begon aan een reeks ultra sexy (maar zeer stille) kreunen en kreunen terwijl ze me bleef pijpen; ik zag aan de stand van haar arm dat ze weer met zichzelf aan het spelen was. ‘Mmm, mmm, mmm…’ Mijn pik gleed van haar lippen om haar op adem te laten komen, haar kaak een pauze te geven en zich even op haar kut te concentreren. Ze hijgde in nauwelijks te bedwingen lust. Toen zat ze er weer op. Absoluut hemels. Spoedig vingerde ze zich zo hevig dat ze tijdelijk de controle over zichzelf verloor. Haar zuigen werd krachtiger; haar kreunen werd luid grommen. Toen moet ze zichzelf betrapt hebben, want ze stopte plotseling met alles en verdween uit mijn geheime gezichtsveld. Ik lag roerloos, met een pijnlijke hardheid en een tollend hoofd. Verdomd. Ze vond vast dat ze te ver was gegaan en besloot te stoppen nu ze nog kon. Ik zou dit zelf moeten afmaken nadat ze naar boven was gegaan om te slapen. Oh, wel, dan heb ik ten minste nog de herinnering aan mijn lieftallige jonge zusje dat me pijpte terwijl ze met haar poesje speelde om me te helpen bij het aftrekken.
Ze was nog steeds in de kamer; ik kon haar zware ademhaling horen, hoewel ik haar niet kon zien. Ik moest de illusie ophouden dat ik buiten westen was. Ik lag in de verduisterde kamer, helemaal bloot en wachtend op wat komen zou. Toen hoorde ik haar de bank weer naderen. Met gesloten ogen dacht ik te voelen dat ze haar ellebogen aan weerszijden van mijn heupen plaatste, zodat ze zich tussen mijn licht gespreide benen kon positioneren en me recht kon pijpen. Toen voelde ik haar lippen weer op mijn eikel, …maar het was heel anders …toen ze mijn lul in haar mond schoof en ik me langzaam realiseerde dat het helemaal niet haar mond was…mijn lul gleed in Jenna’s hete, natte kut!!!
Mijn ogen sprongen meteen open. Ik zag Jenna gehurkt boven mijn kruis zitten, helemaal naakt, één hand op de rugleuning van de bank en één die mijn pik stevig vasthield terwijl ze zich erop liet zakken, langzaam haar knieën buigend aan mijn zijkanten. Na de eerste penetratie gleed ze moeiteloos over de volle lengte van mijn staalharde 23 centimeter naar beneden. Het paste allemaal maar net; ze was roodgloeiend en druipend nat. Ik voelde hoe het topje van mijn pik het einde van haar heerlijke natte gaatje bereikte; als ze niet zo nat was geweest, had het misschien nooit gepast, want zij was zo’n klein, tenger meisje en mijn stijve pik was verdomd groot. In feite, op dat exacte moment, voelde hij nog groter dan ooit. Geschokt keek ik op haar neer, in de verwachting dat we elkaar in de ogen zouden kijken en eindelijk de realiteit van wat er aan de hand was onder ogen zouden zien. Maar alles wat ik kon zien was de bovenkant van haar hoofd terwijl ze neerkeek op onze geslachten terwijl de mijne in de hare verdween. Haar korte blonde haar streek bijna langs mijn borst terwijl ze naar de penetratie keek. Haar kleine tienerkutje greep mijn pik stevig vast, vooral de spieren net binnen haar lippen. Nog steeds neerkijkend op onze verbindende liezen, begon ze langzaam en voorzichtig haar heupen te bewegen, wat resulteerde in een zeer lichte centimeter diepe neukbeweging. Het was waarschijnlijk alles wat ze van mijn massieve lul kon nemen. Ze hief haar hoofd op naar het plafond en ik wachtte opnieuw op oogcontact… maar haar ogen waren dichtgeknepen terwijl ze haar rug kromde van genot. Ze was er duidelijk van overtuigd dat ik niet wakker zou worden. Nu staarden haar kleine tietjes me recht in het gezicht; 2 stijve tepels staken uit de kleine maar perfecte heuveltjes en smeekten om gebeten en gezogen te worden. Maar ik verzette me. Ze was verloren in een waas van lust en verlangen en concentreerde zich op het gevoel tussen haar benen. Ik voelde dat als ik haar hieruit schokte, het zou eindigen. En mijn hete tienerzusje tegenhouden om me te neuken was wel het laatste wat ik wilde doen.
Jenna had de lengte van haar heupbewegingen opgevoerd. We waren bijna op het punt van echt neuken. Ze bracht haar hoofd weer omhoog en ik viel snel in slaap… Ze hield zich nog steeds over me heen op haar gebogen knieën, arm op de rugleuning van de bank, nooit echt helemaal naar beneden komend; haar kont zweefde centimeters van mijn ballen met haar elke neergaande beweging. Uiteindelijk verhoogde ze haar neukpartij tot het grootste deel van mijn grote lul bij elke haal in haar soppende kutje werd opgeslokt. Ze kon het hele ding nu met gemak in zich opnemen. Mijn heupen begonnen te bewegen; het genot dat ik voelde was te veel om te negeren. Ze voelde me meebewegen en legde haar handen op mijn borst. Ze verplaatste haar gewicht van haar knieën en arm op mijn lichaam. Onze schaamharen ontmoetten elkaar eindelijk, terwijl we neukten. Het was heerlijk. Mijn handen vonden haar kont en hielpen haar op en neer. Ze begon weer geluid te maken en keek omhoog in mijn ogen… ik keek recht terug. Geen geheimen meer. De blik die onmiddellijk op haar gezicht verscheen was vreemd; een mengeling van groot genot en een soort smeken… Ze kuste me op de lippen en flapte er snel uit: ‘Alsjeblieft niet stoppen Alex. Hou alsjeblieft niet op. Neuk me gewoon, het komt wel goed, blijf…me…neuken…’ Ik glimlachte naar haar en zei: ‘Jenna… Je bent zo goed dat ik niet kan stoppen, zelfs als ik dat zou willen. En dat wil ik ook niet…nooit…’
Ze staarde me aan, haar gezicht centimeters van het mijne. ‘Oh…Ja… Alex, neuk me met die grote pik… Hij is zo groot en zo lekker. Sinds ik hem zag, toen Jill hem pijpte, moest ik hem in me… Ik moest je neuken.’ Ik deed hetzelfde als zij, haar kont bewoog als een drilboor. Mijn handen vonden haar verharde tepels en knepen er hard in. ‘Aauughh!!! Ooooh, yeah baby…Fuck…fuck…FUCK…’
Plotseling knapte het licht aan. Jullie kunnen beter wat stiller zijn voordat je mam en pap wakker maakt.
Het was Jill.
Ze stond in de deuropening onderaan de trap met haar armen over elkaar en keek ons zeer afkeurend aan. Jenna en ik verstijfden als twee sexy standbeelden; mijn lul begon onmiddellijk te krimpen.
Ze glimlachte. ‘Oh, je hoeft niet te stoppen nu ik er ben; de kat is thuis, je kan net zo goed gaan met wat jullie doen’ Ze stapte de kamer binnen. ‘Ga je gang.’
Jenna staarde geschokt voor zich uit terwijl ze toekeek hoe haar grote zus naar de bank liep en op een paar meter afstand van ons ging staan. Jen keek naar me op, het bange kleine zusje dat haar grote broer vroeg wat zij moest doen. Ik was met stomheid geslagen. Terwijl mijn lul snel minder werd in Jenna’s poesje, keek ik schaapachtig naar Jill en zei: ‘Eh…dit is echt…ze…we zijn…’
Jill keek heel ernstig op ons neer en antwoordde: ‘Alex, echt; ga je gang. Ik wil kijken. Neuk haar.’ Jenna keek naar haar zus, glimlachte, en keek terug naar mij. Ze begon weer te bewegen en leidde mijn bijna-maar-niet-volkomen slappe lul terug in haar kut. Ze bewoog haar heupen heen en weer tot ik het bloed weer naar mijn pik voelde stromen. Jill keek aandachtig toe terwijl we ons neuken hervatten. Mijn kleine zusje stuiterde op en neer op mijn lul met hernieuwde vurigheid. Al snel hadden we ons vorige ritme hervat. Jen begon te grommen bij elke stoot.
‘Ja, zo is het goed,’ ademde Jill. In het begin voelde ik me een beetje ’tentoongesteld’; ik had nog nooit seks gehad in het bijzijn van iemand. ‘Ja, Jen, neuk hem… neuk zijn grote dikke lul…’ Haar woorden spoorden me aan. Terwijl mijn grote zus toekeek hoe ik en mijn kleine zusje neukten, werd ik meer opgewonden dan ooit. Jill keek met een kwade blik toe terwijl we elkaar afranselden. Jill deed een paar stappen achteruit om alles in zich op te nemen en begon zich toen uit te kleden. Ze schopte haar schoenen uit, knoopte haar blouse los en gleed eruit. Terwijl ik toekeek hoe ze haar zwarte beha uittrok en haar prachtige tieten onthulde, ontmoetten onze blikken elkaar en bereikte ik een niveau van seksuele opwinding waarvan ik het bestaan nooit had durven dromen. Terwijl ik nog steeds mijn kleine zusje heftig aan het neuken was, die steeds intensere dierengeluiden in mijn oor maakte, keek ik toe hoe Jill uit haar spijkerbroek stapte en haar roze slipje uittrok. Jenna keek om naar haar oudere zus, die nu helemaal naakt was, en kwam met een daverende kreun heftig klaar. Ze kneep zo hard in mijn nek dat ik dacht dat ze mijn wervels zou breken. Toen de siddering wegtrok, nam ze mijn gezicht tussen haar handen en we kusten hartstochtelijk; ik verminderde mijn opwaartse strelingen aanzienlijk en we zoenden een paar minuten, Jill’s hongerige ogen de hele tijd op ons gericht. Ik wilde niet stoppen maar Jenna gaf me een zachte kus en rolde van me af. Mijn harde lul gleed met een bijna hoorbare ‘plop’ uit haar gat. ‘Jill hij is zo lekker,’ zei Jenna dromerig. ‘Hij is zo fucking groot…’ Ze leunde naar me toe en kuste me weer op de lippen. Ze keek naar Jill, die nu op de armleuning van de bank achter me zat. Ik wist nog steeds niet zeker wat Jill van plan was; kijken of meedoen; dus ik dacht dat ik hun voorbeeld zou volgen.
‘Was je echt wakker al die keren?’ vroeg ze, haar ogen fladderend tussen de mijne en mijn nog steeds gezwollen lid aan Jen’s zijde.
‘Nee. De eerste paar keer niet, maar toen ik je op een avond de kamer in zag lopen, besloot ik te doen alsof en te kijken wat je van plan was. Het was niet makkelijk… Het was moeilijk om te praten.’ Ik was nog steeds in een combinatie van shock en seksuele razernij. Ik had een mooie zus naakt aan mijn zijde liggen en een zat recht voor me en ik moest dringend klaarkomen. Jill voelde de drang op mijn gezicht. Ze reikte naar beneden en legde haar hand op mijn lul. Ik was nog steeds keihard.
‘Vond je het lekker? Alex? Vond je het lekker toen ik je pijpte?
Ik slaakte een diepe zucht toen ze mijn vlees begon te bewerken. Ja. Jill, je pijpte me zo goed. Ik vond het heerlijk om in je mond klaar te komen.
‘Mmmm… en ze slikte elke druppel door…’ zei Jenna terwijl Jill bij ons op de bank plofte; ik moest tegen de drang vechten om haar ter plekke te bespringen en te neuken. Hou het rustig, Alex. Hou je rustig. Je krijgt wat je wilt, dacht ik. Ik staarde naar haar borsten; ze wiebelden toen ze mijn vlees streelde. ‘Zo is het,’ fluisterde Jill, met een lichte trilling in haar stem. ‘Ik vind het heerlijk om je sperma te slikken. Ik hunker ernaar. Ik kon mezelf niet tegenhouden. Ik wil nu wat…’ Ze had zich tegen me aan geknepen en fluisterde direct in mijn oor terwijl ze me aftrok. Ik kon niet wachten tot de volgende keer dat ik je kon afzuigen… Misschien hoef ik vanaf nu niet meer te wachten… Misschien kunnen we het elke keer doen als we samen zijn…’ Mijn hart bonsde als een hamer in mijn borstkas. Ik reikte omhoog en legde mijn hand op Jill’s borst; een droom uit mijn kindertijd die eindelijk uitkwam.
“Ja…klinkt goed voor mij! zei Jenna terwijl ze rechtop op de bank ging zitten. ‘Jill – laat hem je neuken. Wil je hem niet in je? Kijk dan!’ Jen kon er nog steeds niet over uit hoe groot mijn lul was.
Ze keek neer in mijn schoot naar de grote pik in haar hand. ‘Mmmmm …ik…wel, maar…’ Jill was bezorgd over haar vriendje op school.
Ik kon hier niet meer tegen; ik moest mijn lading spuiten en ik wilde Jill heel graag. ‘Ik wil jou ook nemen, Jilly. Maar ik begrijp het… Mijn hand zakte van haar borst naar beneden om de tatoeage rond haar navel te volgen; toen verder naar beneden in haar keurig getrimde bosje. Ik vond haar kut nat en warm, glibberig van haar eigen sappen. ‘Maar zou het echt vreemd gaan zijn als je het met je eigen broer zou doen? Het is niet alsof ik een versierder ben in een bar of zo…’ Jill ging achterover tegen de armleuning van de bank liggen en spreidde haar benen wijd, waardoor mijn tastende vingers volledige toegang kregen. Ik vond haar kleine harde liefdesknopje gemakkelijk en wreef zachtjes met mijn duim over de bovenkant van haar kutlipjes. Ze sloot haar ogen en zuchtte zwaar. ‘Kom op. Jilly. Laat me hem in je stoppen.’
Zonder een woord te zeggen draaide ze zich op handen en voeten om en keek de andere kant op, haar geweldige kontje in de lucht kantelend en haar kutje van achteren aan me presenterend. ‘Oh, ja…stop hem erin! Doe het met haar, Alex! Neuk haar!’ Jenna was opgewonden dat haar zus op het punt stond dezelfde sensaties te ervaren als zij enkele minuten geleden. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten en drukte mijn pik tegen haar vochtige heuveltje. Na een beetje voorzichtig porren, schoof ik mijn pik in het druipnatte gat van mijn grote zus. Ze liet een gekweld gejammer horen; even dacht ik dat ze misschien pijn had, maar ze deed geen moeite om me tegen te houden. Met mijn handen op haar kont, begon ik haar heen en weer te duwen en te trekken. Jenna stond op en liep naar haar zus toe. ‘Zie je wel? Hou je van zijn grote lul, Jill? Vind je hem lekker? Vind je hem lekker?’
‘Mmmmmmm …Mm Hm…’ was alles wat ze kon opbrengen. Ik keek naar mijn zus haar tieten terwijl ik haar van achteren neukte. Jill richtte zich op en zij en Jenna stonden oog in oog. Ze begonnen te vrijen, tongzoenden en streelden elkaars borsten. Het poesje van mijn grote zus was niet zo strak, maar tot mijn verbazing was het nog warmer en natter dan dat van Jenna. Ik voelde hoe haar nattigheid zich over mijn ballen verspreidde. “Ooooooh, neuke…n Ooooooooh…’ Ze zoog wraakzuchtig aan haar zusters spleetje. ‘Ooooooooooh, Jill …Eet me…lik mijn kutje… lik mijn kutje terwijl hij je neukt met die grote dikke lul…Oh, ja…Hoe vind je de kutjes van je zusjes, Alex? Neuk je graag de kutjes van je zus?; Ik kon niet antwoorden. Samenhangende gedachten ontgingen me. We hadden een klassieke trio gaande en er was nog maar een ding te doen… Ik neuk nog harder en we begonnen elkaar te piepen. We kreunden alle drie als hersenloze idioten terwijl we ons neuk- en befproces opbouwden tot een crescendo…we kwamen alle drie samen klaar. ‘JAhhhhhhhhhhhhhhhh’…
Het leven voor ons zou nooit meer hetzelfde zijn.

Laat even weten wat je ervan vond of laat het weten als je nieuwsgierig bent geworden!

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *