1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 3,50 van 5)

Hallo allemaal. In dit verhaal ga ik jullie alles vertellen over mijn verkrachting zodat ik mijn hart kan luchten en beter kan omgaan met wat er is gebeurd. Mijn naam laat ik in het verhaal achterwege voor mijn privacy. Ik ben nu 18 jaar en toen het gebeurde was ik nog maar 17. Ik zal precies vertellen hoe het is gegaan.

Het is lekker weer buiten en het is zo’n 25 graden. Ik heb afgesproken met een vriendin in Amsterdam om te gaan stappen. In mijn kledingkast zoek ik naar een outfit passend bij dit lekkere weer. Ik trek een kort rokje aan en een naveltruitje. Thuis (studentenhuis) probeer ik nog om het één en ander op te ruimen, aangezien het nog vroeg is. Aan het eind van de middag stap ik op de fiets en ga richting Angela, de vriendin waarmee ik ga stappen vanavond. Bij haar huis aangekomen omhelzen we elkaar en binnen drinken we alvast een paar wijntjes. We bestellen wat te eten en na een half uurtje wachten wordt het eten thuisbezorgd. Na nog wat kletsen en (in)drinken stappen we samen op de fiets en fietsten we naar het Leidseplein. Daar aangekomen gaan we naar een paar kroegjes en clubs en we hier en daar leren we wat mensen kennen. Zowel jongens als meiden, maar vooral de jongens tonen interesse in ons. Misschien dat het komt door onze schaarse kleding, maar het kan ook zijn dat ze ons knap vinden. Het is in ieder geval gezellig en we drinken aardig wat biertjes mee met wat mensen en we dansen er flink op los. Het wordt later en later en rond een uur of 2 ’s nachts hebben we er allebei wel genoeg van. Tuurlijk kun je wel de hele nacht doorgaan, maar op een gegeven moment wordt je ook wel een beetje moe. We zeggen tegen de mensen waarmee we zijn dat we gaan en we gaan de gezellige kroeg uit.

We stappen op de fiets en samen fietsen we naar het huis van Angela. Bij haar huis aangekomen vraagt ze aan me: “Wil je hier blijven slapen of ga je naar huis?” Ik ga naar huis, lekker in mijn eigen bed. Het is ook nog maar een klein stukje fietsen, zei ik. “Oke, weet je het zeker?” Ja, zeg ik en ik neem afscheid van haar, zwaai en fiets weg richting mijn huis/studentenpand. Het is vrij donker. Hier en daar is een straatje met lantaarnpalen, maar veel straten langs de grachten zijn niet verlicht. Ik fiets licht slingerend de hoek om richting het studentenpand. Nog maar een klein stukje. Pfoe het hier wel erg donker, denk ik bij mezelf. Er komt een klein steegje aan mijn rechterkant aan. Ik kijk het steegje in een zie een vuilcontainer. Dan zie ik ineens een donkere schim….

Bam! Ik lig op de grond doordat ik door iets geraakt ben vanaf mijn rechterkant. Mijn fiets ligt op me, maar niet lang. Hij wordt van mijn snel van me afgetrokken. Dan voel ik plots een arm onder mijn linkeroksel en een arm onder mijn rechter oksel en ik wordt weggesleept. Ik schop met mijn benen in de lucht en ik begin te schreeuwen. Onder mijn oksel door houdt hij mijn mond dicht met zijn handschoen. Hij sleept me het donkere steegje in dat ik rechts van me zag toen ik fietste. Ik lig op de grond en mijn wang wordt tegen de grond gedrukt terwijl mijn mond wordt dichtgehouden. Met zijn linkerhand gaat hij onder mijn rokje en zoekt naar mijn slipje, maar mijn rechterhand is nog vrij. Ik kan hem niet goed zien aangezien mijn gezicht richting de vuilcontainer wijst, maar ik geef hem een klap met mijn rechter vuist en raak hem, maar niet hard genoeg. Snel probeer ik hem meermaals van mij af te slaan, maar dan draait hij me op mijn buik en krijg ik zijn knieën in mijn rug. Ik kan nu niks meer. Hij grijpt nogmaals naar mijn slipje onder mijn korte rokje door. Dit keer krijgt hij hem te pakken en geeft er een harde ruk aan. Au! Mijn slipje snijdt in mijn zij en scheurt vervolgens van m’n lijf. Ik hoor zijn rits open ritsen en zijn knieën gaan van mijn rug. Beide armen worden tegen de grond gedrukt en hij gaat op m’n rug liggen. Ik probeer mijn armen los te maken en ik schud mijn kont heen en weer, maar ik kan niet ontsnappen. Hij schuift wat naar beneden. Met één hand trekt hij snel mijn rok omhoog, zodat mijn billen bloot komen te liggen. Direct houdt hij weer mijn armen vast en hij laat zich op me vallen. Zijn stijve penis ligt nu geklemd tussen mijn blote billen. Ik voel hij zijn gewicht meer in mijn rug drukt en hij zijn heupen naar achteren beweegt. Hij probeert zonder zijn handen te gebruiken mij te penetreren. Zijn dikke stijve pik drukt hij met een harde en snelle stoot tussen mijn bilnaad net boven mijn sterretje op mijn staartbotje. AUW! Ik schreeuw en gil. Hij doet zijn hand weer voor mijn mond en maakt snel zijn volgende stoot. Omdat hij geen handen vrij heeft om zijn lul te sturen gaat ook zijn tweede stoot niet in mijn kut. Daarentegen drukt hij zijn enorme eikel tegen mijn strakgespannen anus. AAUW probeer ik uit te schreeuwen maar het geluid wordt gedempt door zijn hand. Ik knijp mijn sterretje zo hard als mogelijk dicht, zodat hij niet met zijn pik erin komt. Hij stoot nog een paar keer tegen mijn kontgaatje, maar gelukkig gaat hij niet erin. Hij merkt dat dit niet gaat werken en hij laat mijn linkerarm los om zijn harde penis naar beneden te sturen. Ondertussen gebruik ik mijn vrije arm om naar achteren te slaan, maar ik kan er niet bij. Dan voel ik de dikke eikel tegen mijn schaamlippen. Shit, denk ik. Hij grijpt mijn arm weer vast, terwijl zijn pik nu tegen mijn ongeopende schaamlippen drukt. Hij drukt harder en harder tegen de schaamlippen van mijn gortdroge kutje, maar hij gaat er niet in. Omdat het niet werkt begint hij nu meer en meer kracht te zetten op mijn kut en ik begin harder en harder van pijn te kreunen. En dan.. bam een pijnscheut schiet door mijn lijf terwijl zijn vieze eikel mijn gortdroge kut binnenschiet. Auwwwwww! HMmm, voor mijn gevoel was mijn kut gescheurd. Hij begint zijn te rammen met zijn lul in mijn droge vagina en dat ging met ontzettend veel pijn en hij ging er maar kleine stukjes in en uit. Meerdere keren perst hij zijn dikke smerige eikel tussen mijn droge lippen. Ik voel mijn kutje langzaamaan iets vochtiger worden. Dat heeft direct het gewenste effect van de verkrachter en zijn stoten gaan dieper en dieper in mijn strakke uitgescheurde kut. Dieper en dieper dringt zijn ranzige neukstaaf in mijn vagina. Hij gooit nu al zijn gewicht op mij en laat de volledige lengte nu in mijn kut glijden en hij blijft even stil liggen. Nu voel ik dat de lul niet alleen dik is, maar vast ook erg lang moet zijn. De eikel drukt tegen mijn baarmoeder en mijn kut voelt enorm pijnlijk. Na zijn korte pauze gaat hij nu snel verder met stoten. Met snelle diepe stoten stouwt hij kreunend zijn volledige lengte in mijn vagina tot aan zijn ballen. Ik hoor hem hijgen en kreunen en de geluiden van hem worden luider en luider. Plots ramt hij zijn lul tot aan zijn ballen in mij en hij laat zich vallen op mijn billen en rug. AHHH! Humm Ojaah, kreunt hij. Al schokkend wiebelt hij met zijn pik in mijn spleet, terwijl al zijn zaad spuitend en druppend ongewenst mijn kut binnensijpelt.

Plots zijn mijn armen vrij, gaat hij van mij af en staat hij op. Onmiddellijk draai ik mij om zodat ik een glimp op kan vangen van mijn verkrachter. Ik zie hem nog net zijn broek optrekken. Ik kijk naar zijn hoofd, maar zie enkel een bivakmuts en zwarte kleding. Hij draait zich om en rent snel de donkere steeg in. Snikkend blijf ik zitten op de grond tot ik weer de kracht bij elkaar heb geraapt om op te staan. Ik sta op en probeer me te bedekken met mijn rok. Ik loop naar het licht toe. Er is niemand te zien om mij heen. Dan ga ik met mijn hand onder mijn rokje en voorzichtig voel ik aan mijn focking pijnlijke verkrachte vagina. Ik houd mijn vingers in het weinige licht dat er is en zie donkere- en licht gekleurde vlekken. Het moet wel bloed en sperma zijn, dacht ik bij mezelf. Ik pak mijn fiets van de grond en lopend met de fiets aan mijn hand ga ik het straatje uit en naar binnen in het studentenpand en verdwijn in mijn kamer. Ik schaamde mezelf zo erg, dat ik het aan niemand heb verteld, aan niemand. Ik was ook zo in shock dat ik niet wist wat ik moest doen. En ik had niks van mijn verkrachter gezien dus ik dacht dat aangifte doen geen zin zou hebben. Ik probeerde alles te vergeten en verder te gaan met mijn leven. Drie maanden later kreeg ik meer en meer last van buikkrampen, overgeven en misselijkheid. Met veel angst had ik een zwangerschapstest opgehaald. Uit de test bleek dat de uitkomst helaas positief was, oftewel zwanger. Ik dacht toen direct aan abortus, want ik wilde niet constant herinnerd worden aan deze verschrikkelijke gebeurtenis. Gelukkig was het nog mogelijk, maar ik had wel een bedenktijd van vijf dagen. Maar ik ben absoluut niet verandert van mening tijdens die vijf dagen. Nu kan ik dus proberen weer mijn leven op te pakken. Maar ik ben toch wel banger geworden natuurlijk, maarja het leven gaat door.

Zijn er meer mensen die verkracht zijn? Ik hoor graag jullie reacties!

Loading

2 reacties

  1. Ik ben ook verkracht alleen niet door een vreemde. Ik had het denk ik nog minder erg gevonden als het een vreemde was. Bij mij was het namelijk mijn oom die aan me heeft gezeten en veel te ver is gegaan. Veel sterkte ik weet dat het moeilijk is om er mee om te gaan, maar positief blijven! xx

  2. Hey ik ben ook een keer verkracht door mijn moeder. Maar dat heeft geleid tot iets moois. Wij hebben nu regelmatig sex en ze is nu al 6 maand zwanger dus ik word vader op mijn 17e. Maar de eerste keer was het wel tegen mij wil totdat ik haar anaal penetreerde.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *